• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Maalesef, Daha Çok Hak Vereceksiniz!

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Doğrusu...

Kılavuzu karga olanın...!? Ama, "muhâfazakâr bir İktidâr/Başkan" var...!? Biz, İslâm'ı güncellemeye çalışalım, canım...!? LBGTXYZ'in haklarını aman eksiksiz verelim..!? Gençliğimizi/milletimizi iyi yetiştirmeye az-cok çabalayan Ehl i Sünnet ve Cemâet İtikâdı müdâfîi "islâmî Cemâetler"e saldırmaya devâm edelim...!? Ne öyle geçlik-mençlik...! Bak, kapı gibi İstanbul Sözleşmesi var, zînâ da serbest, aynen böyle devâm..!? Tabi, tabi...!?
  • 5 Yıl Önce

Harun

Allah razı olsun güzel noktalara temas etmişsiniz. Fakat iktidar ve muhafazakar tabanı bunu sorgulayacak pozisyonda değil. Taban sorgulamıyor tavan asla umursamıyor.islamin şartı artık 1 oda 5 yılda bir ak partiye oy vermek ama sorgulamadan eleştirmeden arkadaşını bogazlayan aslani seyreden bogalar gibi zulme adaletsizlige adam kayirmaya goz yumuyorlar sira kendilerine gelinceye kadar .o yuzden koyun diyorlar hakli olarak.dunyayi ahirete tercih edenlerin sonu bu
  • 5 Yıl Önce

Ana

Biz millet olarak bir başkasının suçlamayı çok seviyoruz hemen hükümete devlete suçu yıkıyoruz iyi hoş da aile olarak ne yapıyoruz hiçbir şey önce kendimizi Bir suçlu Yalım özellikle Ebeveynler için konuşuyorum Biz kendimizi düzeltmedikçe bizden sonraki nerede bizi örnek alıyorlar Onun için diyecek hiçbir şeyimiz yok televizyona gelince belki Biz büyükleri fazla etkilemiyor ama Azar Azar normal eleştiriyor Bugün bir kanalda pop müzik açmışlar müzikten çok ziyade cinsellik gösteren klipler Ben izlerken utandım Gerçi evde açmıyorum ama hayatımızın içinde her yerde amaçları ne bu toplumu bozmaktan başka bir şey değil söylediğin zaman gerici oluyorsun Tıpkı sizin dediğiniz gibi yobaz oluyoruz bizde bıraktık yakasını Ne kadar uzakta olsakta bir ucundan Biz de tutuyoruz çünkü akraba yok Eş dost yok Konu komşu yok konuşacağın hiç kimse yok Ne yapıyorsun açıyorsun televizyonu geçiyorsun karşısına Çocuğumda öyle Sen de öyle hadi etkilenme bakalım ben olmasa da çocuğum Tabii ki etkileniyor bir sonraki kuşak düşünemiyorum bile nasıl olacak Allah yardımcımız olsun ama kabahat bizim
  • 5 Yıl Önce

ahmet koçak

bu pislik kanallarının sahipleri hemen,işinize gelmiyorsa izlemeyin derler.iyide ben kendimi koruyorum sizin pisliklerinize alet olmuyorum.fakat genç nesil kendini koruyacak kapasitede olmadığı için buralara ulaşınca toplum içinde bozuk bir nesil doğuyor.artık internetsiz telefon yok.bu lağım kanalları açık olduğu müddetçe kirlenme çoğalacaktır.zaten bu ibneliğin,dönmelerin önüne geçemezsek korkarım ki bizide bir azap kaplayacak.
  • 5 Yıl Önce

LEYLA

Çok hassas bir konu netflix üyeliğin yok mu diye aşağılandığımız bir döneme girdik resmen veya game of thrones dizisini izlemediysen toplum seni dışlıyor. bu dizide yoğun işlenen cinsel içerikli ve sansürsüz sahneleri açıp hadi hep beraber izleyelim dediğimde herkes bir yana kaçtı çünkü ponodan asla farkı olmayan uzun uzun gösterilen sahnelerle dolu bir dizi. noldu dedim izlesek ya çok övdünüz... savunmaları yok tabii.. kimse klasikleri okumadığı için dışlanmıyor artık veya sanatsal bilgiye sahip olmadığı için dışlanmıyor. ama hausemüzikler game of thrones, netflix , uyuşturucunun havalarda uçuştuğu elektrofestivaller hakkında bilgin yoksa dışlanırsın. Gerçekten tehlikenin farkında mıyız ? Farkında olup farkındalık oluşturma çabasına girelim..Daha çok yazın daha çok konuşun abartalım gerekirse bu mevzuyu ama unutmayalım unutturmayalım.
  • 5 Yıl Önce

MİHRİMAH

Daha da kötüsü çevremdeki çoğu insan netflix dizileri izleyip izlemediklerine göre birbirini değerlendirmeye başladı.Hemen yakın zamanda yaşadığım ve çok yakınımda bir örnek şöyle ki; açık görüşlü modern tabir edilen bir kız başörtülü ve dikkat çekmekten çok uzak bir diğer kız hakkında yorum yapıyor ve " aaa biliyor musun falanca kız da netflix dizilerini izliyormuş çok şaşırdım demekki aslında kafa kızmış sohbet ettik dizilerin bölümlerini heycanla paylaştık " şeklinde bana anlatıyor.Şimdi durumun vehametine bakar mısınız!! Gençlerin bu dizileri izlediğine mi yanalım, bu iki ayrı dünya görüşü olan kızların buluşacakları başka hiç bir ortak konu olmamasına mı yanalım, birbirlerine yakınlık duymaları için netflix platformuna ihtiyaç duymaları gerektiğine mi yanalım? Nereye gidiyoruz bakın görün bu ciddi bir mesele... İnsan ilişkileri ve paylaşımlar artık yapmaktan hoşlandıkları şeyler üzerinden vuku bulmuyor veya kimse kitaplar üzerine farkındalıklar üzerine hayata dair hiç bir iletişime geçmiyor. Korkunç bir girdap ve dahil olmayanlar dışlanmış hissediyor gerekiyorsa o diziyi yorumlamak için son parasını verip üye bile oluyor. Çünkü izlemezsen onlardan olamazsın.Bu furya çok tehlikeli sayın yazar dile getirdiğiniz için teşekkürler.
  • 5 Yıl Önce

Maraşlı

İyi günler beklemiyor bizleri , hükümet ekonomi ile ilgilenmekten ahlaki değerleri arka plana attılar ne idiğü belirsiz vicdansız bir nesil geliyor. Allah cc sonumuzu hayretsin.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23