• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bin Yılın Direnişi

13 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ali rıza

Kuraanı kerimin OKU emrini ıskaladın ne okudun ne yazdın , kullundığın cep telefonu bir hiristiyanın buluşu uçtuğun ucak senin akıl edip yaptığın araç değil interneti hatırlatmama gerek yok , biraz akıl lütfen,
  • 5 Yıl Önce

Rabia

Euzubillahiminesseydanirracimbismillahirrahmanirrahim Kitaba sımsıkı sarılanlar ve namazı dosdoğru kılanlar, kuşkusuz biz salih olanların ecrini kaybetmeyiz.araf süresi 170.ayet.elhamdulillah.Sayin Yıldız sizde şura suresi 42.ayeti belirtmişsiniz.elhamdulillah diyoruz.sizlerde öncü şahsiyetlersiniz.kim olursa olsun zulümle insanların ekmeği ellerinden alınmamalı.bu konuda toplum uyanık tutulmalı,kamu spotu, her türlü destekle insanların dünya ve ahiret saadeti ne yardım edilmeli.tamam CHP bu anladık fakat emeklilik yaşı diye bir şey var.basit bir düşünceyle anlayacaklar.asgari ücret için insanlar gece gündüz çalışıyor yollarda hayat tüketiyor maaşları bile hakkıyla verilmiyor.bugun git yarın gel.Allahtan korkusu olmayanın merhametide olmaz.bunlari biriktiriyoruz elhamdülillah.yuzlerine Allahin izniyle öyle carpacagizki.kar kış , borçlu çocuklu demeden insanların ekmeği ni ellerinden almak zulümdür.Allah kimsenin başına vermesin.biz isteriz ki zaten de suçlu bu zalimler için yargı mekanizması çalışsın.rusvet,zengini kayırma bu dürüstsuzluklerin önüne gecilsin.su dünyada zaten sıkıntı içerisindeyiz.birde haklarımız elimizden alınmasın.yetimin başını oksasin,dulun işine yardımcı olsun.cihat etmiş gibi olurlar biz hatırlatalım.borcluya kolaylıklar göstersin borcunu ödemesi için yardımcı olsun.kendilerine değer katmış olurlar.yoksa bugün varız yarın yokuz.onemli olan bulunduğunuz yerde neler basardiginizdir.bunlar unutulmaz.sayin Yıldız 15 temmuz u Cumhurbaşkanı miza sabotaja cevirenleri gördük.ne istiyorlar Başkanımız Türkiye'yi imar ediyor,plan yapıyoruz artık ve bunların uygulandığını görüyoruz.islerimizi görüyor, hayatımızı kolaylaştırıyor.fakat CHP boş laf üretiyor.bundan sonra işleri yürümez.onder olamaz yalancidan inkarcidan.vicdanlarida rahat değil.Allahtan korksunlar. deriz.elhamdulillah.saygilar selam ve dua ile Allah'a emanet olun teşekkürler HasbinAllah'u ve nimel vekil deriz
  • 5 Yıl Önce

Mustafa

Resmi Kayıtlı bir milyon kişi dolandırıcı ve bunlar kendine Müslüman diyor diyanet ölüsünü camiden direkt cennete yolluyor. ALACAKLI LAR ÜZÜLÜYOR MİRASCILAR MUTLU BİRDE İSKAD YAPAN MEVLİT OKUYAN İMAM MUTLU CEBİ DOLUYOR. ALLAHI KANDIRDIĞINI ZANNEDEN EDENDE. iskat nedir.
  • 5 Yıl Önce

Mustafa

Yazlığını yeya kışlığını borcu için satsın sanayici kurtulur, ekonomi rayına oturur.
  • 5 Yıl Önce

Mustafa

Müslümanım diyen borculu olanlar arabalarını satsın her on kişiden dördü arabası kalır ama küçük esnafın yüzü güler
  • 5 Yıl Önce

Mustafa

Allaha borcu olan tebe edip tagutu Red ettimi ve şirkten beri olunca tüm borcları siliniyor.
  • 5 Yıl Önce

Tarafsız

Kocayusuf kardeşim yazdıklarına aynen katılıyorum. Bak ne güzel diyorsun; "İstiklal Savaşımız, Çanakkale Zaferimiz ve 15-Temmuz zaferimiz BİN YILLIK tarihimizdeki zaferimiz diye. Ağzına sağlık. İşte bende tam bunun için yazarı eleştirdim. İstiklal savaşımızı, Çanakkale zaferimizi unutmuş, yok saymış, sadece 15 Temmuz için Bin yıllık direniş demiş. Siz de benim yazımı dikkatli okursanız bu detayı yakalarsınız. Allah'a emanet olun.
  • 5 Yıl Önce

Kocayusuf

Sayın Abdullah Yıldız'a tebrik ve teşekkürlerimi ifadeden sonra; Adem, Tarafsız imzalı yorumcular, ve benzerlerine tavsiyem: Sayın Abdullah Yıldız'ın yazısını anlayabilmek için, Türk Milleti'nin Tarihi'ni iyi okuyun, gerçekleri öğrenin... İslam Tarihi'ni iyi öğrenin... Peygamber Efendimizi (a.s.) iyi tanıyın... Aziz Milletimiz Müslüman olduktan sonra, yani on asırdır, İslam-Çınarı'nın taşıyıcı gövdesi olmuştur. İstiklal Savaşı'mız, Çanakkale Zaferimiz, ve 15-Temmuz Zaferimiz, bin yıllık tarihimizde, İslam-Dünyası'na (Rabbimizin inayetiyle) hediye ettiğimiz zaferler silsilesinin son halkalarıdır!..
  • 5 Yıl Önce

adem

Türkiye'yi bekleyen tehlike Menzil, Süleymancılar, İskenderpaşa ve diğer tarikatların FETÖ benzeri örgütlenme ağına dikkat “FETÖ’nün kendisi gitmiş, gölgesi yerli yerinde duruyor. Onun bıraktığı boşluğu doldurmak isteyenler var”
  • 5 Yıl Önce

Murathan uzan

Hocam iddia ediyorum millet ittifakına oy vermişlerden bir kişi dahi bu darbe kalkışmasına inanmıyor ve Cumhurbaşkanımızın bunu senaryo olarak oluşturduğunu düşünüyor. 3 yılda bu kadar şuursuzluk oluşması hayra alamet değil.
  • 5 Yıl Önce

Tarafsız

15 temmuz şehitlerini rahmetle hain Fetöyü de nefretle anıyoruz. ANCAK; Haçlı ordularının anadoluyu kuşatmak için geldikleri ve 170.000 şehit verdiğimiz geceli gündüzlü 3 sene süren Çanakkale direnişimiz, yedi düvelin başımıza çöküp vatanımızı paylaştıkları, binlerce kadınımıza kızımıza tecavüz edilen, yüzlerce köyümüzün yakılıp yıkıldığı, binlerce şehit verdiğimiz, aç, çıplak savaştığımız, kadınımızın kızımızın öküz arabaları ile cephane taşıdığı şanlı istiklal savaşı direnişimiz, GEÇTİĞİMİZ BİN YILDA MI olmuştu beyefendi? Madem atacaksınız biraz destekli atın bari. Bir de dönüp yakın tarihimize bakın, bu toprakları bize vatan yapan şehitlerin kemiklerini sızlatmayın. Yazı yazarken de ne içiyorsanız ondan da vaz geçin.
  • 5 Yıl Önce

ORHAN İNAN

İSTİKBAL İSLAMIN,İNŞALLAH..ÜMİDİ VE GAYRETİ ARTTIRMAK LAZIM..İÇERİDEKİ VE DIŞARIDAKİ DÜŞMANLARIN BİR VE BERABER YAPIP UYGULADIKLARI YIKIM PLANLARINA KARŞI DAHA İMANLI VE GÜÇLÜ DURABİLMENİN YOLU,İMANLI NESİLLER YETİŞTİRME GAYRETLERİNE ÖNEM VE HIZ VERMEKTEN GEÇMEKTEDİR..İHMAL YOK YOLA DEVAM..DAHA CİDDİ VE KARARLI BİR ŞEKİLDE..ELLERİNİZE SAĞLIK..
  • 5 Yıl Önce

takii

TÜRKİYENİN İÇERİSİNDEKİ BÜYÜK YILAN ORTAYA ÇIKTI.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23