• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

15 Temmuz darbesini tek başına FETÖ’cüler mi yaptı?

122 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ali rıza

Neyi ispata çalışıyorsun herşey ortada sen yazdıkça batıyorsun bari yazma senin ne olduğun taa yıllar önce belli gülerce gibi günahmı çıkarıyorsun bu millet reisi lider bildi ve seviyor bende sever ve desteklerim amma çevresi bari sussa çok daha iyi olur temize çıkmaya çalışma na gerek yok önceki yazıların ortada bari özür dile
  • 5 Yıl Önce

Akil

Erkek sen açıkla k.k oğlu feto senden ne istedi sen ne istedin hangi koltuğu almak istedin açıkla açıkla acikla
  • 5 Yıl Önce

Eyonna

Allahim bu insanlarda iste ekmek parasinda, gunahlarini affet...
  • 5 Yıl Önce

Garip

Ali bey kardeşim hala anlamadınmı? Sözde, kemalisti de fetöcüsü de ABD'nin öz çocukları. Bu namussuzlar ülkeye yaptıkları kötülükten hiç pişman görünmüyorlar.
  • 5 Yıl Önce

Halil

Yorumcular, üç satırdan fazlası okunmuyoooor!
  • 5 Yıl Önce

KEMALİST(DİRENİŞ)

ADAMI KIZDIRIYORSUNUZ YAHU ANLAMAZLIKTANMIDIR ,BAŞKA....?KARDEŞİM CHP KOMİSYON KURULSUN DİYE AYLARCA YALVARMADI MI? CEVAP VER ....?AKP KURMAKTA SÜREKLİ KAİLE ALMADI SÜRÜMCEMEYE BIRAKIP GEREK YOK DEDİ YA SONRA?YANİ CHP DEDİ Kİ:" EY AKP VE HÜKÜMETİ ,SİZ NEREDESİNİZ GECENİN BİR VAKTİ DARBE OLANA KADAR? İSTİHBARAT NEREDE DİYOR? ASKER POLİS NEDEN UYARILMADI MİT BAŞKANI NEREDE?GÖREVİNDEN ALINACAK MI"? NEREDE BU İŞE EN GEL OLACAK DEDİĞİ VAKİT DEREYİ GEÇERKEN AT DEĞİŞTİRİLMEZ DENDİ :))? İŞTE GENEL KURMAY BAŞKANI DARBEDEN HABER ALINDIĞINI VE GECE 3 TE BEKLEDİKLERİNİ BU SAAT DARBE OLMAYACAĞINI SUBAYI GELDİĞİNDE SÖYLEDİĞİ GİBİ ŞEYLER :)) DEFALARCA CHP İTİRAZ ETTİ NEYSE ISRARLARA RAĞMEN DARBE KOMİSYONU KURULDU BU İŞİN FETO TARAFINDAN PLANLADIĞINI VE BUNUN ARKASINDADA CHP OLDUĞU GERÇEĞİ OLDUĞUNU BEYAN ETTİ KOMİSYON KONU KAPANMIŞTIR DİYEREK BAŞKA AÇIKLAMA YAPILMADAN HIRSLI BİR ŞEKİLDE OKUNAN METİNDEN ..HALK CHP Mİ DİYE SORDU?:)) BU YALANLARLA BU TOPLUM YÜRÜMEZ KEMALİSTLERMİŞ:)) İLAÇLIK YAPARSINIZ ADAMI HEM VALLA HEM BİLAHİ..!!!SİZ VAR YA DOKTORA GİTSENİZ HEPİNİZ HASTA, BU DÜŞÜNCEDE OLANLAR...KAFAYI CHP İLE BOZMUŞLAR..
  • 5 Yıl Önce

ORHAN İNAN

KEMALİSTLERİN ÇOĞU , FETÖ CÜLERE AÇIK TAVIR ALMIŞ DEĞİLLER..PLANLI DARBE ,DEMEK SURETİYLE SULANDIRMA GAYRETİNE GİRDİLER..BU MİLLETİN DEĞERLERİ İLE KAVGALI OLANLARA YUH OLSUN,YAZIKLAR OLSUN,LANET OLSUN..TAHLİLİN ÇOK GÜZEL.ELLERİNE SAĞLIK..BU ÜLKENİN ALEYHİNE OLAN HER İŞİN ALTINDA ,BAHSETTİĞİNİZ TİPLERİ GÖRMEK MÜMKÜN..
  • 5 Yıl Önce

ahmet

hep aklımdan gecen soruyu sormusunuz.bence bu olay en cok kemalistlere yaradı.
  • 5 Yıl Önce

ahmet

hep aklımdan gecen soruyu sormusunuz.bence bu olay en cok kemalistlere yaradı.
  • 5 Yıl Önce

Naci

Selamün aleyküm.Allahtan Bülent Arınç bey vardı da darbe önlendi.
  • 5 Yıl Önce

Suluman

Reisimiz peygamber gibi adam yoksa ülke elden gitmişti yiyin için sukredin reise aç kalirdiniz aç ne cami kalırdı ortada ne müslüman ona göre
  • 5 Yıl Önce

Bulent

Guzel tespit etmissiniz. Ancak o kemalistler neden temizlenmek istenmiyor? Yoksa..
  • 5 Yıl Önce

Kemal

Tabii tabii, Fetönün siyasi ayağının araştırılmasını da ben reddettim mecliste...
  • 5 Yıl Önce

beytu

Buradaki insanları kandırabilirsin belki. Ama okuyan düşünen sorgulayan insanların karşısında ezilirsin eminim. Sen kafa mı buluyorsun ATATÜRK çüler ile. Bir soru soracağım sadece. 15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİNİN SİYASİ AYAĞI KİM? NEDEN ARAŞTIRILMIYOR? NEDEN ENGEL OLUNUYOR?
  • 5 Yıl Önce

Yavuz

Kambersiz düğün olmaz! Kamalistler olmadan Türkiyede kimse darbe yapamaz! Darbe başarılya ulaşsaydı, bütün kamalistler darbeyi üslenecekti. Feto, kamalistlere Paratoner olmuş, bütün dikkatleri üstüne çekerek, kamalist ortaklarını korumuştur. Zaten fetoda kendisi koyu bir kamalisttir. Akın öztürk ün fetocu olduğuna kamalistler bile inanmıyor, değilde zaten ama kamalizme leke gelmemesi içün feto ayağına yatıyorlar. Ne varki 15 Temmuzdan sonra kamalistler ve fetocular süreci çok iyi yönettiler ve şimdi kamalizim dahada güçlendi. Malesef iktidar yine mışıl mışıl uyuyor. Bunlar bir amerikan askerine kurşun sıkamaz, bunların namlusu daima millete dönüktür, her fırsatta millete kin kusmaktan geri durmazlar. 15 temmuz işgal girişiminde dahi 1 tane amerikan askerinin burnu kanamamıştır. Tabbi ya, millet varken, neden amerikan askerlerini vursunlarki?
  • 5 Yıl Önce

Yusuf

Her Allah kitap diyene kulluk etmeyi sizin zihniyet aşıladı, siyasal islam ülke de her zaman ABD destekçidir ve ABD hep alan açmak için vardır, sizlerin zihniyeti bu fetocu Çomarları oluşturuyor, bugün feto adı sizler yine birilerini destekler devlette alan açarsınız adı keko, heko, ceko olur,
  • 5 Yıl Önce

davinci

yeşil hırkayı giyip evlerine ateşler ( düşsün ) salınnnnnnnnn .ne çabuk unuttunuz fetönün darbe emrini.beyni yıkanmış haşhaşiler.selçukluyu yıktınız.osmanlı imparatorluğunu yıktınız.türkiye cumhuriyetini yıkmak için harekete geçtiğinizde karşınızda türk milletini buldunuz.pkklılar neredeydi.sinmişler sipere bekliyorlardı değil mi.fetönün emirlerine itaat etmeyen türk askeri kahramandır.onlar fetöden adnan hocadan vs emir almazlar.
  • 5 Yıl Önce

Ercan

Suçluları bulmuşsun da siyasetin hiç suçu yok gibi bir yazı olmuş AKP' ye toz kondurmayacsksın ya ondandır.
  • 5 Yıl Önce

davinci

sinirlendim şimdi yazdıkça yazıyorum.yahu fetönün darbe yapacağını sağır sultan biliyordu.özbekistanda darbeyi kim yaptı.darbe yapacaklar diye bağıranlar ya cezaevine gönderildi ya öldürüldü yada susturuldu.o zaman siz bunlara kulak tıkıyordunuz.fethullahın videolarınıda mı izlemediniz internette.adam resmen devleti yıkacağım diyor.ben o günleri göremeyecek miyim.hastayım ne zaman darbe yapacağız devleti yıkacağız diye zır zır ağlıyordu.haberiniz yoksa baştan izleyin.üzerine asker kıyafeti giyip evlerine ateşler salın diye bağırmıyor muydu.bu darbe atatürkçü vatansever askerler sayesinde ve vatansever türk milletinin sokağa çıkmasıyla söndürülmüştür.bu bu kadar basit.
  • 5 Yıl Önce

müslüm

Sayın Ali bey o dönem bu FETÖ cüleri şu an pervasızca desteklediğiniz Ak Parti de destekliyordu. Devletin tüm kademelerini onların hizmetine vermişti. O günün Başbakanı bunların savcısı olduğunu söylüyordu. Yani bunların hiç mi bu işte suçu yok. Sadece kemalistlerin mi suçu var. Bunun Erbakan hocayı sevmediğini 28 Şubatta darbecilerin yanında yer aldığını bile bile bununla ortaklık yapmadılarmı...
  • 5 Yıl Önce

Mesut Sarp

Kimsenin maçası sıkmıyor açıkça gerçeği söylemeye. Karahasanoğlu buna sende dahilsin. Darbe Amerikan gizli istihberatı CIAnın planı ve işidir. Burada kullanılan maşa FETÖdür. Tabii ki bu darbe her darbe gibi Türklerin özgürlüğüne karşıdır. Geri zekalının biride yazmış "Yatın kalkın Reis’e şükredin." Aslında tüm iman ehillerinin "Yatıp kalkıp Yüce Allaha şükretmesi gerekir." Bırakın artık nemrudlar firavunlar üretmeyide nihayet Rabbiniza dönün vesselam.
  • 5 Yıl Önce

Zeytinyağı

Bu kadarınada pes doğrusu Fetöyü devlete kim kim soktu, Kemalistlermi? Yoksa ne istedinizde vermedik diyenlermi? Zeytinyağı gibi üste çıkmak buna dedir.
  • 5 Yıl Önce

Doğrusu...

"Şunu aslâ unutmayalım: İslâm, bu toplumun yegâne omurgası ve tarih-yapıcı ruhudur. İslâm’ı kaybedersek, hiç bir şeyi kazanamayız." Bu ve Yusuf Kaplan Bey gibilerin tesbîtlerine temâmen katılıyorum... Lütfen, uyduruk bir "the Cemât" ile haqîqî "islâmî Cemâetler"i töhmet altında bırakıp örselemeyelim..! Bize, hiç bir "...izm" yaramaz..!
  • 5 Yıl Önce

Laikçi Yobazlar! Izdırabınızı anlıyoruz

15 Temmuz 2016’da “Atatürkçülük...” diye başlayan darbe bildirisini duyunca içinizde uyanan sevinç kursağınızda kaldı. Bugün kerhen meydanlarda “Şehitlerimiz...” diye başlayan nutuklar atmak zorundasınız. Ne var ki burası darülislam. Burası kahramanların yurdudur. Burada tarih yazılır.
  • 5 Yıl Önce

Buralara gelip yorum bırakan solaklar

Yatın kalkın Reis’e şükredin. Reis kelle koltuk direnmese ve Milleti ölümüne meydanlara çağırmasaydınız bunlar muvaffak olsalardı bu FETÖ sizin dünyanızı cehenneme çevirirdi.Bütün ülke sathı Ergenekon Mahkemesine dönerdi. İblis’in ayağını öptürür, sümüklü mendilini koklatırdı.
  • 5 Yıl Önce

KEMALİST(DİRENİŞ)

Kemalistler mecliste kürsülere çağrı yaparken bu konularda Feto ile ilgili ne cevap alıyordu:Vekili,Bürokrat kanadı şunu demekteydi "Seversiniz sevmezsiniz ama çete terör örgütü diyemezsiniz"Demek ki, neymiş Ali beyciğim? bunlarla mücadeleyi bir takım Kemalistler başlatmış ama sonrada onları lafları sözleriyle birileri bastırmaya kalkmış... sonra anlamış iş işten geçince o zavallı guruh . yine Apo ile ilgili pkk ile ilgili .. Kemalistler demiş ki :kardeşim şu Harekatları başlatın çözümmözüm bunlar hikaye ,Bu Apo Bebek katili bir adam bunlarla anlaşma olmaz,buradan çıkacak şey bizi yıkar tehlikeli osloyo falan son verin, PKK'nın üzerine gidin elebaşlarını şıkıştırın teslim olmaya başlıyacaklar, PKK'lılar Hükümet kanadından yine bürokratı birileri yine birileri :"Seversiniz sevmezsiniz ama Apoya bebek katili demeyin artık yoksa çözüm sürecini nasıl başaracaz" tamamlayacağız" demek ki ;neymiş Ali beycim, sevip sevmeme olayı,daha bir çok konuda bu gün Kemalizim nediyor,?bakın bu s-400 konusunda, bunlardan zarar edicez .Bu Proje yerine F-35'den çıkmayalım, bu iş bize büyük zarar verecek bu seferde "isterseniz ismezseniz biz S-400 aldık F-35 ALINMASADA OLUR" İSTEMEZÜK YİNE İSTEMEZÜKÇÜLER devrede artık onun zararını yarınlardan itibaren bu Kemalist kardeşler haklıymış diyecekler ama iş işten geçecek sonrada şu Kemalistler her kötülük bunların başından çıkar diyen güruh size YUH!BAKAN KÖRLER, Gerçekleri duymaktan aciz olanlar ..DAHA NEDENE BİLİR Kİ...?
  • 5 Yıl Önce

En büyük takiyyeci kim?

En büyük takiyyeci, 15 Temmuz 2016 günü darbeyi alkışlayan bugün ise 15 Temmuz Şehitleri için nutuk atan ve önce “Kontrollü Darbe”diyerek FETÖ ile ağızbirliği yapan fakat milletin kal’a gibi ferasetini aşamayınca “U” dönüşü yapan laikçi yobazların ta kendisidir.
  • 5 Yıl Önce

erol kılıç

Bu yazı neden bu kadar gecikti. Fetöcülere Amerikan gazı verilmiş Kemalistlerin rehberlik ettiğini dünya alem zaten biliyordu ama dillendirilemedi. Şimdi, üçüncü grubun yani mezhepçilerin de işin içinde yer aldıklarını ilan etmek için üç sene daha mı bekleyelim.
  • 5 Yıl Önce

Buraları alçaklar basmış

Neymiş: Bizler “ Ergenekon davasını alkışlayan pisliklermişiz”. Alçak! Asıl pislik Ergenekon davasını açan, hak-hukuk katili FETÖ 15 Temmuz günü tanklarla Bağdat Cadddesi’nden darbeye yürürken balkonlardan alkışlarla destek veren sen ve senin gibi zihniyet sahipleridir.
  • 5 Yıl Önce

Timur

Darbe, İngiltere ve ABD destekli yapilmaya calisildi
  • 5 Yıl Önce

p

Yaşlı başlı anneleri başıkapslı diye orduevlerine sokmayan, alkol almayan rütbeliye mürteci damgası vurarak ihraceden Değerli komutan mı oluyor? Menderes’i asan komutan değerli mi oluyor? 12 Mart’ta 12 Eylül’de TBMM’ni kapatan halkın iradesini yok sayan değerli komutan mı oluyor? Sicilinde darbeler olan ve seçilmiş iktidarı daha düne kadar darbeyle tehdit eden Komutanlar değerli mi oluyor? “Sözde değil özde laik Cumhurbaşkanı” emir buyuran değerli komutan mı oluyor? Demokrasiye kasteden Komutan benim komutanım değildir. “Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir” deyip perdeyi indiren komutan senin olsun 
  • 5 Yıl Önce

Yusuf can

Bu ülkedeki vatan hzinleti ile müslüman dusmankatin sayısı olduk a fazla İstanbul secimlrtinde bakın CHP iyi oart HDP bunlara oy verenlerin çoğu öncelikle müslüman düşmanı yüzde doksanı hayatı boyunca camiye sadece bayramdan bayrama gider,cobuda bayramda memleketine değil denize gider sorarsan myslumanim der öbür tarafta size laikliği soracaklar,ilah edindikleri uz dizi kurtaramiyacak vatan konusuna gelince dertleri çoğunun vatan değil yaşam şekli İzmirliler gibi bunlara hizmet yazıktır günahtır
  • 5 Yıl Önce

davinci

internette dolar 12 -15-20... olacak ülke batacak devlet mevduatlarınıza el koyacak bankalardan tüm paranızı çekin bankalardan paranızı geri alamayacaksınız BANKALAR BATIYORRRRRRRRR PARALARINIZI HEMEN ÇEKİNNNNNNN şeklinde açıklamalar yapan sözde haberciler ekonomistler atatürkçü mü.atatürkçü ekonomistler bankalar batsda para basılır yine paranızı alırsınız sakin olun devlet paranızı bir şekilde öder bankalar satılır el değiştirir yinede paranız yanmaz alırsınız derken.iç savaş çıkaracaklar bu oyuna gelmeyin ülkeyi bölecekler dayanın diye konuşurken BANKALARDAN TÜM PARANIZI ÇEKİN diyen FETÖCÜLERDEN haberiniz yok mu.isim vermeme gerek yok .darbenin sabahında paralarımızı bankalardan çekmemizi söyleyerek ne yapmaya çalışıyorlar.isim vereyim mi ADEM YAVUZ.AÇIN İZLEYİN.sadece bir örnek.kaynıyor internet bunlarla.sözde gazeteci haberciler.amaçları gayet açık ülkeyi batırmak.devletimiz o paraları döndürerek ekonomiyi idare etmeye çalışırken bu habercilerin darbeden sonra bile yapmaya çalıştıkları nedir.fetönün sivil ayağı ülkenin ekonomisini batırmaya çalışıyor.düşünün kimsenin para harcamadığını ev araba elbise ayakkabı almadığını bankalardan tüm paralar çekilmiş.içleri bomboş.sonumuz ırak suriye olur.DARBEDEN SONRA BİLE İNTERNET ÜZERİNDEN ÜLKE EKONOMİSİNİ BATIRMAK İÇİN YAYIN YAPAN fetöcüler harıl harıl çalışıyorken bu yazıyı yazmanız beni şaşırttı.bunlar hala ülke batırma peşindeler.bu örnekte mi yetmez size darbeyi kimin yaptığını anlatmamız için.ben vatandaş olarak değerlendiriyorum konuyu siyasetle zerre işim yok.ben bunlara inanmadım amaçlarının ne olduğunu biliyorum benim param hala bankada aradan kaç yıl geçti param bankada duruyor hiçbiryere gitiği yok.
  • 5 Yıl Önce

Derman

Tum zalimler ezerken muslumani benim icim kan aglar,icimde firtinalar. Ozgurluk adinaymis yapilan bu zulumlar uyan musluman uyan uyanda ozune dayan. Hortladi firvunlar Hortladi nemrutlar Allahdan korkmayan kullar ,Allahinda hesabi var.
  • 5 Yıl Önce

Fetosavar

Fetoyu yere göğe sigdiramyip metiyeler düzenler şimdi feto düşmanı,Fetonun içeri atmaya çalıştıkları fetocu olmuş.Yarattiginiz alginizi opsunler sahtekar tayfasi
  • 5 Yıl Önce

Özkan Kirlikan hakikatten uzak

Sn. Hulusi Akar, canı pahasına darbe bildirisini okumamıştır. Başımıza geçin teklifini kabul etse hain darbeciler muvaffak olabilirdi. Sapla samanı karıştırmayalım. Mert adammış vesselam. Ajan şebekesi FETÖ Atatürkçü rolünde her yeri olduğu gibi emir subaylığını dahi ele geçirmiş. Askerin alkol alması ve karısının mayoyla plaja gitmesi hakiki Atatürkçülüğün işareti sayılır bu memlekette.
  • 5 Yıl Önce

angaralı

kemalcilerin ortak olduğu kesin kadıköyde izmirde tanklar yürürken sokaklara çıkıp tankların önünde güvercin takla atıyorlardı
  • 5 Yıl Önce

Nur

Tanklar suadiyede alkışlanmadımı yazıklarolsun fötöyle birlikte olan farelere bu ülkenin kaymağını yiyip fötöyle pkk ile işbirliği yapan rezillere tohumu bozuk dönmeler Allah belanızı versin
  • 5 Yıl Önce

koray

lütfen birazcik empati yapin.siz keskin bir dusunce kalibinin icinde sorgulama yaparsaniz yanli davranirsiniz.sizde farkindasiniz bu durumun biliyorum.
  • 5 Yıl Önce

keto

meclise saldırı koprüye saldırı millete saldırı neden anıt kabire bir sorti yok bir sortı oraya yapılmadıgına göre .acaba bir sortı oraya yapılsaydı kemalistlerıde gücendirirlermiydi
  • 5 Yıl Önce

Hayati Keskin

Kemalistlerde aynı söylem.. (Biz bunlara fetöcü derken.. ) edebiyatı yapıyorlar. Sizn olarafetöcü diyorsanız, eşi başörtülü diye subayları sorgusuz sualsiz TSK'dan atarken. Bunları niye rütbelendirdiniz, söyleyin, de hem yazar öğrensin, hem bizler öğrenelim..
  • 5 Yıl Önce

Mehmet

O gece kemalistler bıyık altından darbeye sevinip tencere tava darbecileri destekliyorlardı. Kaldıki ordu içindeki kemalistler Allah muhafaza bi fırsat bulsalar fetöden farkları yoktur
  • 5 Yıl Önce

davinci

SAKARYA dan.15 temmuzdan önce cumhuriyet tarihinde görülmemiş boyutta artan işid ve pkk saldırıları cumhurbaşkanı aleyhine yoğunlaşan yolsuzluk iddiaları kasetler tüm türkiyeyi bu darbeye hazırlamak için yapılmıştır.Atatürk vatan millet denilerek bildiri hazırlanması tabiki cumhurbaşkanınına karşı türkiyenin tam desteğini almak şüphe uyandırmamak vatan millet sevgisini kullanmak inandırıcı olmak için hazırlanmıştır.DARBENİN ALTYAPISI OLUŞTURULMUŞ KAMUOYU AYLAR ÖNCE HAZIRLANMIŞTIR.askerin tam itaatini sağlamak için komutanlara sinirli bakmanın dahi suç sayıldığı yeni kurallar konulmuştur.öncesinde sürekli terör saldırısı (işid) ihbarları yapılmıştır.yüzlerce ihbar yüzünden aramalar yapılmıştır.askerlerin bir kısmı alel acele hiçbir açıklama yapılmadan tatbikat yapılacak vs yalanlarıyla kışlalara çağrılmış yine alel acele tatbikat denilerek hiçbir açıklama yapılmadan bir kısmı terör saldırısı bahanesiyle çeşitli yerlere götürülmüştür. kimisi üzerinde pjamayla ayağında terlikle darbeden habersiz nereye niçin gittiklerini bilmeden darbeden habersiz komutanları çağırdı ceza almayayım diye evinden çıkmış görevine gitmiştir.bir kısmına darbe emri okunmuşYOĞUNLAŞAN TERÖR SALDIRILARI denilerek sıkıyönetim ilan edildiği bildirisi okunmuştur.SIKIYÖNETİM VE DARBE ARASINDAKİ FARKI BİLE BİLMEYEN ASKERLER VALİLİĞE GÖTÜRÜLMÜŞTÜR TERÖR SALDIRISI VAR GEREKÇESİYLE.(İŞİD TERÖRÜ).terör saldırılarına karşı harekete geçtiğini zanneden askerler biranda binlerce vatandaşın içerisinde kalmıştır.bazıları önceden alelacele götürülenler vatandaştan olayın gerçek yüzünü öğrenince tatbikata değil darbeye getirildiğini öğrenince emirlere uymayacaklarını söyleyerek karakola gitmiştir.komutanlarının emre uymayanlar idamla yargılanacak tehtidine rağmen.ancak asıl korkunç olan şey içeride kendilerini bekleyenlerin kendi ifadelerini alanların fetöcü olmasıdır.sen misin darbe emrine uymayan.Fetöcüler zaten anında itirafçı olarak düşünün tutuklanan 200 kişinin 180 fetöcü ve itirafçı olup görevlerine iade oldular.neye niçin alet edildiklerini bilmeyen çok asker var içeride.sıkıyönetim ülkenin bir bölgesindede yapılabilir.doğudada yapışmıştır zaman zaman.terör saldırırı sebebiyle sıkıyönetim yapıldığını zanneden askerin çoğu tüm türkiye genelinde hükümeti indirmek için okunan bildiri olduğunu dahi anlamamıştır.ailelelerinden sokağa çıkan vatandaşlardan tüm türkiye genelinde darbe yapıldığını öğrenmişlerdir.önemli olan darbeyi kimin yaptığı değil bunların yüzünden vatan haini damgası yiyen suçsuzların nasıl kurtulacaklarını düşünmektir.vicdanınız rahat mı.kaç haber yaptınız bu konuda gazeteci olarak.ailesi darbeye karşı sokağa çıkanların çocuklarının vatan hainliğinden yargılanmaları normal mi.TABİKİ DARBEYİ FETÖCÜLER YAPMIŞTIR.NEDEN Mİ ORDU YÖNETİMİ FETÖNÜN ELİNDEYDİ.1950 LİLİ YILLARDAN BUGÜNE SINAV SORULARINI ALARAK ORDUYA YERLEŞEN BUNLARDI.BUNLARDAN ÖNCEKİLER ÇOKTAN EMEKLİ OLMUŞ YADA GÖREVİLERİNDEN OLMUŞLARDI ZATEN.ayrıca internette videosu mevcut fetönün eğer şimdi yapmazsak ne zaman yapacağız ben o günleri göremeyecek miyim dediği videosu vardır.bu videodan haberiniz yok mu.on yedi yıl önce profösör türkan saylan darbe yapacaklarını televizyonda basbas bağırmıştır.bu bayan ergenekon kumpasıyla cezaevine gönderilmiş ve öldürülmüştür fetö tarafından.bir örnek sadece bu.buda internette herkesin görebileceği birşeydir.halen mevcut.açın interneti bir kaç hafta uğraşın darbeyi fetöcülerin yaptığı açıkça ortada.türk ordusunun komutanları bu yüzyılda bu zamanda darbe yapacak kadar cahil değildirler.sonuçlarını hesap edecek kültüre sahiptirler.darbe yapmaları imkansız.kesinlikle bu darbe ve 250 vatandaşın ölümü suçsuz onca askerin cezaevinde olması fetönün eseridir.fetöcü olmayanlar zaten bu adamın bu işi yapacaklarını yıllar öncesinden biliyor ve türkiyenin gidişatından yakınıyorlardı.
  • 5 Yıl Önce

Yasin Uzun

Ergenekoncular neden tayyip erdogana yakinligi ile bilinen, dini lideri desteklesin? Amaclari dini ordudan cikarmak, basortulu annesi olani bile orduya sokmuyorlar. Feto // AKP nin yakin oldugu donemde ergenekoncular ellerinden geleni yapmistir fetoculari almamak icin
  • 5 Yıl Önce

Taşkın Boynusağ

Müslüman, İslam, selam, teslim... hepsi aynı köktendir. Kelime anlamı olarak müslüman, Hakka teslim olmakla selamet bulmuş kişi demektir. Eğer müslümansak, en azından müslüman olmaya çalışıyorsak, teslim olduğumuzu beyan ettiğimiz Hakk'tan sapamayız, sapmamalıyız. Birilerine olan öfke/kin bizleri Haktan uzaklaştırıp müslümanlık dairesinin dışına itmesin. Azıcık insaf sahibi olan herkesçe malumdur ki Ak Parti iktidarının ilk yıllarında, ordu, Fetöcüleri ayıklarken hükümetimizin başındakiler bunlara itiraz şerhleri yazıyor, orduyu millete şikayet ediyor ve bu gruba arka çıkıyordu. Evet Fetö belki 45 yıldır var ama, 35 yılda gizlene gizlene 100m yol yürüdüyse, Ak Parti iktidarında 10 yılda 100.000m yol yürüdü. Müslümanca hükmetmek istiyorsan önce bunu bir tespit edeceksin. Üstelik dahası var. Fetöcüler darbe akşamı Yurtta Sulh Konseyi diye ülkeyi yönetecek bir heyeti duyurdular. Ve yakalananların itirafları ile bu isimler tespit edildi. Peki niye açıklanmıyor? Kimmiş bu konseyin üyeleri? Darbe (maazallah) başarılı olsaydı, kimler başbakan, bakan, vali, kaymakam, emniyet müdürü olacaktı neden açıklanmıyor? Yoksa içlerinde Ak Parti içinde yer alan bir yığın isim olduğu için mi? Hadi, araştırmacı gazeticilik örneği göster de bir araştır bakalım.
  • 5 Yıl Önce

Bu sayfalara yumurta bırakan solak 

Neymiş: “Siz (biz mütedeyyinleri kastediyor) bunları (FG) beslerken biz (Sol) bunlarla mücadele ediyorduk. Aklınız başınıza yollar sonra geldi” Yalancı alçaklar!!! Siz Kemalistler , Atatürkçüler laikçiler FG’ne değil başörtüsüne, tüm mütedeyyin kamu görevlilerine sakallımıza takkelimize eşi başörtülü memura içki içmeyen askerime İHL’lere tüm mukaddesata savaş açıyordun. Başörtülü nineleri orduevlerine almıyordun.İşte bu vasatta takiyye ustası FETÖ palazlandı. Atatürkçü kılığında orduya-emniyete hakim oldu. Sen de yedin, yuttun. Şimdi kalkmış FETÖ’yü mütedeyyin- muhafazakarlara fatura ediyorsun. Bu şeytanca bir kurnazlık. Yemezler!
  • 5 Yıl Önce

Hakki Tan

Gercekten cok ayip. Darbe gunu ataturkcu, anti-tayyip bilinen komutanlar tayyip erdogani arayip bagliliklarini teyit etmisler, dogru olani yapip yuregimize su serpmislerdir. Bu tip haberler cok ayip
  • 5 Yıl Önce

bnL

fettuş kemmalist tarikatist farketmiyor. HER ŞEKLE GİRİYORLAR. bizamanlar Kemmalistler yoğun biçimde darbeyi destekliyorlardı. ergenekoncular, darbeyi destekliyordu. derin cimaatlar, tarikatlar darbeyi destekliyordu. ÇÜNKÜ; DARBE, AZINLIK GURUPLARA ÜSTÜNLÜK ALANI AÇIYORDU . . . Darbeyi Yap Keyfine Bak ! enflasyon faiz yokluk FakirMillet, kimsenin umrunda değildi. DARBEYİ YAPANLAR, TÜRKİYE NİN KAYMAĞINI YİYORLARDI. Darbe sonucu, 20 000 30 000 kişi zenginleşiyor. 80 milyon kişi fakirleşiyor. İLK DEFA DARBECİLER, ÇIKTIKLARI AMERİKAN KOVUKLARINA GERİ SOKULDULAR. Türkiyenin Dağ Başında Dağ Köyünde Amerikaya bağlı itler yetişiyordu. Maaşlarını Türkiye veriyordu. normal anadolu insanı tipinde, pensilvanyaŞeytanı kişiler. Anadolunun kasabalarında köylerinde kuluçkadalar. KÖY ÖRGÜTLERİ VAR. 1 köyde 1 kıdemli Fetöcü, 20 kişiyi fetöye bağlıyor. Karşılığında haksız kazanç veriyor. ÇalıntıMemurluk, Devletten kredi al Geriödeme, Ekmediğin arazi için yıllık 20 000 TL. Aile ve Sosyal Yardım, fetöcü isen gayet kolay, hemen devletten yardım veriliyor, Fettuşi Memurları Organizasyonu ile. YANİ PARALEL DEVLET DEVAM EDİYOR. MUHTARLIK SAVAŞLARI BU YÜZDEN OLUYOR. VATANDAŞLARIN DEVLETTEN ALDIĞI DESTEKLERİN %90I FETÖCÜLER. YOLSUZLUKLARIN %95İ PARALEL DEVLETÇE YAPILIYOR. PARALEL DEVLET : kamu stk birlik dernek lerdeki; Amir Memur İşçi Uzman Çiftçi Organizasyonu. PARAYI TÜRKİYE CUMHURİYETİ ÖDÜYOR.
  • 5 Yıl Önce

deniz

Sen ve senin gibi sozum ona dandik dindarlarinda cok buyuk payi var darbe girisiminde.sadece cebini ve kendini dusunen serefsizler.Attiginiz masetleri unutmadik ,vatan haini serefsizler.
  • 5 Yıl Önce

Ahmet 61

İkinci mahmudun yeniçerileri ortadan kaldırıp yeni ordu kurma uygulamasını incelemeklazım. Ya bu kurumların vatandaşa uyguladığı dayatmalat zorlamalar.kurumlarıda .silbaştan....yoksa işimiz çok zor.ikinci mahmuda ve bütün müslümanlara Allah rahmet eylesin
  • 5 Yıl Önce

Müh

Derlerki uyuz it yarasıyla övünürmüş.galatasaray lisesi onun için rahmetli Mehmet Evgiye imalat hatamız diyor rabbim gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşaallah gs lisesine de inşaallah daha böyle çok çok hatalar yapmasını dilerim
  • 5 Yıl Önce

Kemal'e

Şuraya laikliği uygulamayan bir tane düzgün ülke yazabilir misin? 28 Şubat laikliğini kastetmiyorum. Laikliğin belki 30 çeşidi var. Bunlardan bir çeşidini de Osmanlı dedelerimiz uyguladı. Sadece Kanuni dedemiz üç tane şeyh astırmış.
  • 5 Yıl Önce

abdullah

tüm darbeciler alçak ve şerefsizdir...kim olduklarının hiçbir önemi yoktur, hepsi millet düşmanı ve emperyalistişbirlikçisidir!
  • 5 Yıl Önce

bilge

bu darbeyi yapan dogu perincek kgb ve tayiptir. abd hegomanyasindan kurtulmak rusyaya yanasmak ancak fetönün basi ezilerek yapilabilirdi. ama hesap etmedikleri bir sey vardi oda askerlerin bu kadar sivili öldürebilecekleriydi. darbe yi arastirmaya neden akp hayir desin yoksa. cünkü darbe ona yapilmak istenmisti. herneyse tipki balyoz ergenekon gibi bunuda tayip iktidardan düserse ögreniriz
  • 5 Yıl Önce

Eren

Aynen katılıyorum.
  • 5 Yıl Önce

Bilal

100% katiliyorum dogru yazmişsiniz. Fakat bu 17 yilda tek basiniza devlet idiniz ne yaptiniz? İhale kovalamaktan zinayi serbest etmekten 40 akrabayi işe yerleştirmekten gemi filosu kurmaktan vakit mu bulamadiniz? Haklisiniz bu işlere giren zaten zerre vakit bulamaz ülke yonetmeye. Ulke yonetmek kolay mi sandiniz? Sayin dost Trump ile anlaştik tum Musluman ulkeleri kan golune cevirip petrollerini çalacagiz gemiciklerle batiya taşiyip bölüşecegiz dediniz daha ulke yonetmeye zamaniniz kalir mi? Fetosunu kemalistini darbe yapmamalari icin önlem almaya zamaniniz kalir mi?
  • 5 Yıl Önce

koyulhisarlımurat

onun bunun çocukları içerde beslendiği sürece bu ihanet kaynamaktadır.... biran önce içerdeki soysuzlar kafaları soysuz vücutlarından ayrılmadan bu iş böyle olmaz...asın soysuzları bakın diyaloğa o zaman,,,,,,,,,,,,,,,
  • 5 Yıl Önce

Zülfikar Hayber

Çocuklara önce Yalan söylememeyi Sonra küfretmemeyi öğretmeliyiz. Kötü söze karşı lakin süslü yalanlara meyyal bir topluluk olduk... Yerdeki çöpü kaldırıp insanları kelle hesabı sayıyoruz. Farkında olmadan münafık olduk ama esnerken ağzımızı kapattığımızdan arınmış gibi yaşıyoruz... Keşke yalancılar Mevlana’nın buyurduğu gibi sarhoş olsaydı...
  • 5 Yıl Önce

yusuf

çok doğru kemalistler darbede vardı en açık örneği seçimlerde levent askeri lojmanda chp ye çıkan oy sayısı
  • 5 Yıl Önce

İsmail Kurt

Siz O sözde tarikat liderine methiyeler düzerken, onunla beraber salya sümük ağlarken "kemalist" dediğiniz insanlar "FETÖ" diyor ve ne kadar tehlikeli olduğunu cümle aleme ilan ediyorlardı. Riyakarlık bu yaptığınız
  • 5 Yıl Önce

Metehan

15 Temmuz darbesi Fetö ve Kemalistlerin ortak darbesidir. Aynen 1960-1970-1980-28Şubat darbelerini yaptıkları gibi, kemalistler 15 temmuz darbesinden geri mi kalacaklardı? Fetö de Kemalistler de bu ülkenin evladı değil amerikanın yerli işbirlikçileridir.
  • 5 Yıl Önce

Metehan

15 Temmuz darbesi Fetö ve Kemalistlerin ortak darbesidir. Aynen 1960-1970-1980-28Şubat darbelerini yaptıkları gibi, kemalistler 15 temmuz darbesinden geri mi kalacaklardı? Fetö de Kemalistler de bu ülkenin evladı değil amerikanın yerli işbirlikçileridir.
  • 5 Yıl Önce

cen dog

BENCE BU BİR İNTİKAMDI
  • 5 Yıl Önce

YAZIK SİZE

OOOOH bugün de fetöcü olduk. İŞİD de Allah adına katliam yapıyor. Bu tüm din alemini terörist mi yapar? Hayır. Devletin üst kademelerine Fetöyü Kemalistler değil Akpliler yerleştirmiştir bunu inkar edemezsiniz.
  • 5 Yıl Önce

İbrahim alkılıç

Seni alkışlıyorum Ali bey kardeşim! Adam gibi adamsın. AKİT iyiki var. Cümlenizden Allah razı olsun. Yaptığınız cihat, sizlerde Mücahitsiniz. Bizler sizi dünyada taktir ediyoruz, Rabbim de inşallah ahirette sizleri takdir edecektir, inanıyorum. İnşallah
  • 5 Yıl Önce

Dallı

1971 Muhtırası verildiğinde Harp Okulunda olanlar ve 1973 te mezun olanlar o günkü düşüncedekiler yıllarca kripto darbeciler olamazmı ATATÜRKÜ takü bile takiyye oalarak kullanan.
  • 5 Yıl Önce

Fr fr

Yok sadece fetö ile değil sizinde payınızı inkâr etmemek lazım.
  • 5 Yıl Önce

Rabia Zafer

Kesinlikle Çok Doğru. Aynen Öyle.
  • 5 Yıl Önce

Kemal

Nevar bu laiklikte ki her kişi onu yüceltmek ve kurtarmak korumak için herşeyi göze alıyor..
  • 5 Yıl Önce

Bekir

Yazinin ilk 2 satiri cok dogru "acaba 15 Hain darbeyi sadece fetöcüler mi yapti" Acaba gercek böylemi? 
  • 5 Yıl Önce

kibarcik

bufetoş vatan haınınin generallerı amırallerı degılcuma sene de 2 bayram namazına bıle leş gibi yatıp camıye gelmıyen takımıdır aynen kemalıstler gıbı besmlesız ımansız bir zihnıyetin tezahürüdürler rabbım buazız mılletıbu vb lerının şerlerinden muhafaza etsın amın veselam
  • 5 Yıl Önce

Serdar Öztürk

Sen 2009 da fetö ye arka çıkarken biz bu adamlar vatan haini abd ajanı diyorduk. Siz daha uyurken hala biz 2015 kkk atamalarının gecikmesinden sonra bu adamlar darbe yapacak ve bunu atatürkçü bir darbe gibi gösterecekler dedik. Ne dediysek oldu. Çünkü biz Allah'ın verdiği aklı kullanıyoruz. Sinsi sinsi fitne yaratacağına sen HANGI ÜLKENİN AJANISIN ONU söyle açıkça ve mertçe....
  • 5 Yıl Önce

Rıfat

15 Temmuz bir Fetö-Kamalist işbirliği darbesidir, 15 Temmuz müslümanların fetöcü-kamalist hainlere karşı zafer kazandığı gündür!
  • 5 Yıl Önce

Nazan

Fetö darbe falan yapamaz darbeyi gerçek paşalar yapar tarihimizde böyle olmuştur.
  • 5 Yıl Önce

Katliam konuşması (Penisilvanya’da geçmiştir)

Efendim(A.Ö.): “P.Ö.H. çok kritik. Direnirlerse etkisiz hale getirmek gerekebilir? F.G.: “Adil, harekatın muvaffakiyetle neticelenmesi için gereken yapılır. Aksi takdirde pekçok kıymetli arkadaşımızı kaybederiz”. Tarih:15 Temmuz 2016. İblis’in şakirtleri demokrasiyi korumak için harekete geçen P.Ö.H.’ı bombalar. Bedenleri paramparça eden alev topu ile birlikte şehitlerin ruhu gökyüzüne uçar. Büyük Türk Milleti:PÖH şehitlerini unutma unutturma!
  • 5 Yıl Önce

Cabbar Cokkibar

Sayin yazar bence gene Fetoculer Kemalistlerden daha cok suclular:Cunku adam dikkatlice gozlemlemis emperyalist kime destek verip onunu aciyor diye.Ve gormus ki icki icen,hirsizlik yapan tecavuz(zina)isiyle ugrasanlar acaip yukseliyorlar.Adam bunu gorunce ordu icindeki adamlarina icki icme,calma(sinav sorulari basta olmak uzere) zina,fuhus ve orgi yapma emri veriyor ve bu emirler seferberlik ruhu icinde kollektif ve orgutsel olarak yerine getiriliyor.Ve ilk gozleminde gordugu gibi yildirim hiziyla yukseliyor ve orduyu ele geciriyor.(emperyalist ona veriyor onceligi,aynen ayni seyleri yapan Kemalistlere verdigi gibi ayni onceligi yillar once).Ve bu dongu hic bitmeyecek.Emperyaliste kim boyun egerse o alacak ordunun yonetimini.Cunku silahi da parayi da orduya emperyalist veriyor.Ve bu vermeye biz muasir medeniyet seviyesi diyoruz.
  • 5 Yıl Önce

mehmet cetın ızmır

turk sılahlı kuvvetlerı ne kemalıst darbecılere aıttır nede fetoculere turk sılahlı kuvvetlerı mıllete aıttır yas kararları ıle atılan subaylar bu kurumda kemalıst hakımıyetı bılseydı bu meslegı secmezdı bunlardan bırı de maalesef benım orta dogu teknık unıversıtesını kazandıgım halde aılemden canakkale harbınde on bır sehıt oldugu ıcın aılemın tavsıyesı ıle orduyu tercıh ettım ancak 1998 hazıran surasıyla ıhrac edıldım herkes vah vah tuh tuh yazık oldu pekı cozum nedır ulkemızın boyle karanlıklara suruklenmemesı ıcın ne yapmalıyız bana gore yas kararları ıle ıhrac edılen personelın tecrubelerınden faydalanmalıyız ama ıdare ne yaptı cıkardıgı bır kanunla subayı dıyanette bayındırlık bakanlıgında gorevlendırdı kendı kurumuna almadı herhalde bu kurumun duzelmesını ıstemıyor elde cok verı var bunlar degerlendırılerek karar alınır ve uygulanırsa her on yılda bır darbe olmaz yazınızda vurguladıgınız konular cok dogru ancak bu sorunları cozmek bızım degıl ıktıdarın ısı sız ıkaz gorevınızı her zaman yapıyorsunuz vatandasta 23 hazıranda yaptı bızden bu kadar ıktıdar yerel secımlerde buyuksehır lerı kaybedınce ayagı bıraz tokezleyınce nasıl saha kalktı beyler hep beraber gorduk bunlara hemen ıdare tarafından ve mahkeme safahatında da akıt avukatları tarafından 15 temmuz aksamı ne yaptıkları sorulmalı bu kanunı bır mecburıyettır sorulamıyorsa kendımızı sorgulalıyız neden
  • 5 Yıl Önce

Melih Korkmaz

Ya bu adam degilmiydi ergenekon yalaniyla komutanlar hapse atildiginda sevinen, simdi feto karsiti mi olmus?
  • 5 Yıl Önce

Allah'ın kulu

Çok doğru darbeyi tek başına fetöcüler yapmadı.darbe türk askerinin başına çuval geçirildiğinde yapıldı.bebek katiline sayın şehide kelle denildiğinde yapıldı.patrik dostu bir küresel çakma vaizin peşinden milyonlar koşunca yapıldı.devlet ricalinin önemli şahsiyetleri ardından dön artık şarkıları besteleyince yapıldı.şimdi dövünmek vakti.ders alındı mı derseniz bugüne bakın fetönün yerini kimler doldurdu.
  • 5 Yıl Önce

hasan...

Pek saygıdeğer Cumhurbaşkanı'm, 2015 seçim beyânnâmenizde de va'dedilmiş olduğu üzere, YURT DIŞINDAN BORÇLANARAK EMEKLİ olanlara hiç değilse "MİNİJOB" yani "yarı zamanlı" ÇALIŞMA MÜSÂDESİnin bir ân önce verilmesini çok ricâ ediyoruz..! Teşekkürler, vesselâm...
  • 5 Yıl Önce

hasan...

Mevlâ yı zül Celâl, devletimize ve milletimize zevâl vermesin..! Şehîdlerimize Allah teâla'dan bol rahmet ve gâzîlerimize de sabırla âcil şifâlar temennî ederim... Vesselâm...
  • 5 Yıl Önce

Nesim

Kemalistler olmadan feto tek başına bu ihanete kalkışamazdı
  • 5 Yıl Önce

MURAT KANDEMİR

hocam güzel yazmışsınızda bu darbe için akp işin neresinde bu konu hakkındada bir şeyler yazarsanız daha adil olursunuz.
  • 5 Yıl Önce

Alihan Doymuş

Tuskona yardım yapan tüyap halen savunma sanayi fuarımıza ev sahipliği yapıyo.Patronu chp fanatiği olan tüyaptamı fetö borsasından yararlandı acaba?Karamehmetin ortağı olan Bülent Ünal ifade verdi mi?
  • 5 Yıl Önce

Olmaz

Siz ağzı bozuk değildiniz bir zamanlar muhafazakar dindar liberaller..hem müslümanım de hem sokak,bitirim ağızla konuş..siz yazar beyefendi neden bozuk ağız konuşanları yayınlıyorsunuz sizindemi hoşunuza gidşyor..yoksa ne yapalım elde bunlar var mecburen bunları yayınlıyoruzmu diyorsunuz..sizleride okuruz farklı düşünsekte(milliyetçi) ama böyle bozuk ağız müslümana yakışırmı.,herkes müslüman..ayıp..
  • 5 Yıl Önce

Kim kime

Sami Tayyar beyin dedigi gibi , 15 Temmuz hele bir aydinlansin o zaman belli olacak vatan haini dediklerimiz vatansever, vatansever dediklerimiz de vatan haini olacaklar.
  • 5 Yıl Önce

ahmet

Bugünkü Aziz Üstel makalesinden:"...Soğuk bir Ankara akşamı..Güvercinlik Ulaştırma Grup Komutanlığı hangarına 125 metre uzaklıktaki 5 Numaralı kulübede Ordonat Er Tahir Metin nöbet tutuyordu. Tarih 16 Şubat 1993'tü. Akşam..saat yediyle sekiz arası, karanlıkta ayak sesleri yankılandı. Nöbetci hemen "Dur" uyarısında bulundu. Adam nöbetçinin sorduğu parolayla işareti doğru bildi; üniformalıydı, nöbetçi yüzünü seçemedi ne yazık ki. Ertesi sabah hangarda Orgeneral Eşref Bitlis'i Diyarbakır'a götürecek çift motorlu uçağın hazırlıkları tamamlandı. Orgeneral Eşref Bitlis ve yanındaki heyeti Diyarbakır'a taşıyacak uçak 17 Şubat 1993 günü saat 12:19'da Ankara Güvercinlik'ten kalktı. ...Ve kalktıktan 5 dakika sonra büyük bir patlamayla Yenimahalle Postanesi'nin yakınlarına düştü. Uçakta bulunun herkes şehit olmuştu! Kaza yerine ilk gelenler bir yana savrulmuş bir Paşa şapkasıyla ..kafası kopmuş pilot üniformalı bir ceset buldu. Sağda solda evrak ve dosyalar vardı..karların üzerine saçılmış. ÇOK GİZLİ damgalı sayfalar...Upuzun bir isim listesi...bilgi notları, mesajlar... Genel Kurmay İstihbarat Dairesinden gelenler önce Eşref Paşa'nın çantasını buldu. Üzerine Kozmik Çok Gizli damgası vurulmuş çantayı. Sağa sola savrulmuş evrak çantanın içine tıkıldı. Bu gün, çanta ve içindeki evrakın nerede olduğunu kimse bilmiyor... Crenazeler götürüldükten hemen sonra enkaz toplama işlemi başlıyor ve her taraf temizleniyor. Helikopterin parçaları, yangından mal kaçırırcasına askeri üsse götürülüyor ve soruşturmayı askeri savcı yürütüyor.. Bundan daha da akıllara zarar olanıysa, hiçbir teknik inceleme yapılmadan, olaydan yarım saat sonra Genel Kurmay Başkanlığı Genel Sekreteri Yaşar Büyükanıt, "kaza buzlanma sonucu olmuştur," diyerek olaya son noktayı koyuyor böylece de yargının önü kapanıyor!..." Sömürgeciler hep maşa, hep casus, hep işbirlikçi hainleri, hep mankurtları kullandı...ağacın kurdu kendi içinden ve "her çeşitten!"
  • 5 Yıl Önce

Hanedan

imam hatiplilerin askeri okullara girmesi icin caba sarfetmeyen siyasilerin hicmi sucu yok.??
  • 5 Yıl Önce

Kubilay

Herşeyi çok iyi biliyorsun da.... bile bile yaşanmişliklari ters-yüz ediyorsun... Sen mugalatayi birak da senelerce "ayni yağmurda ıslananlara" bak efendi, sana kimse inanmıyor... Ebedi başkomutanımız ulu önder Gazi m.Kemal Atatürke şukranlarımı sunuyorum.. Ruhu şad olsun! Amin..
  • 5 Yıl Önce

Büyük aşk

Büyük ve ihtiraslı aşklar hep kavga ve cinayetle biter..
  • 5 Yıl Önce

Sadeddin

Başrolde Kemalistler vardı.... Kemalistler darbeyi İzmir'de balkonlarda harbiye marşı okundu.abartmıyorum İzmir'in yüzde 80 alkışlarla destek verdi. İzmir'de sokağa ilk çıkan gurup hüdapar, Alperen ocakları vardı
  • 5 Yıl Önce

Şerefsize Bak

“FETÖcülerin atılmasına şerh koyan RTE hesap verecek” diye yazan. FETÖcülerden ihraç edilen olmadı. Çünkü: FETÖcü askerin hanımının baş açıktır, kendisi içki içer, kapısının önüne boş içki şişesi koyar, aleni namaz kılmaz, dine küfreder, bizi “Atatürk yarattı” der ve en önemlisi samimi saf mütedeyyin askeri üstlerine ispiyonlar. Bu derece takiyyecidir.
  • 5 Yıl Önce

hasan

bu darbenin siyasi ayağı acıklanmadıkdan sonra bu iş bitmez siyasetcileri acıklamazsalar gözüm acık gider
  • 5 Yıl Önce

İbrahim ak

Abd kamalist subaylara darbe emrini verdi fakat bunlar ölçtü biçti ve başarısız olacaklarini anladıklarından darbeyi yapmadılar bu sefer de fetoculara aynı görev verildi onlar da mankurt olduklarından hesapsızca daldilar olaya
  • 5 Yıl Önce

Zekeriya Gökçe

fetö her birinin yularını almış- herkesin en zayıf noktasından yakalamış- eşek misalidir. Kervancı başı onu yol bulsun diye kervanın en başına koymuş. Aklı sömürü fikri ölüm olan her yolu mübahh gören aşağılıklardır. Siz içerdeki yuları tutulmuşları boş verin asıl tehlike bu kervanı kimler düzdü ise yeni tehditleri onlardan beklemeli. Osmanlı’yı yıkan ittihatçılar deyip duruyoruz. İttihatçılar kimin iti idi.
  • 5 Yıl Önce

Son söz

Fetö devleti teslim almak istedi,,ortakları ise hem devleti hem sermayeyi(yani parayı rantı) elde tutmak istedi,,her iki ortağın ihtirası iştahı arzusu korkunçtu..bir korku filminin iki baş aktörü gibilerdi be kardeşim..filmin ortasında bi aktör diğerine testere çekti diğeri ona balta..biri diğerini kesti yedi..şimdi filmin ortasındayız..memleket ne zaman huzura selamete suhulete kavuşacak be muhteremler..bu kadar ihtiras olurmu be mübarekler..
  • 5 Yıl Önce

Leyla

Bu vatanı bize bahseden şehitlerimize sonsuz rahmet olsun mekanları cennet olsun şerefsiz leri hala besliyoruz ıstanbul gibi aziz şehri masonlara teslim edenler de şehitlerimizin kemiklerini sizlatmistir
  • 5 Yıl Önce

emekli

fetöyle hükümetin ortaklık ettiği dönemde TSK nın atatürkçü subayları ergenekon sarıkız safsatalarıyla tutuklanıp saf dışı bırakılırken bir gecede hükümet eliyle fetöcü subaylar albaylıktan yarbaylıktan generalliğe yükseltilerek TSK en mahrem bilgileri mevkileri ellerine verilirken ve sanki Atatürkçü subayların darbesi gibi izlenip uyandırılmak için Atatürk ün yurtda sulh kelimesi dahi kullanılıp temiz ve saf milleti kandıran fetöcü darbecilerdir 17-25 aralık bu fetö zihniyeti hükümetle uzlaşabilseydi bu 15 Temmuz darbeside olmayacaktı M kemalin askerleri müebbet cezalarını çekmek için şu an cezaevinde olacaklardı ancak ALLAH daha fazla adaletsizliğe izin vermedi yapılanları ellerine ayaklarına doladı Fetöcü dindar tarikatın korkunç kahpe hain yüzünüde ortaya çıkardı
  • 5 Yıl Önce

Ayşe

Hepsi de nato darbesidir kamalist darbedir yurtta sulh alcaklar nin darbesidir
  • 5 Yıl Önce

şenay doğan

ya rabbi bizi fetodan kurtar diye yalvarmaya başladığımda feto türkiyenin ilahı idi Allahtan olmayacak birşeyi istediğimi zannediyordum herkesle birlikte onları destekleyen bir akrabama allah sana evlat acısı göstermesin dostlarına vatan ızdırabı da çektirmesin ama hızır beklerken yılan görmeden de bu dünyadan ayrılmayı nasip etmesin demiştim allahın açık kapısına denk gelmiş hızır feto ilah feto yılan oldu akrabamın dostlarını soktu kendine bir başka yılan daha musallat oldu o kadar pişmanım ki yıllarımı fetodan kurtulmak için yakarışa harcadım ama allah ve rasulünün zaferini dilemedim kurtulayım da nasıl olursa olsun kafasındaydım keşke zamanı geriye sarabilseydim de BANA YÜCE ZATININ VE HABİBİNİN ZAFERİNİ BAĞIŞLA DİYE DUA ETSEYDİM allaha emanet olun
  • 5 Yıl Önce

Ey İblis

Bu memlekete en büyük hizmetin 15 Temmuz günü tek yürek olmamıza vesile olmandır.
  • 5 Yıl Önce

Bir Okur

Sayin Yazar , 15 Temmuz 2016 da darbe girisiminde bulunan FETÖ örgütünün oluşumunda gelişiminde devletin hemen her kademesinde yer almasının sağlanmasında hiç mi siyasi destek yok diyorsunuz ? Üç yıl geçti TBMM araştırma komisyonun raporu yayınlanmadı. Laiklik karşıtı görüşleri savunanlar bu rahat günlerini Atatürk ve devrimlerine borçlular. Milleti kör ve enayi zannediyor olmaları aslinda FETÖ destekçisi siyasilerin çirkin oyunlarının devam ediyor olmasının delili değil midir ? Her kim ki FETÖ 'nun siyasi ( parti ve milletvekili ) desteğinin olmadığını söylüyorsa, bilmelidirler ki FETÖ 'nun zulmünden dolayı şehit olan yaralanan haksızca işinden huzurundan olan kişilerin haklarını helal etmemelerinin vebalini ebediyyen çekeceklerdir.
  • 5 Yıl Önce

Nihat

FETÖ cülerin Yaş toplantılarında atılmasına şerh koyan RTE dir. İktidar gidince ak kara ortaya çıkacak..gerçekleri sabırsızlıkla bekliyoruz
  • 5 Yıl Önce

vatandas

TAVSANA BAK TAVSANA .......... sevgili ali bey kardesim icimizdeki %23+ cumhuriyetci gecinen fitne %5 pkk sempatizani %5 muhafazakar milliyetci gecinen%3 ruzgar ne yonden eserse o yone evrilen sozde dindar gecinen zumre oldugu muddetce.bunlar akillanmadikca ULKEMIZ HER ZAMAN TEHLIKELERLE YASAYACAK....ABD denilen alcak katil bu % leri hep kullanacaktir.bizde sucu pkk ye FETO YA atacagiz
  • 5 Yıl Önce

Nurullah

FETÖ’cülerle birlikte, Kemalistler de sorumludur.. ama kabak Anadolu'nun gariban evlatlarına patladı. 28 Şubat devam ediyor. Ne demişti Atilla ilhan "Hangi Atatürk" kitabında; Kurtuluş Savaşı'na katkıları ne olursa olsun, mütedeyyin insanlar meclisten tasviye edilmelidir. Olan yine Hanefi mezhebinden Müslümanlara oldu.
  • 5 Yıl Önce

imdat

gerçekten hakikatı yazmışsınız.
  • 5 Yıl Önce

15 Temmuz İslami değerlere savaş açanların

palazlanmasına vesile olduğu hainlerin belasıdır.
  • 5 Yıl Önce

Bu vatan kimin

Milli günlerimizde şiir okuyan “Kemalist”ler! Bu vatan kimin? Şehitler kimin için ve ne için can verdiler? Allah CC için değil mi? O zaman?
  • 5 Yıl Önce

Yunus 16

15 TEMMUZ 2016 ACIMASIZ VAHŞİ KANLI DARBE GİRİŞİMİNİ AMERİKA: FETÖ +PKK +DHKPC +PYD YPG YAPTI. ( Kemalist Generaller de Amerika da kurs görüp eğitimden geçtikleri için Amerika yı çok severler) YANİ CİĞERLERİMİZE KADAR GİREN AMERİKA, HERKESİ KULLANMIŞTIR.
  • 5 Yıl Önce

Kemalistler ve Atatürkçüler!

Ak P’yi FETÖ’ya göz yummakla suçlayarak kendinizi temize çıkaramazsınız. Samimi insanlara devletin her kademesinde savaş açan sizler dibinizdeki “Atatürkçü” sandığınız FETÖ elemanlarını başgöz ettiniz.
  • 5 Yıl Önce

Şu samimiyete bakın!

Askeriyeden ihraçlar çoluk çocuk rezil olurken dahi kendi haklarında ispiyonculuk yapan ve rapordüzenleyen ve böylece komutanlarının güvenini kazanan FETÖ’cü alçaklara birşey demediler. Ne de olsa “imanlı” bunlar diye safça düşündüler.
  • 5 Yıl Önce

Kemalistler!

İnançların yaşanmasını yasaklayarak Ordumuzu FETÖ’ye teslim ettiniz
  • 5 Yıl Önce

Kahrolsun samimi askerimi ihraç eden alçaklar

Ak P’ye FETÖ’yü siz palazlanırdınız diyen sahtekarlar! Siz eşi başörtülü askeri ihraç ederek bukalemun FETÖ’ye yolları açtınız. Şimdi utanmadan Ak P’yi fatura kesiyorsunuz. Alçaklar!
  • 5 Yıl Önce

Kemalistler Ak P’yi suçlayarak yavuz hırsız rolünü üstlenemezler

Kemalist Paşalar! Siz dinini aleni yaşayan samimi askerleri ihraç ederken “Atatürkçü” kılığındaki bukalemun FETÖ elemanları terfi aldılar. 15 Temmuz’a geldiğimizde gerçekle yüzümüze geldik.
  • 5 Yıl Önce

Askeriyede nasıl örgütlendiler

YAŞ ile ihraç edilenler FETÖ mensubu olmayan eşleri başörtülü ve kendisi aleni namaz kılan ve içki içmeyi reddeden rütbelilerdi. Çünkü bunlar yaşantılarından asla taviz vermeyen samimi insanlardı. FETÖ elemanlarından ihraç yiyen yoktu.
  • 5 Yıl Önce

Fevzi

Doğru söze ne denir?
  • 5 Yıl Önce

Turgut

FETO, PKK VE 28 SUBATIN KAHPELERI, BUNLARIN TASMALARININ IPI AYNI ELDEDIR, ISRAIL VE AMERIKA.. KAMU KURUMLARINDA OZELLIKLE YARGI HALEN FETOCULARIN ELINDE..
  • 5 Yıl Önce

Süleyman Sırrı Dinçer

Kaleminize..sağlık..hele..içlerinde..birisi..varki..halen..car..car..konuşup..mangalda..kül..bırakmıyor..İlker..Başbuğ..bu..darbeci..fetöcü..generallerden..nasıl..haberi..olmaz..bir..tane..bile..fetöcü..diye..işlem..yaptığı..General..subay..vs..var..mı..tam..tersi..bunların..yükselmesinde..kaç..tanesinde.."layıktır"..imzası..var..yavuz..hırsız..misali..üst..perdeden..ahkam..kesiyorlar..reziller..Güzel..özetlemişsiniz..Kemalistler..pas..verdi.ortamı..hazırladı...onlar..eyleme..geçti..
  • 5 Yıl Önce

osmalıdan bu yana darbe isyanları

Türkiyedeki tüm ihtilal ve ihtilal teşebbüsleri; ilhamlarını; "ey türk gençliği..." diye başlayan metinden almışlardır. İlklerin hepsi yeniçeri ocağı mensupları, sonuncusu ise korucuk köyü ilkokul üçten terk bir itin marifetidir (hamam tellağı patrona halil manyağı dengi); hepsi serseridirler.
  • 5 Yıl Önce

birgün

FETÖ = (KEMALİSTLER + CHP + HDP + İP + TÜSİAD + BÜROKRATİK OLİGARŞİ+ FETÖ DESTEKCİSİ AKP İÇİNDEKİ POLİTİKACILAR) + (CIA + STRATFOR + MOSSAD + MI6 + CSIS) + (YURT DIŞI FETÖ OKULLAR AĞI + FETÖ DIŞ TİCARET AĞI). Aslında bu denklemde en başat aktörler: CIA, STRATFOR ve Anglo-Sakson İstihbarat ağının diğer kurumlarıdır. Türkiye'ye kurulan tuzaklar sümüklü, lise terk bir müezzinin koordine edebileceği işler değil. FETÖ'nün adını doğru koyamazsanız, bu terör örgütüyle mücadelede sadece akıntıya kürek çekersiniz, tıpkı 2013 den bu yana yapıldığı gibi. Tıpkı 40 yıldır PKK ile yapılan etkisiz ve sonuç alınamayan terör mücadelesi gibi....
  • 5 Yıl Önce

hüseyin

aradan 3 yıl geçti...Tüm bu bilinmeyenleri gün yüzüne çıkarmak için neden TBMM de bir komisyon kurulmadı ki?..
  • 5 Yıl Önce

emekli

sadece papazın çocukları bu darbeyi yaptı hain merhametsiz olduklarından herşey apaçık ortadaydı M Kemalin askerleri ise gerek TSK içinde gerekse dışarıda karşı koyup bu darbenin genişlemesini sınırladılar şehit gazi olan subaylarımız var
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23