• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türk-Yahudi Diasporası

12 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

abdulmetin

Nureddin Zengioğlu; "Zulme rıza göstermek de zulümdür" öyle değil mi? sen şimdi birilerinin dediği gibi bizimle yahudi/siyonların da aynı ırktan olduğumuzu da iddia edersin.. haksızlık karşısında susanın ne olduğunu da bilirsin, çok okuduğunu bilgili olduğunu ima ediyorsun, iblis de çok biliyordu, onun için Hz. Yakub a.s. ile Hz. Yusuf a.s.'mı karıştırma işin içine, yoksa Pensilvanya daki kaçak herif gibi "Dinler arası hoşgörü, diyalog, ehli kitap v.s." gibi saçma şeylerle insanların kafalarını karıştırmayın.. ha! açıkça derseniz ki! benim doğrum benim iddialarımdır, o zaman başka..
  • 5 Yıl Önce

Nureddin Zengioğlu

berzah_ Sahiden okuduğunu anlıyor musun? Senin soyun ne bilmiyorum Ama biz Âdem AS’ın soyundanız. Aynada kendini görürsün. Okuduğun yazılar da aynalardır. Siyonistlere karşı çıkan Yahudilerden haberin yoksa bu senin cehlin. Cehlinle bin yaşa. Yahudiye söversen Hz. Yakub’a Hz. Yusuf’a da sövmüş olmuyor musun? Kimseye medhiye düzen yok. İftira etme. Hain haindir hainin mümini kâfir olmaz. Ama bil ki her Yahudi, senin işine gelmese de, Siyonist değildir. Yahudiye veya başkalarına sövmekle cennete gideceğini sanıyorsan ibadete ne gerek var kuzum, beş vakit küfredersin olur biter. Sövmek Müslümana yakışmaz. Ne zamandan beri sadece küfrediyor, hakaret ediyor, cehliniz yüzünden iftira ediyorsunuz. Ne kazandınız, ne kazanacaksınız. Gavuru seven yok, ama gavura da âdil olmak Müslümanın şanındandır Elhamdülillah. Bilmediğiniz hususlarda bileni dinleseniz ne güzel olur. Sahi din nasihat değil miydi? Fakat yazarı da benim yazdıklarımı da anlayan birine bir daha okutun. Size zanlarınızın yersiz olduğunu söyleyecektir.
  • 5 Yıl Önce

hercai

Yahudiler arasinda Tevrata ve Talmuda inananlar vardir, Tevrata insan eli degmistir ama yine de Allah'in sozleri icindedir. Talmud ise Tevratin aciklamasidir. Cogu Yahudiler Talmuda iman ediyorlar, Talmudun icinde ise her pislik var. Siyonistlerin cogu aslinda hristiyandir, yahudi degil.
  • 5 Yıl Önce

berzah_

burda yahudilere methiye düzenler sakın yahudi soyundan olmasınlar,siyonizm diyorlar siyonistlerin yaptıklarına kaç yahudi ses çıkarıyor,biri bağnaz diğeri çağdaş farkı ne,biri zulümle gasp yapıyor diğeri zıkkımlanıyor,biri ev yıkıyor diğeri gelip konuyor,ben yemem ben oturmam demiyor,bırakın bu oyunları,medinedeki 3 yahudi kabilesinden hangisi medinede kaldı resül s.a.v hangi kabileyi medinede kalmasına izin verdi,hepsi düşmanlık etti,ikisi sürgün edildi,bir kabile kılıçtan geçirildi,açında tarih okuyun,müslüman mahallesinde salyangoz satmayın,ha yahudi vatandaşı zimmi olarak tc devletinde yaşıyor kendi halinde etliye sütlüye karışmıyor ibadetini yapıyor kendince kimseye düşmanlığı yok,vergisini veriyor ona kim ne der,ama vatandaş görünüpte hainlik yapanlar var,dumanlı havayı bekleyenler var,gezide gördük,adı ahmet,mehmet,nazlı olanları isimlere kanmayın,uyanık olun,bu gavur sevgisindende vazgeçin,lakin kişi sevdiğiyle haşr olunur bunu bilesiniz
  • 5 Yıl Önce

Nureddin Zengioğlu

abdulmetin1 Hangi “metîn”in kulu olursan ol okuduğunu anlama sıkıntısıyla malulsün. Senin aklından geçen bizim köyümüzden bile geçmiyor. Ehli kitap düşmanlığı «o mazlum filistinlilerin çocuklarının kanını kurtacaksa düşmanlığa, sövmeye, küfre klavye kahramanlığına devam edin. Kılıcınız keskin olsun. Fakat yazarı da benim yazdıklarımı da anlayan birine bir daha okutun. Size zanlarınızın yersiz olduğunu söyleyecektir.
  • 5 Yıl Önce

engineer

yahudilerle araplar amca çocukları, nasıl mı?yahudiler Hz.İbrahim as'ın eşi Sare validemizden olan oğlu , Hz.İshak as'ın çocukları çocukları, araplar ise Hz.İbrahimin eşi Hacer validemizden olan oğlu Hz.İsmail'in çocukları, ayrıca araplar ve yahudilere "sami kavimler" denir yani aynı kökenden geliyorlar, şimdi birbirlerini yiyorlar, yani amca çocukları birbirini yiyor, bizde yokmu böylesi, aynı aileden aynı kabileden aileler birbirine girip birbirini öldürmüyor mu Türkiye'de? trabzonda dedesi torunun 1500TL lık fındık parası yüzünden öldürmedi mi? masum ayaklarına yatanlar hamile kadının arabsının üstüne çıkıp tepinmedi mi seydioğlu kardeşler, şimdi de berat etmediler mi? yurtlarda çocukları istismar edip sonra da bir kereden birşey olmaz denmedi mi? bir şiirle bitirelim : Yaşanılası dünyanın / Ne tadı ne tuzu kaldı / Ömür denen şu zamanın / Çoğu gitti azı kaldı / Çalışmadan yiyenlerin / Derimizi giyenlerin / Nice benim diyenlerin / Ne izi ne tozu kaldı / Çürük ökçe yırtık taban/ Kurdu kuşu ettik çoban/ Gariban daha da gariban/ Ne çulu ne bezi kaldı/ Bizden geçinen kalleşler / Döner geri bizi taşlar / Sıvıştı yaren yoldaşlar / Ne sözü ne özü kaldı/ Cahiller kendini aklar / Kamiller özünü yoklar/ Kurudu çaylar ırmaklar / Serçeşme'nin gözü kaldı/ Dertli Divani'nin varı / Canandır canın öz yari / Geçti bu devrin baharı / Ne yazı ne güzü kaldı/ DERTLİ DİVANİ
  • 5 Yıl Önce

abdulmetin

Nureddin Zengioğlu; asıl sen klavye kahramanlığına soyunarak siyonist pisliklerini arkalamışsın, o mazlum filistinlilerin çocuklarının kanı seni boğmasın sakın
  • 5 Yıl Önce

Nureddin Zengioğlu

. Sabri Balaman doğru söylüyor. Müslümanlar Yahudi düşmanı değildir. Kuran ehli kitaba hoş bakar. Yahudi düşmanlığı Hristiyanlara mahsustur. Ama Türkiye’de bir takım aklı evveller Siyonistlerle Yahudileri birbirine karıştırmakla kalmadılar, Yahudi düşmanlığını da Hristiyanlardan devralmak istiyorlar. Her Yahudi Siyonist değildir. İsrail’i Siyonistler kurmuştur. Türk alicenaptır. Ecdadın Yahudileri İspanya’dan kurtarırken gösterdiği alicenaplığı tekrar göstermemiz mümkündür. Peygamberimiz Yahudilerle devlet kurmuştu. Yahudi’nin İngiliz’den, Amerikalıdan, Fransız’dan Almandan, Rus’tan ne farkı var. Gerektiğinde Yahudilerle meşru zeminlerde iş birliğinde ne kötülük var? Erbakan’ın İsrail’le imzaladığı anlaşmaları hatırlamıyor musunuz? Klavye kahramanları
  • 5 Yıl Önce

Mehmet Nuri Öztürk

Sayın Balaman siz Yahudilerle iş tutalım mı diyorsunuz?
  • 5 Yıl Önce

hercai

Askenaz yahudileri hazar turklerinden olusur, Israil de su anda en fazla Askenaz yahudisi var, irk olarak turkturler ama dinen musevi. Turkiye de anlasilmayan birsey var, turk yahudisi dedikleriniz Israil de askere aliniyor. Turkiye bunun farkinda mi acaba? Bu vatan hainligi degilmidir mesela?
  • 5 Yıl Önce

engineer

Abdulhamid'in büyük büyük babası Kanuni, ispanyadan kovulan yahudilere kucak açıyor, Abdülhamid ise tersine davranıyor, oysa yahudileri Filistinde kontrollü iskana tabi tutsa idi hem devletin borçlarını öder hem de israili kontrol altına alır idi, ama kaderin hükmü öyle değilmiş böyleymiş.
  • 5 Yıl Önce

Süleyman Sırrı Dinçer

Ne..diyorsun..Balaman..o..kadar..lafı..dolaştırıp..sonunda..tüy..diktin..Yeni..bir..yazı..ile..biraz..açıklık..getir..bakalım..neler..oluyor..
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23