• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Binali Yıldırım için, “Arkasında başarı hikâyeleri var” demezler miydi?..

21 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ahmet

Cenaze namazını kimin kıldırmasını vasiyet etti? Kim kıldırdı?
  • 5 Yıl Önce

İmamoğlu

Sn yavuz bey delikanlı ol mert ol sağa sola saldırma yalan konuşma müslüman ol sen hangi pkk den bahsediyorsun bin ali bey boe ke ke ve kürdistan kelimesini kullanmadımı gazetelerde biy biy fotoğraflar çıkmadımı eğer imamoğlu seçilirse herkes saygı göstererexek bitti nokta yandaşlığı yapma dürüst ol adam ol akıllı ol
  • 5 Yıl Önce

Payitaht1842

O kadar haklısınız ki her cümlenizde, size sadece evet gerçekten çok doğru demekle yetindim üstadım.
  • 5 Yıl Önce

Misafir

ISPARKIN parasi nereye uctu.. Eminim buna sn. AK partililer cevap verecektir..
  • 5 Yıl Önce

Mehmet

Halkını düşünen,mafyaya para geçirmeyen,adaletli biri istiyoruz.Zamaninda çaldığı için belediyeden gönderilen biri başkan olamaz
  • 5 Yıl Önce

ayşe gül

ya hu bu ak parti karşıtları avm lere karşı değil miydi? ee neden tilkiler de dahil hiç kimse bay müdafaya neden avm yaptın diye sormuyor? ak parti sanki muhalefette gibi. tez elden danışmanlar değiştirilmeli. sesi yüksek çıkan devamlı hücum da kalacak danışman ve sözcü gerek bize.
  • 5 Yıl Önce

Yusuf

Yazini uyanir uyanmaz, daha gordugunun ruya oldugunu anlayamadan ,gercek sanarak ,yazdigina inaniyorum.Eger bilincli olarak yazdiysan halki yaniltmak amacini guttun.Amacin buysa sana yaziklar olsun.
  • 5 Yıl Önce

Yusuf Türkoğlu

İSPARK geçen yıl 351 milyon lira gelir elde etmiş. Karı ise sadece ve sadece 1 milyon lira olarak beyan edilmiş. Miyav miyav.
  • 5 Yıl Önce

Toprak KARA

Ali Rumuzlu Sayın Yorumcu; Geçenlerde internette çocuğum için "En Güzel Manzaralı Üniversiteyi" ararştırırken bir de ne göreyim, İstanbul Koç Üniversitesine bir baktım Allahım bu ne güzel bir manzara, Yemyeşil Ormanların içinde, adeta oksijen deposu bir alanda, etrafında başka yerleşim yeri falan da yok, tamam dedim burasıdır, sonuçta göz alabildiğine ormanların içiresine yerleştirilmiş, doğa harikası bir yer, tamamdır dedim. Ne güzel adamlar bizi düşünmüş, Ormanın ortayerine kocaman Üniversite kurmuşlar tamamen bizim için, nankörlük etmeyelim çocuğumuzu oraya kaydettirelim değilmi.
  • 5 Yıl Önce

Toprak KARA

Ali Rumuzlu Sayın Yorumcu. İstanbulun akciyerlerini düşünüyorsanız Koç üniversitesi nereye kurulmuş bi bakın bi zahmet.
  • 5 Yıl Önce

mehmet

Nereden çıktı bu mesele. Sayın Binali Yıldırım'ın bu ne idiğü belirsiz, hiç sevemediğim adamla canlı yayına çıkmasını bir türlü hazmediyorum. Sayın Binali Yıldırım düşmanlarımızın hayranlık duyduğu bu kişiyle İstanbul'un nesini konuşacak. 18 günlük İBB makamını sahte mazbatayla işgal ettiğinde niler yaptığını gördük.
  • 5 Yıl Önce

aslanbey

ben senin böyle bir adam olabileceğini çocukların bile inanmadığı pkk,lıların belediyeye alınacağı yalanına inanabileceğini düşünemezdim.Mansur yavaş,ada bunları demiştiniz, hani pkk,lılar.Kahraman ordumuz heryerde gerekli pkk temizliğini yapıyor.Sen böyle çocukca bir habere 2019 yılında inanabiliyorsan 1930 lu yıllarda chp zamanında olduğunu anlattığın hangi olaya inanalım.
  • 5 Yıl Önce

zeynep

Ey istanbul sen nelere kadirsin
  • 5 Yıl Önce

yakışmadı

hocam her Allahın günü dinden imandan bahsedersin yakıştımı bu saçına sakalına.. vip salonunda 100 tane kamera var..ayriyeten orada 30 tanede gazeteci var hani nerede valiye it dedi.. çıkar görüntüsünü göster köşende.. yazık ..
  • 5 Yıl Önce

Yunus 16

NE GEREK VARDI? BİNALİ Yİ TÜRKİYE BİLİYOR, NELER YAPTIĞINI NELER YAPABİLECEĞİNİ MİLLET BİLİYOR. EKREM İDE BEYLİKDÜZÜ TANIYOR, GÜNÜMÜZÜN İLETİŞİM ÇAĞINDA BASIN, TV İNTERNET KISA ZAMANDA MİLLET TANIDI! + FTÖPKK LILAR BELEDİYEDE İSTİHDAM OLACAK, İŞE GİRECEKLERİN İSİMLERİ KANDİLDEN BİLDİRİLECEK, HAPİSTE Kİ TERÖRİST BAŞI SELO BELEDİYE DEKİ İŞLERE MÜDAHALE EDECEK! YETMEDİ PENSİLVANYA DAN İSTANBUL BELEDİYESİ YÖNETİLECEK! ŞU HALE BAKIN NE GÜNLERE KALDIK! TÜRİYE Yİ YÖNETMESİNİ DURDURDUĞUMUZ AMERİKA, İSTANBUL U YÖNETMEYE DEVAM EDECEK. ALOOOOO HALA UYANMAYAN UYANMAK İSTEMİYEN %45-47. BU NE GAFLET? YÜZ YILDIR SÖMÜRÜLÜYORUZ! 2 NCİ DÜNYA SAVAŞINA KADAR İNGİLTERE, FRANSA, ALMANYA SÖMÜRDÜ! 2 NCİ DÜNYA SAVAŞINDAN BUGÜNE AMERİKA SÖMÜRÜYOR!!!
  • 5 Yıl Önce

Akif

Nasıl devlet ihalelerini pkk lılar dolacak su sayacımızı okuyacak diyebiliyorsunuz? Devletin hiç mi güvenlik birimi yok? O zaman akp iktidarı da zamanında ülkenin hukuk emniyet yargısını fetöcüler ile dolmasını sağlamıştı? Yani zaman ve algı bakış açısı çok önemli. Ekmeğiniz iktidarınız gidecek diye saldırıyorsunuz. Siz gittiniz diye İstanbul’da evinizi pkklılar basmayacak. İstanbul konstantinapolis olmayacak. Binali bey daha dün kiliseye ekümenlik verdi gitti Diyarbakırda kürdistan dedi kürtçe cümleler kurdu. Daha 2 gün önce bakan Çavuşoğlu barzani ile birlikte kürdistan şehitliğini ziyaret etti. Eleştirirken objektif olalım.
  • 5 Yıl Önce

Ayşe

Cok isabetli tespit ağzına sağlık yavuz bey
  • 5 Yıl Önce

AHMED

Yorumcu Ali,CHP zihniyeti şimdiye kadar bahane bulmadığı, itiraz etmediği bir yatırım yoktur.Onlar bütün boğaz köprüleri ve otobanların gereksiz, ve devlet için zarar olduğunu söylediler. .Şimdi de 3. havalimanının gereksiz olduğunu söylüyorlar. Tabi ki buna kargalar güler.
  • 5 Yıl Önce

  • 5 Yıl Önce

du bakali!

İşe girerken bile Cv' nize bakıp geçmiş tecrübelerinize göre 'siz buyurun' diyorlar. Acemi kek' lere ise, 'sen get ufak fason atelyelerin bahçesinde az daha otla hele len' diyorlar. Halk, bu "len' e": "sen gel len" muamelesi yaparsa şayet: geri dönüşü telafi edilemez cinsten bir ..lik yapmış olacak, biline..
  • 5 Yıl Önce

ALİ

Yavuz bey, THY eski Y.K. Başkanı Hamdi Topçu'nun 3. havalimanı ile ilgili anılarını okuyun bir zahmet. Diyor ki; "ben bu projenin çok gereksiz ve çok maliyetli olduğunu, mevcut havalimanına ilave edilecek 2 pist ile kapasite artışını karşılayabileceğimi bunun da maliyetinin 2 milyar usd olduğunu ısrarla söyledim ama Binali Yıldırım (Ulaştırma Bakanı) 3. havalimanının yapımında ısrar etti, devlet böylece milyarlarca dolar zarara uğradı." Üstelik de bütün uzmanlar 3. havalimanının yapım yerinin uçuşlar için çok yanlış olduğunu, zeminin çok kötü olduğunu belirtiyorlar. İstanbulun akciğerleri denilen kuzey ormanlarının katledilmesi de cabası. Şimdi bu bilgiler ışığında ne dersiniz? Siz okumayı araştırmayı seven bir kişisiniz. Eminim farklı kaynaklardan konuyu inceler sonucunu bizlerle paylaşırsınız. Dürüst, adil ve tarafsız gazetecilik bunu gerektirir değil mi? Eğer bu denilenleri doğrulayıp okuyucuyla paylaşmazsanız vebali büyüktür. Çünkü Devletin zararı denilen şey tüyü bitmemiş yetimin hakkıdır.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23