• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İyi ki varsınız..

57 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Cem Erdem

Besiktas taraftarı Atatürkcüdür Taraftarın yüzde yetmisbesi CHP lidir...
  • 5 Yıl Önce

Recep

Yapanlarıdan "hesap sorulması" duasıyla!.. Geçmiş olsun.
  • 5 Yıl Önce

musa

ya murat kardes sen ne saf bir insansin böyle, sen bu ülkenin askerine "essek" dedin... dua et, asit kuyusunu boylamadin...
  • 5 Yıl Önce

Dakka dukka

Birilerine yapılanı kınamazsan sana aynısı yapıldığında yaygars yapmamak lazım yani..e memleketin bi kıymetlisi senmisin diye sorarlar yani..her yurttaş aynı haklara sahiptir hiç kimsenin ayrıcalığı yoktur..cumhuriyet ve hukuk budur işte..geçmiş olsun..
  • 5 Yıl Önce

Rüzgar fırtına

E artık bu yol açıldıysa(e sinirlerine yenik düşmüş hazmedememiş filanlarla saldıranlar serbest bırakıldıysa eline sağlıklar denmişse ve kimseden tıs çıkmadıysa)e yani artık bu yoldan gidenlere hepsine aynı muameleyi yapmak lazım gelir aklen vicdanen ve hukuken..yani adalet adalet adalet...
  • 5 Yıl Önce

Muammer

Tekrar gecmis olsun kardes.
  • 5 Yıl Önce

mehmet firat

evvela sağlık sıhhatine kavustugundan dolayı hamd olsun.. sonrasında ise gazilik makamı sana yakıştı..hak ettin.. Rabbim son nefesine kadar bu iman ve şuurdan ayırmasın seni ve hayalini kurduğumuz ahirette Efendimiz sav ve en güzel insanlarla hasr olmayı,komşu olmayı nasip etsin.. yüreğin pek,bileğin kavi,kalemin cesur olsun yiğit kardesim.. genelde müslümanlara özelde de sana bunu yapanlara gelince; Şehit Salih Mirzabeyoglu'nun dediği gibi" dünyanız kara ahiretiniz zift..sizi bekliyor cehenneminiz..."
  • 5 Yıl Önce

Fatih

... Cumaya giderken darp edilen bir babadan bahsediyoruz. Sizin gibi teröristlik yapan alçakalardan değil.
  • 5 Yıl Önce

İslâmî Şuur

Efsane sandıklarınız belki de ..... degillerdir!
  • 5 Yıl Önce

Karamanlı

Murat kardeşim öncelikle geçmiş olsun ,Allah korumuş seni ve çocuğunu. Bu ülkede dün de insanlar dövülüyordu. Sen ilk değilsin. Geneli de sizdeki gibi serbest kalıyordu. Bugüne kadar hiç adalet bakanına ve yetkililere hiç bir yazınızda veya başka ortamda, bu nasıl adalettir diye sordunuz mu? Yoksa sizin başınıza gelince mi , yargıya güveninizi sarsan sorular geldi aklınıza? Suradan vatandaşlar her zaman soruyor o soruları, sizin daha yeni aklıııza gelmiş.
  • 5 Yıl Önce

veli

Bir "geçmiş olsun"u bile çok gören, aynı muameleye karşı mahalleden birisi maruz kaldığında özür kuyruğuna girip kendi mahallesini en acımasızca eleştiren ezik kimliksizlere de yazıklar olsun. sayıları azalsın!
  • 5 Yıl Önce

veli

Geçmiş olsun. Böylesi insanlık fukarası magandaları, eşkıyaları tutksuz yargılanmak üzere serbest bırakan hukuk (neresi hukuksa) sistemine de yazıklar olsun! Bu sistemin böyle yürümesini arzu edenlerin de başına tutuksuz yargılanacak magandalar musallat olsun!
  • 5 Yıl Önce

veveyla

Çocuğuna üzüldüm bunlar yaşanmasaydı da oda bunlara şahit olmasaydı keşke, sana da geçmiş olsun insan olmak buna tepki vermeyi gerektirir. Her ne kadar bu bir tiyatro gibi gelse de bana ama bundan senin haberin var mıydı yok muydu bilemem. Tamda söylediğin ağzından çıkan anlamsız saçma cümlelerden ötürü bütün okları kendi üzerine çekmişken böyle bir olayın yaşanması kimin veya kimlerin elini rahatlatır? Yapanların nereye mensup olduklarına dair iddialar günlerdir gazeteler de televizyonlar da yayınlandı. Senin mahalledeki gazeteciler bile bunun üzerine neden gidilmediğini sorguladığı halde sen neden salındılar diyorsun. Bunun cevabı kim oldukları nereye mensup oldukları olabilir netleşirse tabi ki. Fazla kafa yormana gerek yok. Dikkatli bakın hem karşı mahalleden hemde sizin mahalleden birileri dövüldü o zamanlarda haberiniz var yok bilemem ama çok şeyler çağrıştırıyor bu durumlar.
  • 5 Yıl Önce

mehmet turgut

murat bet eçmiş olsun da !!! aynı yazıyı ahmet hakan,selahattin önkibar ve yauz selim demirağ saldırıya uğrayınca yazabilseydin.ayrıa o isimlerini saydığın büyük çok büyük türk üyükleri aaba o gazeteileride aramışlarmı geçmiş olsun demek için.????insanlık mı yoksa ideolojimi ne dersin??
  • 5 Yıl Önce

Milletin iradesi

Bu olay karşı taraftan göbeğine ve makatına kaşıyanlardan birinin başına gelseydi işte o zaman bunu yapanlar salınmazdı 30 sene ile yargılanırlardı.artık bu güdüülere dur demek lazım.
  • 5 Yıl Önce

Kızgın

O savcı ve hakim için gereken acilen yapılmalı yoksa böyle böyle AKP ye olan güven azalıyor ben böyle adaletsizlik lerden bıktım AKP ye oy vermeyiyorum geçersiz kullanıyorum...
  • 5 Yıl Önce

hamza yücel

hesap soracak adamımız yoksa davada boştur.
  • 5 Yıl Önce

Cabbar Cokkibar

Murat,bu kiralik katillere ve serbest birakan yargi icindeki cigersiz himilerine bu devletin gucu yetmez,cunku arkalarinda emperyalist var.Ancak bireysel olarak bizim gucumuz yeter ve bu kez hic bir yere kacamayacaklar,cunku kim olduklari ve ne olduklari virgulune kadar belli.Yaptiklarinin karsiligini aynisini ne bir gram fazla ne de bir gram eksik olarak kendilerine iade edecegiz tabii onlari kiralayan emperyalist once davranip onlari kendisi temizlemezse delil birakmamak icin.
  • 5 Yıl Önce

ali kaptan

Sayın adalet bakanı şu adalet sistemini çözün kardeşim yeter yaaa,her taraftan mum yanıyor,dersine iyi çalış,,,Cumhurbaşkanımız size görevi verdi,bu nedenle cumhurbaşkanımız oy kaybediyor,bütün bakanlar dersine çok iyi çalışmalı,,,,,Turizm bakanı ;oteller dolu fakat bulgar turisti napalım biz adamlar alışveriş yapmıyor çünkü parası yok,turizm otelden ibaret değil bunun esnafı var tedarikçisi var varda varrr,
  • 5 Yıl Önce

Kadir

Ağabey iyi ki varsın
  • 5 Yıl Önce

han li

tanışmıyoruz ama çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın.adam gibi adam receb tayyib erdoğan.
  • 5 Yıl Önce

vatansever

GEÇMİŞ OLSUN
  • 5 Yıl Önce

adalet arayan vatandaş

Murat kardeş geçmiş olsun aynı olay 8 sene önce ailecek bizim başımıza geldi trafikte ellerinde bira şişeleri olan 4 conta bizim kafalarımızda bira şişesi kırdı arabadan çıkardıkları demir çubuklarlada her tarafımız morcivet ailecek hepimiz pert ambulansla hastaneye götürdüler dövenler kaçtı hastanede darp raporları jandarmada bizim lehimize raporlar 8 sene sonra bizim aleyhimize 36 gün cezaevinde yatma denetimli serbestlikten salınma şimdi 2 sene yurt dışı yasağı haftada 2 gün karakolda imza ayda 1 gün eğitim dövenlermi mutlu ve mesut ondan sonra adalet bakanı çıkar adaletten söz eder MURAT KARDEŞ BU CONTALAR BÖYLE GEZER BENDE DİYORUMKİ BU ÜLKEDE ADALET KESİNLİKLE YOKKKKKKKK
  • 5 Yıl Önce

A.SARI

Murat bey çok geçmiş olsun, o kadar insanın adını saydın da içlerinden Adalet bakanı olana bi kenara çekip de, "abi bu işler niye böyle, adalet dediğinde aynı suçsa aynı ceza olmalı değil mi, bir dilim baklava çalan çocuğa hapis cezası veriliyor da devleti soyup soğana çevirenlere niye bişey olmuyor, günlerdir özellikle bizim kanalımızda yayın yapılıyor, sağır sultan duydu, siz duymuyor musunuz, nolacak bu süresiz nafaka mağdurlarının işi, çocuk haczi işi, İstanbul sözleşmesi nas değil dedi Başkan, gereği için bişey yapmıycak mısın, KADEM mi yönetiyo Aile bakanlığını sen bilirsin" falan diye bi sorsaydın ya murat bey kardeşim. "Niye özellikle ADALET'ten yana muzdaribiz, muzdarip bu halk, başımızda RTE varken de mi gücümüz yetmiyo bu işleri hal yoluna sokmaya, yoksa siz iktidar değil misiniz" diye ekleseydin be kardeşim. Bak eline fırsat geçmişken kaçarı olmazdı, nezaken bile dinlerdi herkes seni.
  • 5 Yıl Önce

murat kutlu

Sizi sürekli takip eden bir okurunuz olarak Allah tan acil şifa diliyorum.İnsanların yaptığı kanunlar ne adalet sağlar ne de emniyet.Allah ın kanunlarının egemen olduğu bir ülke dileğiyle.Yolunuz açık, kaleminiz keskin,gazanız mübarek olsun kardeşim.
  • 5 Yıl Önce

Veli

Bunlar böyledir işte bir kişiye dört beş kişi saldırırlar sonrada akillarinca delikanliyim diye ortalıkta gezerler çünkü teke tek maçaları yemez pavyon karısı bile bunlardan yureklidir tekrar geçmiş olsun kardeşim Allah var gam yok
  • 5 Yıl Önce

Akıncı

بارك الله فيكم . Allah c.c. âcil şifâlar ihsan etsün inşallah.
  • 5 Yıl Önce

Omer

Vurun abaliya oldunuz,Allah gazi saysin sizi insaallah.bayan olmaniz lazimdi hakkinizin hakimler tarafindan savunalabilmesi icin
  • 5 Yıl Önce

Smilie

Eğer iktidar muhafazakar bir iktidar olduğunu iddia ediyor ise bunu yapanların yaptıranların esamesini bu memleketten silmezse iktidar kan kaybetmeye devam eder. İktidar oy kaybediyorsa gereğini hızlıca yerine getirmediğinden oluyor takipteyiz bu meseledende bir sonuç çıkmazsa iktidar kendini sona götüren bir hamleye daha imza atar. Herkes gözünü kararttı artık.Ya hep ya hiç.
  • 5 Yıl Önce

Kemalist Düşmanı Akpartili

M.Kemal büsütne tokat atan 16 yaşındaki Yusuf Saba, kamera önünde işkebce edilerek tutuklanmıştı! 10 ay geçti 2 çocuk hala tutuklu! işkenceci polislere dokunan olmadı. Fakat, bir gazeteciyi, Namaza giderken, çocuğunun yanında öldürme teşebbüsyle vahşice döven 4 sokak eşkıyası 2 günde salıverildi! İşte kemalist düzende, insan canının HEYKEL KADAR DEĞERİ YOK! BÖYLE ADALETİN ALLAH BELASINI VERSİN!! DEMEYE GEREK YOK ZATEN VERMİŞ. Ayrıca son seçim hezimetinin sebeplerini de çok uzaklarda aramayalım!!!
  • 5 Yıl Önce

Cabir

Cezalar caydırıcı olmayınca meydanı boş buluyorlar
  • 5 Yıl Önce

Ezgi’nin günlüğü

İyiki varsınız Murat bey. Allah sayınızı arttırsın inşAllah.
  • 5 Yıl Önce

Cabir

Çok geçmiş olsun Allah cümlemizi bu camilerden korusun, İslam'da bu tür suçlarla kısas var, ülkemizde İslâmî hükümler uygulanamadığı için bu saldırganlara uygulanan
  • 5 Yıl Önce

Murad

Çook geçmiş olsun, Kısasta Hayat var. Beşerî kanunlar, kendi gibi eskimeye yüz tutmaktadır. Ve algı, olguyu malesef geçmiş. Bilgi sahibi olmadan kanaat sahibi oluyoruz.
  • 5 Yıl Önce

Ömer

Çok geçmiş olsun.Allah yardımcımız olsun.
  • 5 Yıl Önce

Hamza Efe

Fikirlere tahammül edemeyen, herkesin tek tip düşünmesini isteyen eli silahlı faşizanlar ve tetikçileri cani saldırganları bir kez daha lanetliyorum. Geçmiş olsun Murat bey, yüce Mevladan acil şifalar diliyorum. Yargının, Saldırganlar ve azmettiricilerine bir an önce hak ettikleri cezayı vermesini bekliyoruz.
  • 5 Yıl Önce

Kamal

Demek ki adalet herkese lazımmış. Çocuğuyla cumaya gidenlerken (bunu yazıda belirtmeniz de çok garip. Dışardayken diyebilirdiniz) saldırıya uğrayanlarla, cenazeye giderken saldırıya uğrayanların arasında bir fark yokmuş. Gerçi bir örnekte failin eli öpülmüştü. Burada maşallah mağdur epey geçmiş olsun telefonu almış. Merak ettim ama açıp bakmadım Kemal Kılıçtaroğlu olayında neler kaleme almıştınız?
  • 5 Yıl Önce

Erkan İlyas Ayyıldız

Murat bey saldırı sonrası sizi A Haberde öyle görünce yüreğimden birşeyler koptu. Allahım dert beladan uzak eylesin. Size saldıran köpekleri de tez zamanda kahrı perşina eylesin
  • 5 Yıl Önce

ORHAN İNAN

GEÇMİŞ OLSUN..EŞKİYAYA BOYUN EĞMEK YOK..MUHAKKAK DOĞRU YOLDA KARARLI OLARAK DURMAYA DEVAM EDECEĞİZ..BU MİLLET ZALİMLERE GÖNLÜNÜ KAPATTI..ONLAR NE YAPARLARSA YAPSINLAR HEP HOR GÖRÜLECEK VE İNŞALLAH YAPTIKLARI DA YANLARINA KAR KALMAYACAK..ÜZÜLDÜK VE DUA ETTİK..ANCAK YAPABİLECEĞİMİZ NE OLURSA OLSUN,YANINIZDA OLMAK İÇİN DE HAZIRIZ..ALLAH(CC) EMANET OLUN.
  • 5 Yıl Önce

ORHAN İNAN

GEÇMİŞ OLSUN..EŞKİYAYA BOYUN EĞMEK YOK..MUHAKKAK DOĞRU YOLDA KARARLI OLARAK DURMAYA DEVAM EDECEĞİZ..BU MİLLET ZALİMLERE GÖNLÜNÜ KAPATTI..ONLAR NE YAPARLARSA YAPSINLAR HEP HOR GÖRÜLECEK VE İNŞALLAH YAPTIKLARI DA YANLARINA KAR KALMAYACAK..ÜZÜLDÜK VE DUA ETTİK..ANCAK YAPABİLECEĞİMİZ NE OLURSA OLSUN,YANINIZDA OLMAK İÇİN DE HAZIRIZ..ALLAH(CC) EMANET OLUN.
  • 5 Yıl Önce

abdulmetin

Tekrar geçmiş olsun Murat bey, maalesef ülkemizde hukuk aynı vakalar üzerinde aksi yönlerde kararlar verebiliyor.. kimine göre suç, kimine göre suç değil, olabiliyor.. bu durum başka adli ve hukuki olaylarda da devam etmektedir.. ne diyelim ALLAH size ve akit ailesine sağlık sıhhat ve mutluluklar versin...
  • 5 Yıl Önce

Ali

Efsane vali!
  • 5 Yıl Önce

iyildiz

Kardeşim, geçmiş olsun da, arkanda bu kadar adam varken, sana bu saldırıyı yapmaya kimler cesaret edebildi ve nasıl dışarıda gezebiliyorlar...
  • 5 Yıl Önce

Zeynep

Çok geçmiş olsun Rabbim sizler gibi şuurlu gazeteci ve yazarlara emniyet ve afiyet nasip etsin.
  • 5 Yıl Önce

Tuna

Kardeşim geçmiş olsun. Sana kalkan eller kırılsın, kurusun. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
  • 5 Yıl Önce

Recep Namlı

Çok gecmiş olsun hocam Allah beterinden korusun.Allahım acil şifalar versin inşallah.Zalimler için yasasın cehennem.Mazlumlarin gür sesi olun Allah sizlrre ve sizin gibilere güç kuvvet versin insallah tekrae gecmiş olsun
  • 5 Yıl Önce

klm

Kardeşim gemiş olsun...
  • 5 Yıl Önce

Derman

Sayin murat alan beyfendi bu kendini bilmez kustah magandalari ,dan dolayi kiniyoruz.sana yavruna gecmis olsun.bekli o kucuk cocugun hafizasinda hep kalacak onlara adalet gereken cezayi vermeli yoksa hep lanetli kalacak sizin degerli adini zikretdiginiz kisi ve makamlara bizlerde bir vatandas birer okuyucu olarak destek veriyoruz, bu magandalar yontma tas deri dinazorlari vatan dusmanlarinin borazanlari.
  • 5 Yıl Önce

Ayşe

Çok geçmiş olsun kardeşim ALLAH yapan ve yaptıran alcaklara lanet etsin duamiz sizinle
  • 5 Yıl Önce

Alperen

Geçmiş olsun, gazeteciler uygar toplum için önemlidir, suç ißlerlerse hesabını adalet önünde verirler, bahçeliden herhangi bir geçmiş olsun dileği yada kınama gelmedi, adalet mafya bozuntusu çapulculara bırakılmaz
  • 5 Yıl Önce

Ali

Geçmiş olsun ama...
  • 5 Yıl Önce

Taceddin

Abi biz okurlar da geçmiş olsun dileklerimizi iletip dualarımız da hususiyetle yer aldığını belirtiyoruz, failleri o failleri serbest bırakan yargı mensuplarını yetki ve alakası olmasına rağmen duyarsız kalan tüm koltuk sahiplerini şiddetle lanetliyoruz!
  • 5 Yıl Önce

mahmut KARATAŞ

Murat bey kalem tutan ellerin dert görmesin çok geçmiş olsun.
  • 5 Yıl Önce

Hatice

Gecmis olsun murat alan yalniz o serbest birakilan canilerin kimler tarafindan tutulmus veya kimlerin adami oldugunu bilmek zorundayiz bunu eger biliyorsaniz aciklayin ben sizin o tartisma programinda kimleri isaret ettiginizi dinledim bence sizi darp etmek isteyenler o programdan daha oncesine a haberde secimle ilgili bilgiler veriyordunuz a haberdeki bilgiler akit tv de tartisma programini birlestirdiler ve size saldirma karari verdiler oda tv fitneyi verdi ve sizin zarar gormenizi istediler bu yuzden bunu kimin yaptirdigini kamu oyuna aciklayin bilelim bazan biz vatandaslar internet sitenizde yorum yaziyoruz bizimde basimiza musallat olabilirler lutfen kimin adami bunlar
  • 5 Yıl Önce

Erol

Geçmiş olsun Murat Hayırlı cumalar
  • 5 Yıl Önce

Süleyman Sırrı Dinçer

Tekrar..Geçmiş..olsun..Murat..Kardeşim..haddim..olmayarak..dikkatli..olmanızı..tavsiye..edeceğim..İnşAllah..Koruma..verilmiştir..Oğlunuzun..da..travmayı..atlatması..dilek..ve..temennimizdir.Selamlar..sevgiler.
  • 5 Yıl Önce

Osmnshn

Hepsinden Allah razı olsun abi Allahım sizler gibi hakkı savunan insanları korusun. Amin
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23