• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Akit’in ısrarlı yayınları ve gerçekler

10 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Süleyman Sırrı Dinçer

Kaleminize..sağlık.Selamlar.
  • 5 Yıl Önce

ata

kerata değil beyinsizler. çocuklarının geleceğini ya da ayrıldığı kızın geleceğini yakana ancak zalim denir...
  • 5 Yıl Önce

Mücahit

Memleketimin yegane mücahit mecmuasının muhterem ve kahraman muharriri; Tamam işte biz de okurlarınız olarak size tam da bu sebeple tepki gösteriyoruz. Hangi tehdit ve tehlikeye karşı olursa olsun Akit Medya gibi her zaman hakkı söylemekten çekinmeyen bir kuruluş bugün niye milletin yaralarına merhem olacak ve memleketin önünü açacak hamlelerin haberleri yerine seküler politikalara boğulmuş ve milleti oyalama gayreti içinde olan ak partiyi popülerleştirme peşindedir? Yoksa vaktiyle Bediüzzaman’ın tavsiyelerini dinlemeyen Menderes’i asan yamyamların Reis’in islam liderliğini de her gün bir az daha yemelerini seyretmek hoşunuza mı gidiyor? Menderes Bediüzzaman’ın hangi tavsiyesini kulak asmadı da merhumu şehit etti millet düşmanları? Sizce Reis’in son dönemdeki gidişatı 60’ta millet düşmanlarının Menderes’i halka adım adım düşman ederek darbede bir tek kişinin kılını kıpırdatmamasını sağladıkları senaryonun tekrarı değil mi? Sahi Bediüzzaman’ın memleketin ve başvekilin kurtuluşu için vaad ettiği siyasi hamle neydi?
  • 5 Yıl Önce

Celil yağmuroğlu

Allah sizlerden razı olsun iyi ki varsınız ama Akit Medya biraz daha bir çok konulara el atması gerek mesela TV kanallar daha etkili oluyor İnsanlarımız okumayı sevmiyor bu bizim genimizde var ondan çok kayıp ediyoruz ,,Ama gerçekten işimiz çok ama çok zor,,çünkü insanla çok değişti az değil Osmanlı Çöküşünden sonra insanlarımız Zihin istilasına uğradı İçeriden ve dışarıdan üç nesil yok oldu gitti,,bunları uykudan uyandırmak çok zor,,çünkü ŞEYTANI AKIL BÖYLE PROGLAMLAMIŞ,,VE BÖYLE DEVAM EDECEKTİR,,,BU YAPTIKLARIMIZ,,,ONLARI BİRAZ OLSUN GECİKTİRİR,,AMA ONLARDA ÇOK SABIRLI,,4000 YILLIK GEÇMİŞLERİ VAR,,,,Vesselam,,
  • 5 Yıl Önce

ihsan

Lüks makam araçları üzerinden kamuda israf tartışmalarının devam ettiği günlerde, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Samsun Valiliği'ne piyasa değeri 1,6 milyon lira olan süper lüks makam aracı tahsis ettiği öğrenildi.Türkiye'de halk ekonomik krizi en derin şekilde hissederken, kamuda lüks harcamaların ve israfın önüne geçilemiyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun emriyle Samsun Valiliği'ne piyasa değeri 1 milyon 668 bin TL olan lüks makam aracı tahsis edildiği öğrenildi.Samsun Valisi Kaymak’ın kullandığı Mercedes S 350 makam aracının sürekli arızalanması ve maliyet oluşturması nedeniyle İçişleri Bakanı Soylu Samsun’a yeni makam aracı gönderilmesi talimatı verdi. Samsun Valiliği’ne değeri 1 millon 668 lira olan Auidi A8 L son model araç gönderildi.İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun talimatıyla Samsun Valisi Osman Kaymak’a piyasa değeri 1 milyon 668 bin lira olan makam aracı gönderildi. Vali Kaymak aracı kullanmaya başladı.
  • 5 Yıl Önce

abdulmetin

bu haliyle nafaka bir zulümdür, ne insani ne de islamidir..
  • 5 Yıl Önce

CEVDETT

REFERANS İSLAMİ DEĞERLER DEĞİLDE BATILI DEĞERLER OLUNCA SÜREKLİ DUVARA TOSLUYOR BİZİM SEÇTİĞİMİZ İDARECİLER!
  • 5 Yıl Önce

Latif u

Feminizmi getir yasalastir yuvaları ateş salsinlar cinnet yasalarini chp den bile daha katı savunsunlar sonrada hiç bi şey olmamış gibi davransinlar sonrada ben fatihin şehrini kimseye yedirmem diyerek esas ta chp den aynı rotada olsunlar.aynı dümen iki kaptan misali.
  • 5 Yıl Önce

İZMİRLİ

Allah sayınızı artırsın.. yardımcınız olsun.. Selâmlar
  • 5 Yıl Önce

Ekrem kanpolat

Teşekkür ediyorum akit gazetesinin İslami konularda ilkeli yayınlarının devamını diliyorum
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23