• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gül ve Davutoğlu hesapları, aynı merkezden yönetiliyor!

100 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Osmanlılar

Selamünaleyküm diyorum Akit TV izleyicileri söylediklerinin %100 katılıyorum daha fazlası var ama onu siz yazı ile ifade edemiyor musunuz Abdullah Gül Davutoğlu denen adam Yani Abdullah Gül ve Davutoğlu gelen adam bunlar gizli taşeronlar Iğdır AK Parti'nin içinde daha önce yerleştirilmiş Feto gibi bir adamdır lar lar haçlıların sureti Haktan görünmelerine bakmayın ipleri başkasının elinde olan haçlıların Türkiye'deki uzantıları dır bunu Önümüzdeki zamanlarda göreceğiz Allah bunlara fırsat vermesin im kâfirlerle beraber olursa onlar da onlarla beraber bir ayeti vardır Bunlar nerededir şu anda yorum Bütün İslam alemine ve Akit TV la galibe illallah
  • 5 Yıl Önce

Yusuf b

Gül Davutoğlu'nun seven biri olarak dokSan derece döNerek size hakkımızI helal etmiyorum Mevla reisemize ğüc kuvvet versin.amin
  • 5 Yıl Önce

Sevde Pınar Arslanaydın

Tabikide doğru değil. Üstüne basa basa söylüyorum bu iki adam kesinlikleee feto tarafından yönetiliyor. Allah bizi böyle fitne fesatla ülkeyi bölmeye çalışanlardan korusun. Allah'a şükürler olsunki çok zeki bir liderimiz varki Türkiye'nin sırtı yere gelmez. Daha iyi olucaz inşallah.
  • 5 Yıl Önce

Mesut

Bende kendime soruyordum bu fetö devletin 100%80 'ni ele geçirmiş ak partide 3 , 5 tane mi fetöcü var diyordum hele gül davutoğlu babacan partiyi bir kursunlar akp li tüm fetöcüler daha net göreceğiz . Birde meral garısı hani 15 den sonra başbakan olacaktı ne oldu ? Valla fetö(cıa) şapkadan tavşan çıkarmaya devam ediyor izlemeye devam edelim . Bizde sağlam besmele çekmeye devam edelim .
  • 5 Yıl Önce

Hamdi

Diyarbakır ve Van ı bilmem ama Mardin de çalıştigim için mardinin demografik yapısını bilirim. Mardinin merkezi çogunlukla arap kökenli vatandaşlarımızdan ibarettir. Büyükşehir degilken belediyeyi hep rahmetli Erbekanın partissi kazanırdı. Büyükşehir olinca ilçeler ve köyleri dahil oldügundan pkk baskısıyla hdp kürtçuler belediyeyi kazaniyorlar. Bündan dolayı büyükşehir yasası tekrar gözden gecirilmelidir
  • 5 Yıl Önce

Hakan Temür

Davut da Gülde kralicenin adamları dır.İkiside aynı koldan tek bir hedefe yürüyorlar.Bunların derdi ne Türkiye nede vatan, mandacı zihniyetin İslamcı görünen münafıkları bunlar.
  • 5 Yıl Önce

Libero

Süpersiniz ,ikisininde niyeti iyi değil,yazıklar olsun..
  • 5 Yıl Önce

Lmtm

ekrem kimamoğlu, Milleti ne kandırdı beeee. Seçilene kadar: herrrrkesi kucaklayacam, herrrrkese hizmet edecem ! Seçildikten sonra: 15gün boodrum boodrum, 2 saat istanbul. 4gün boodrum boodrum, 30 dk istanbul. 6 gün bodrum bodrum, 50 dk istanbulda toplantı. 15dk istanbul sokakta görün, 1,5saat Koç ile toplantı.
  • 5 Yıl Önce

Ysk adaylari incelemiyor mu ?

Bu başkanlar sabıka kaydı vs veriyor incelenip adaylıkları onaniyor , eee 3 ayda ne suç işlediler ?
  • 5 Yıl Önce

ITIRAFCI ya

ITIRAFCILAR rumuzlu yorumcu,bence beynini biraz daha zorlamalisin daha mantikli ve kapsayici bir cikarim icin yoksa Ataturkculer gibi veya Fetoculer gibi zeka yasin donar kalir biyolojik yasin yedisindeyken.Bir de soyle dusunmeyi dene:Bir karin var ve saygi ve sevgi uzerine kurulu bir yasamin var karinla.Ama 40 yil(yada x yil) uyumlu bir beraberlikten sonra karin senden habersiz bir ameleyle(bir filozof da olabilir) kivirtiyorsa ya da baska bir sey yapiyorsa her halde kendini suclamazsin"ben ne kadar gerzek ve karaktersizmisim" diye.Her insan yasaminin bir x periyodunda duzgun ve kurallar dahilinde yasayabilir ve bir y aninda veya y anindan itibaten bir canavara,haine,hirsiza,katile vs vs ye donusebilir.Ve bu donusume kadar o insan saygin ve degerlidir ve de sucsuzdur.Hukukta da bu boyledir.Ama bu y anindan itibaren bu adam ya da kadin namussuzdur,haindir.Dunya mahkemeleri milyonlarca benzer dava dosyalariyla doludur.Gul,Davutoglu ,Sener ve Babacan ve benzerleri maalesef arkadan hancerlemislerdir ve haindirler,emperyalistler tarafindan aynnen Ataturk orneginde oldugu gibi satin alinmislardir.Bunun lami cimi yok artik.Bunun tartisilacak bir seyi kalmadi.
  • 5 Yıl Önce

ata

fetönün görünen itleri ve gizli itleri heryerde... ne itliklmiş...itlaf ede ede bitirilemedi.. tıpkı pkk gibi.. bu ülkenin iyileri var ama itleri de pek bol be kardeşim....
  • 5 Yıl Önce

halil

ali bey onların ne dediğinin toplumda bir karşılığı yok. onlar reisin yanında oldukları zaman değerliydiler. şimdi hiçbir karşılıkları yok merak etmeyin.
  • 5 Yıl Önce

Ali rıza

Atatürk olmasa idi. bu gün Diyarbakır diye bir vilayet olmazdı onun yerinde ya Amed veya Diyeribekr veya başka bir ad ile anılan bir vilayet olurdu orayada akp bir tuğla koyamazdı Atatürk ayrı Reis ayrı karşılaştırma şık değil herkesin milletin gönlündeki yeri ayrı,
  • 5 Yıl Önce

Derman

Sayin itirafci kardesim samimi yorum yapan benim kardesim bir turku dinkedim neset abalioglu kime guveneceksin turkunun adi,diyorki kimi sozunu gizler kimi yuzunu gizler kine guceneceksin hayirli aksamlar Allahim vatan millet icin calisani cikarsin karsimiza.
  • 5 Yıl Önce

Tarafsız adam

Evet alinmalilar görevden lakin bu şekilde olmaz. Bir suç isnat ediyorsan verirsin mahkemeye suçu sabit görülür mahkeme kararı ile alırsın görevden. Aksi halde keyfiyete girer, bu da Türkiye yi ve Türk demokrasisini dünyanın gözünde küçük düşürür.
  • 5 Yıl Önce

hasenat

ali bey siz hangi karanlık odanın veya merkezin adamısınız? akp ve erdoğanı bu kadar savunduğunuza göre rantınız büyük yada BOP eş başkanlığında erdoğan sizede bir görev vermiştir.
  • 5 Yıl Önce

İhsan y

Ne koltukmus be kardesim akp secilince tamam digerleri secilince kayyum ysk denen kurum ne is yapar 4 ay once bu zatlar terorle alakali degillermiydi acilim sacilim surecinde ses cikmazken secimden once kirmizi bultenle aranan bebek katilinin kardesini trt ye cikmasina izin veren sonrada haberim yok diyenler simdi kayyumu savunuyor isin ozu akp nin para kaynaklari kesilince kayyum silahini cekti birileri ki kayyum atanmasi mahkeme karariyla olur bunuda bilmiyenlere belirteyim birinin iki dudaginin arasinda olmaz. Gelelim size sn ali efendi size defalarca belirttim hukuk herkese lazim gun oldu devran dondu iste mahkeme karsisina ciktiniz ne der atalar dun yedigin hurmalar .... ....
  • 5 Yıl Önce

İtirafçılar

Derman kardeşim kavun değil ki koklayasın lafına malesef katılmıyorum. Tarlada çalışmak için ırgat seçmiyoruz ki bunlar iyi çıkmadı diyelim. Bir tanesi akpnin önerdiği ve desteklediği devletin en tepesine seçilen cumhurbaşkanı. Bir diğeri akp genel başkanlığı ve başbakanlık yapmış davutoğlu. Özenle ve titizlikle seçilmiş olmaları gerekmez mi? Ben eminim ki zaten ve mutlaka özenle seçilmiştir. Bu yüzden bu kişiler hakkında akp veya erdoğan sayesinde bir yerlere geldiler, aslında vasıfsızlar demek aslında akpye laf söylemektir. Çünkü akp vasıfsız ve liyakat sahibi olmayan insanları en tepeye getirmiştir anlamı çıkar.
  • 5 Yıl Önce

Derman

İtirafci soruyor madem akp gul ve digerleri bunlarda liyakat yoktu,biz de bir soz var kavun deyilki koklayasin.kimi evlat bir evde yetisir kimi hayirsiz kimi hayirli .cikar Adem as ogullari habil ile kabil kiskancligi yuzunden kardes katili oldu.
  • 5 Yıl Önce

Mehmet aydin

Bunlar AKP zamaninda Bas taci yapiliyordu, arada Ne gecti
  • 5 Yıl Önce

emekli

teröre destek olanda teröristtir doğruya doğru yanlışa yanlış demeyi bilmeli insanoğlu
  • 5 Yıl Önce

Rıfat

Yorumlardan da anlaşılacağı gibi Fetö nün itlerini ortaya çıkarmak için bazen böyle kemikler atmak gerekiyor ortaya...
  • 5 Yıl Önce

İtirafçılar

Ali Bey açıkçası sizin mahalle tarafından Abdullah Gül ile Davutoğlu hakkında yapılan açıklamaların hepsi itiraf niteliğinde. Genelde bu açıklamaların hepsi bu kişilerin akp sayesinde cumhurbaşkanlığı ve başbakanlığı gördüğünü, kendi başlarına hiçbir ağırlık, vasıf ve yetkinliklerinin olmadığı ile ilgili. Ancak bu açıklamaların akpye de zarar vereceğini göremiyorsunuz. Madem bu insanlar liyakat sahibi değildi neden bu pozisyonlara geldiler/getirildiler? Madem bu insanların hiçbir yeteneği ve yetkinliği yoktu, akp neden aday olarak gösterdi ve genel başkanı yaptı?
  • 5 Yıl Önce

turan

Parti kurmak ve genelbaşkan olmak/kalmak için ab abd ısrail desteği kadar tüsiad ve tesev desteğide önemli her müesses nizam neferi için
  • 5 Yıl Önce

serdar

Chp de genelbaşkan veya genelbaşkan adayı olabilmek için illa yerli ve milli ve dini kişi kurum ve değerlere saldırılması mı gerekiyor. Emperyalist siyonist kişi kurum devletler lobiler stklar medyalar nezdinde itibar görmek için
  • 5 Yıl Önce

erhan

Eskiden yurt dışındaki toplantılarda türkiyeyi sadece chpliler şikayet ederdi şimdi hdp illerle aynı yoldalar
  • 5 Yıl Önce

safşakir

bu katil öcalanın kardeşi katil öcalanı trt ye çıkaran ne olcak ...
  • 5 Yıl Önce

Abdullah

Kerameti kendinde zannediyorlardı. Makamdan inince içlerine sindiremediler. Bin kere dünyaya gelseler göremeyecekleri makamlara çıktılar. Onları oraya çıkanı hancerlemeyide mübah görüyorlar. Gitsinler HDP'ye katılsınlar. Son kullanma tarihleri geçmemişse kabul edilirler. Savruldukları yere bakın. Hesap koltukmuş meğerse. Yakamızdan düşün. Gidin HDP'ye ...
  • 5 Yıl Önce

Halit

Bu hainlerin(onlar kendilerini biliyorlar.) hali pürmelalini iyi özetlemişsiniz de, yorumlara bakıyorum, boşuna uğraşıyoruz gibi geliyor. Siyah’a dokunduruyorsun cevap hiç beklemediğin beyaz’dan geliyor.
  • 5 Yıl Önce

Mete

... Kı..ızı da yırtasanız Türk milleti kayyum ları destekliyor. Kalan 100 civarı hdpli belediyeye de kısa sürede kayyum lar atanacak. Sonra sıra gelecek Chpli terörist belediyelere, başta Adana Mersin İzmir ve Hatay belediyelerine acil kayyum atanmalı, hdpli belediyelerin işlediği suçların aynısını bunlar da işliyor. Halk acil kayyum istiyor. Belediye seçimleri de artık kaldırılsın. Ülkenin milyar dolarları çöpe gidiyor. Valiler Belediye başkanı olsun SEÇİM İSTEMİYORUZ.
  • 5 Yıl Önce

Müh.

Kış kışlığını puşt ta puştlugunu muhakkak yapar
  • 5 Yıl Önce

Sulhi izmir

Diline yüreğine saglik arkadas ahde vefasızlık bu
  • 5 Yıl Önce

HALİL

Fetönün başı da ara sıra böyle garip çıkışlar yapardı.Belasını buldu sonunda.
  • 5 Yıl Önce

Derman

Kimlerin rahatsiz oldugunu gordunmu dostum yoksa fetocuyu baska turlu secemezsin,bunlar ya dinine,yada sahsina,saldirir .cirkefe tas atma kemik atarsan havlatirsin.
  • 5 Yıl Önce

ULUSLARARASI BOS KAFALILAR CEMIYETI

Sayin yazar "Tayyibin resmini kaldirdi ve Ataturkun resmini neden iki kat buyulttu,ne yapti bu adam bu kurt komunistleri icin?" diye naivce sormussunuz.Gercekten ilginizi cekecekse iste cevabi:Ataturkculer bu kurt komunistleri icin "Diyarbakir Cezaevini kurdu ve Diyarbakir kanalizasyonunun icindeki butun poklari bu kurt komunistlerine yedirdiler ve boylece Ataturkculer dunyanin ilk biyolojik aritma tesisini Diyarbakirda kurdular.Ve yapilan bu iyiliklerin karsiligi vefalarini ve tesekkurlerini vurgulamak icin kurt komunistleri Ataturkun resmini iki kat buyulttuler.Ve Tayyibinkini indirdiler:Peki Tayyip ne kotuluk etmisti onlara?:Diyarbakir cezaevi denen bu kanalizasyon aritma tesisini kapamisdi,bunun icin kurt komunistleri Tayyibi cezalandirdilar.Neden?Cevabi basit:Cunku bunlar boyle.Ezelden bu yana oyle ve sonsuza kadar da oyle olacaklar.(Sanki turk komunistleri daha mi iyi!!!!).Zaten bunlardan da kesinlikle baska birsey beklenmez.
  • 5 Yıl Önce

mustafaa

kemalist düşmanı ak partili denen cahil kaoruma kanununu menderes dene zevat çıkarmıştır yani sizin bahaneci zihniyetiniz varya
  • 5 Yıl Önce

Abdullah ozdemir

Birak Ali bey Su ...larla ugrasmayi bu millet nezdinde binde bir karsiliklari yok sinekler kucuk midemizi bulandiriyor.Birak kendi pisliklerinde bogulsunlar. Ha gorevden alinan o uc pislik ha bunlar farki yok birbirlerinden
  • 5 Yıl Önce

Tuna

Kur'anı Kerim ayetleriyle alenen alay eden Egemen Bağış büyükelçi olarak atandı. Herhalde bu da sizce malum merkezlerin planı. Artık narkozdan uyanma zamanı.Sizler bu garip ve tutarsız yazılarınızla gerçeği gölgelerken, Türkiye'deki müslümanlar, bu yönetimle siyonizmin hizmetkarlığına itiliyor.
  • 5 Yıl Önce

SABIR

SİZ İKİNİZZZ.....GÜL VE DAVUTOĞLU BU DÜŞÜNCELE SAHİPSENİZZZZZZ..... Kİ ÖYLESİNİZZZZZZZZZZZZZ........ HALAAAA...... İYİ Kİ O KOLTUKLARDA DEGİLSİNİZZZZZ ......... O ZAMAN VAYYYYYY HALİMİZEEEEE.....OLURDUUUU......
  • 5 Yıl Önce

A. Yücel

Belediye başkanları teröristleri desteklerse, seçileli ister 3 ay, ister 3 sene olsun, onların yerine kayyım atama doğrudur. Daha önceki kayyım atamaları da doğrudur.
  • 5 Yıl Önce

Karamanlı

Firari fetöcü pastaneciyi ziyaret eden uydurma makam işgaleden Arınç, büyükelçi adayı egemen, çoluk çocuk sistemden geçinen Merve ve ravza kavakçılar muteber, Gül Davutoğlu babacan hain öyle mi? Bunun dava ile falan ilgisi yok, biat sorunu var. Her söylenene evet demezsen trenden atılırsın, üstüne ümmet düşmanı yapılırsın. Bunlara parti kurmasınlar diye makam teklif eden kim, kabul etselerdi, Arınç gibi iyi bir akp li mi olacaklardı. Kriter bu mudur?
  • 5 Yıl Önce

Seyfeddin Yılmaz

Sorular makul ve yerinde. Ancak, mihatab bu sorulara cevap veremez.
  • 5 Yıl Önce

serdar61

KAYYUM ATANMASI KADAR BU KADAR OLAYLARA KARŞI GAYET DOĞAL..DOĞALDA BİRŞEYİ UNUTUYORSUN SAYIN YAZAR BUNLAR SEÇİMDEN HEMEN SONRAMI BÖYLE OLDU..BUNLAR ZATEN HEP TERÖR YANLISIYDILAR..NEDEN SEÇİMLERE GİRİLMESİNE İZİN VERİLDİ..VEYA AHMET TÜRK DENEN ZATI KİMLER DIŞARIYA ÇIKARTTI..ASIL SORGULANMASI GEREKEN KONULARIN BAŞINDA BUNLARDA GELİYOR..TERÖRİSTE SAYIN DİYEN TUTUKLANMAYACAKMI..TERÖRİSTİ TRT YE ÇIKARAN NE GİBİ CEZA ALACAK..YANİ DOĞRU OLAN BİR ŞEYİ BİLE İSTER İSTEMEZ SORGULAMADAN YAPAMIYORUZ..BU MİLLET TERÖRE ŞAKŞAKCILIK YAPSIN DİYE KİMSEYE OY VERMİYOR..EĞER OY KARŞILIĞI TERÖRÜ BESLEMEK VARSA DEMOKRASİYE TEHDİT DEĞİLDİR..HİÇ BİR DEMOKRASİ TERÖRE GEBE HALDE OLMAZ..HER TÜRLÜ HEYKEL DİKECEK OLAN VEYA TERÖRÜ AĞZINDAN DÜŞÜRMEYEN KİM VARSA GEREĞİ YAPILMALI HDP İÇİNDE AYNISI..
  • 5 Yıl Önce

Rıfat

Tam bir Fetö taktiği!...
  • 5 Yıl Önce

Sofuoğlu

Ahmet DAVUTOĞLU'nu az da olsa ayıralım ancak, A.GÜL denilen sinsi, pısırık,Kraliçenin şovalyesi ve de MİLLETİMİZE, VATANIMIZA, YAŞAM TARZIMIZA DÜŞMAN KİM VARSA onların ekmeğine yağ sürmektedir.Şimdiye kadar aldığı maaş ve bundan sonrada alacağı maaş zehir zıkkım olsun!Arkanıza bir kaç dalkavuk geliyor diye kendinizi nimetten sanmayın.Gavur parasıyla on kuruş etmezsiniz.Ne dosta, ne de düşmana yararsınız.
  • 5 Yıl Önce

Geliyorlar Gümbür Gümbür

Tüm yanlışları söyleye söyleye, Hak’tan yana analarının ak sütü gibi helal bir şekilde geliyorlar. Yetiminin hakkını savunmaya, yandaş yalakaları ayıklamaya geliyorlar. Hakk’ın yolundan sapanları tekrar Hakk’a döndürmeye geliyorlar. Davayı olması gerektiği gibi savunmaya geliyorlar. Evet gümbür gümbür geliyorlar, atılan çamurlara aldırış etmeden çalışarak geliyorlar. Korkmakta haklısınız, çünkü gelmeleri sizin işinize gelmeyecek, çünkü gümbür gümbür halk desteğiyle geliyorlar
  • 5 Yıl Önce

Yunus 16

Abdullah Gül kim? Kayserili yaşlı bir adam değil mi? Yok eğer eski cumhurbaşkanı ise Türkiye cumhuriyeti Devleti'nin en büyük sorunu derdi olan FETÖ= PKK Hatta fetö, pkk nin 10 kat daha büyük planlı kripto acımasız dünyanın en ağır silahlı terör örgütüdür! Bu konularda neden hiç konuşmaz ağzını bıçak açmıyor basit basit konularda açıklama yapma gereği duyuyor! Abdullah Gül FETÖ YÜ Türkiye cumhuriyeti devleti kaç yılda bitirir kaç yılda gömer ?? Senin de yönettiğin devlet PKK'yı 35 senedir bitiremedi fetö'yü kaç senede bitirir bunları konuşalım Abdullah Gül
  • 5 Yıl Önce

İ.KESKİN

Türk insanının sosyal medyada en demokratik platformu Yeni Akit yayıncılığa şahsınız üzerinden davalar açarak haber alma hakkımızı gasp etmeye çalışan sözümona BARO cuları şiddetle ve esefle kınıyorum. Demokrasi ve özgürlükler için gerçek gazeteci Ali Karahasanoğlu kardeşimizin yanındayız. Saygılarımla İsa KESKİN
  • 5 Yıl Önce

Suat Kılıç

Ali abi Sen konuları o kadar güzel yazıyorsun, o kadar anlaşılır yazıyorsun ki ellerine sağlık. Allah razı olsun.
  • 5 Yıl Önce

TITUS

hayır abdullah değil adüvvüllah de , fetö ( fifi = küçük kıllı kavga zaağrı ) yıllardır deccal gibi ağladı ağladı ve bir gün anamızı ağlattı pensilvanya zangoç u, ha bu eşek herif tek değil di arkasında koskocaman amerika israil ve avrupa vardı, nereden mi biliyorum baksanıza bu büyük büyük ülkeler bu zangocun fino lar ı na kapıları arkalarına kadar açtılar ve koruyup kolluyorlar, içimden birses de bu adüvvüllahın da arkasında bu sabık ülkeler var eminim,biz de it de çok yiğit de çok elbet hak galip gelecektir,
  • 5 Yıl Önce

Polis Ali

Mr.Rose,eşiniz hanımefendinin başörtüsü yasagı nedeniyle üniversiteye alımadığı yıllarda,üniversite merdivenlerinde oturup "Ben bu üniversiteyi içeri alınmasamda bitireceğim" dedeği günleri ne çabuk unuttunda karşı cepheye geçtin?Atasözü;Dost kara günde belli olur.Ben sadece yazdım.
  • 5 Yıl Önce

Ayna

Her IKISIDE satilmis itinen itleri assaglik MAHLUKLAR ve her IKISIDE fetöcü teröristlerin ve hain terörist destekcisi chp nin ve dagdaki ve meclisteki teröristlerin oylarini alabilmek için bir numarali DÖNMELER ve dönekler KALLESLERIN daniskasi bu satilmis döneklere yaziklar olsun sizin gibi CIGERI BES PARA ETMEYEN SEREFSIZLERE ulaaan kala kala teröristlerin oylarinami kaldiniz ....sizleri ABD ingiliz siyonist katil yahudilermi yönlerdiriyor itiraf edin Kimin usaklari Kimin köpeklerisiniz alçak DÖNMELER
  • 5 Yıl Önce

kibarcik

rabbımıze sonsuz hamdu senlar olsun bu ıkıyı vb lerını 50sene sonrada olsa dunya gözü ile gercek tınıyetlerını öğrendikya cok şükür öbür tarafa göctüklerinde nasıl bılırsınızi iyi zan ederdık yanılmışız yarabbıaf et derızveselam
  • 5 Yıl Önce

yazıYORUM

Bu ülkeden bir halt olmaz! Kimse kimseyi kandırmasın, yöneticilerimiz basiretsiz,dostu düsmanı ayırt edecek ferasete sahip değiller, muhalefetimiz elinde tuzluk her hıyarım var diyenin peşinde koşuyor, ihaneti vatan satmayı işbirlikçiliği matah bir halt sanıyor, vatandaşımız patates e soğana ayar olup siyasi görüşünü değiştiriyor, devlet kurumlarımız ele geçirilmiş herkes ayrı telden çalıyor. Tam bir cümbüş yeri!
  • 5 Yıl Önce

Ahmet

Bazıları sürekli çözüm sürecine atıfta bulunarak işi şu landi maya çalışıyor yalandan barış isteyen pkk hdp nin gerçek niyetini ülkeyi bölmek olduğun tam anlamı ile ortaya çıkarmıştır neden pkk köşeye sıkıştırıldiginda birden piyasaya barış özgürlük isteyen vatan haini akademisyen görünümlü insanlar ortaya çıkıyor bence şu anda yapılanlar çok doğru herkese anladığı dilden konuşuluyor eğer bunlar bugün yapılmazsa yarı n ülke elden gider sen terore her türlü desteği ve sonrada neden görevde alındı diye agla secimden önce her şekilde uyarıldı eğer terore destek verirlerse aynı şekilde görevden alınacaktır söylendi buna rağmen hiç takabilir terore desteğe devam ettiler burasi muz Cumhuriyeti değil gerek neyse o yapılır o çok konuşan Avrupalı kendi ülkesinde bu gibi şeyle olsa bir an bile yaşat maz terore destek veren i turkiye bunlara fazla bile tahammül ediyor
  • 5 Yıl Önce

ümit

BU ÜÇLÜ ÇETE SİYONİSTLERİN SON HAMLESİ BUNUDA AŞARSAK REFAHA ERECEĞİZ.
  • 5 Yıl Önce

mselim

“Daha yeni seçilmiş belediye başkanlarının ‘bu şekilde’ görevden alınmaları demokrasimiz için doğru olmamıştır. 04:03 - 19 Ağu 2019” diyor, AK Parti’nin desteği ile cumhurbaşkanı olan Abdullah Gül.. Sizin, aynı saat ve aynı dakikada, 14.03’de Ahmet Davutoğlu ile birlikte üç HDP’li başkan lehine tivit atmanız doğru olmuş mudur? saatler farklı
  • 5 Yıl Önce

Hakan

Maşallah adaletten yürünmüyor memlekette, dünyanın hiç bir yerinde seçilmiş insanlar mahkeme önüne çıkmadan görevden alınmaz, benim vicdanım hukukun adaletin olduğu bir yerde önce yargılamayı görmek ister, kamu vicdanı diyorsanız eğer bu kamu vicdanı sadece hdp ye mi işliyor, şimdi şakşakçılar bana da terörist der ama olsun biz feto dediğimiz de onlar hoca efendi diyeceksin diyorlardı bugün de bu yapılan yanlış. Tarihe şakşakçı olarak geçmekten daha iyidir.
  • 5 Yıl Önce

OSMANLI

eline diline kalemine sağlık hocam tam isabet olmuş anlayan anladı anlamayana davul zurna az kalın sağlıcakla ALLAHA emanet olun
  • 5 Yıl Önce

Ahmet

Haberi okuyunca bir sevindim, bir sevindim. Bütün Çek'ler müslüman olursa şaşırmayın. Başkenr Prag'a öyle bir alim gönderiyoruz ki, sormayın ! Eğemen Bağış Prağ Büyükelçisi olarak atanmış. " Cuma günleri sallıyorum bir bakara, oluyor sana makara " diyen, rüşvet aldığı tapelere konu olan ama bir türlü yargılandığını göremediğimiz devlet büyüğümüz. Yeni görevi, Ülkemiz, Milletimiz, kendisi ve Çekler için tam isabet olmuştur. Hayırlara vesile olsun.
  • 5 Yıl Önce

Kemalist Düşmanı Akpartili

Allah 5816 sayılı kanunun belasını versin, Allah 5816 sayılı kanunu Necip Milletimize hakaret edercesine çıkarıp musallat eden ve dünyada benzeri olmayan o yasayı, Basını ve Hür Düşünceyi susturmak için kullananlara da müstehaklarını versin! Amin
  • 5 Yıl Önce

aksakallı zenci dede

sanki biz cumhurbaşkanı yapdık gülü, davutoğlunu da başbakan siz yabdınız zamanında..
  • 5 Yıl Önce

engineer

Devlet başkanı Devlet başkanıdır, Devletin ve Milletin şahs-ı manevisini temsil eder, kişilerle kaim değildir, mahkeme kadıya mülk değildir ancak,o makam Milletin temsil makamıdır, her ne olursa olsun hürmete layıktır, kimse devlet başkanının resmini indiremez, bu bayrak indirmek gibidir, indiren el kırılmaya layıktır,
  • 5 Yıl Önce

halisdemir

2016da da kayyım atandıgında bunlar pkk ya destek veriyorlar demişlerdi sonra 31 martta aynı kısıler yenıden aday oldular ysk da onayladı ?..
  • 5 Yıl Önce

hercai

Topukcu Gül! Sinsimi sinsi, ne ararsan var! Babacan ve Davudoglu da ayni yastikta!
  • 5 Yıl Önce

Vatandaş

Dindar yöneticiler diyorsunuz da hükümetin neredeyse her icraatı Perinçek'in ağzının salyalarını akıtıyor. Dün olmadık hakaretler ettiği Cumhurbaşkanımızı, şimdi varıyla yoğuyla destekliyor. Diyanet cemaatleri, yüzyıllardır devam eden ve şimdiye kadar siyasete bir dahli görülmeyen tarikatları hedefe koymuş eleştiriyor (eleştire bilir de Cumhuriyetle birlikte kurulan, binden fazla müftüsü, binlerce hocası olan Diyanet, şimdiye kadar neden yanlışlarla ilgili elini taşın altına koymamış, vatandaşı doğru bilgilendirmemiş) Perinçek'in yayınevi bunu kitap haline getiriyor. Sizce bu gidişatta bir sorun yokmu?
  • 5 Yıl Önce

Mehmet Yılmaz

Sadece fotoğraflarla ilgili haber, bunun tam bir fetö taktiği olduğunu gösteriyor. Fetö ve tayfasına her daim hüsran olsun.
  • 5 Yıl Önce

Hasan

... birazda Bülent Arınç tan bahset ..
  • 5 Yıl Önce

kubilay

yapilan bu tasarruflarda (kayyum)mahkeme kararlari var mi ona bakarim.. varsa mesele yok aksi halde sorun var demektir . o sorun ise demokrasi sorunudur..
  • 5 Yıl Önce

Yunus 16

AHMET ABDULLAH ALİ BÜLENT,......ve benzerlerinin ZAMAN GAZETESİ VE DERGİ ABONELİKLERİ OLMADI MI? KURBAN BAĞIŞI YAPMADILAR MI? AFRİKA'DA SU KUYUSU AÇILSIN DİYE PARA VERMEDİLER Mİ? YURT DIŞINDA OKULLAR AÇILSIN DİYE PARA VERİP AÇILIRKEN KURDELE KESMEDİLER Mİ? YURT DIŞINDA FAKİR ÖĞRENCİLER İÇİN PARA VERMEDİLER Mİ? HİMMET VERDİ BUNLAR HİMMET!! HİZMET ADI ALTINDA BUNLARDAN ÇOK PARA SÖĞÜŞLEDİLER!!! ÇOCUKLARI YAKINLARI BUNLARIN OKULLARINDA OKUMADILAR MI ? BUNLARIN BANK ASYA DA HESAPLARI YOKMU? , ..... BÜTÜN BUNLARA TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NİN SAVCILARI SUÇ SAYIYOR!!! SONUÇ Tutuklama yargılama açığa alma ve atilma oluyor!!! Trenden inenlerin, metal yorgunlarının, trenden atılanların GERÇEK ADI: FETÖ DÜR. Ali Ahmet Abdullah Bülent .... ve benzerleri Birgün fetö'den yargılanmamak için çırpınıyorlar panik ve korku halinde ne yapacaklarını bilemiyorlar!!! KENDİ KENDİLERİNE PATLAYACAKLAR ! SAVCILARIN DA İŞİ KOLAYLAŞACAK
  • 5 Yıl Önce

ORHAN İNAN

ELLERİNİZE SAĞLIK ,KIYMETLİ KARDEŞİM..YAZILARIN SES GETİRİYOR..FİTNE FÜCUR OLANLAR HOP OTURUP HOP KALKIYORLAR..AKLI SELİMLER İSE YAZILARINIZDAN İBRET ALIP MORAL BULUYORLAR..YANLIŞLARIN BU KADAR GÜNLÜK HAYATIMIZI İŞGAL ETTİĞİ ZAMAN DİLİMİNDE DOĞRULARI SÖYLEMENİN NE KADAR ÖNEMLİ OLDUĞUNUN FARKINA VARIR OLDUK..BU YÜZDEN YAZILARINIZ DAHA BİR KIYMETLİ OLUYOR..EVİRİP ÇEVİRMEDEN,TEVİLLER İLE İŞİN KIYMETİNİ VE ŞİDDETİNİ SÖNÜKLEŞTİRMEDEN YANLIŞA "BU YANLIŞ" ,DOĞRUYA DA "BU DOĞRUDUR" DİYEBİLMEK NE BÜYÜK BİR KIYMET HALİNE GELDİ..AHİR ZAMANIN HALLERİ HAYATIMIZI ÇEPEÇEVRE KUŞATMIŞ İKEN DOĞRU TARAFTA DURABİLMEK NE BÜYÜK BİR NİMET..RABBİM (CC) CÜMLEMİZİ DOĞRU YOLDAN AYIRMASIN.
  • 5 Yıl Önce

Ogeday

... lutfen biraz dikkat.. Ataturk (yanilmiyorsam) birinci Dunya Harbi sirasinda 17. Kolordu komutani olarak gorev yapti.. kaynak: SSA yani Sevket Sureyya Aydemir.
  • 5 Yıl Önce

Birkul

Ne yani mehmetcik o topraklarda şehit düşerken ve bu alçaklar el altından veya üstünden lojistik destek sağlarken devlet de uzaktan seyredecekti öyle mi? Bizi demokrasi masallarıyla uyutmaya çalışmayın. Biz sizin demokrasinizi biliriz. Amerikanın ırak'a getirdiği demokrasi(!)
  • 5 Yıl Önce

Gakkoş

Bu iki brütüsü kukla diye oynatan güç bunlara birazda PKK'nın gölgesine serinlenin demiş.Malum kraliçenin gülü ile şansölye merkelin emir eri komutla çalışıyor.
  • 5 Yıl Önce

Efe demir

Sayın yazar, dediklerinize sonuna kadar katılıyorum. Resmen bu adamlar Erdoğanı arkadan hancerlediler. Yok böyle satış başka da bir şey demiyorum ama samimi AKP seçmeni bu durumu görüyor inşallah tabela partisi olmaktan öteye gidemezler oy uğruna resmen PKK ya methiye diziyorlar Allah sorar
  • 5 Yıl Önce

Kıbrıs bildirisine bile imza atmayan vatan hainleri nin savunucuları

Vatan ın hayrına bir iş yapın ermeni soykırımı iddiaları Kıbrıs vs vs vs hdpkkypg denen fitne ve hainlik yuvası ekmeğini yediği vatan ın hiçbir zaman yanıda OLMAMIŞTIR..! Alçak mahviller ve batı muhibi jön salaklar ve ittihat gafiller cemiyeti nin artıkları bu bağnaz laikçi yobazlar bir kerede halkın milletin vatanın yanında olun...!..!..!..!
  • 5 Yıl Önce

Hakan

İslamcıların Yılmaz Özdili bu da. İşi gücü boş yapmak goygoy...
  • 5 Yıl Önce

eren

Bu konu hakkinda aponun gorusunu alalim mektubunu diyarbekir meydaninda halka dinletelim yine kirmizi bultenle aranan aponun kardesine soralim trt den aciklasin bize.Reis diyarbekir e cok hizmet etti mesela hendekler kazilirken gormezden gelindi.
  • 5 Yıl Önce

Derman

Misa ve sanlier fotorafi birak meseleyi anlat diyon ,Recem namli cok guzel anlamis o tesekur ediyor.makaleyi hece hece oku senden baska okuyan yokmu.bir baska yorumcu mukemmel isimle katilmis fakat bence yorumu gibi luzumsuz hemde tuzsuz.aklima geldi,mustafa sahiner erbakan hocayi hancerleyeler diye zirvaliyor hic bir zaman vatan yada dava hizmetinde memleket icin hicbir ihanetde bulunmamistir ayrica erbakan hocanin istegile bilincli ayrilmistir yapacagin yorumu birine atifda bulunarak kayuma tepiyi desdekledigini beyan etki fetoculeri taniyalim.
  • 5 Yıl Önce

Mehmet 21

Diyarbakır Büyükşehir belediye başkanının Erdoğan fotosunu kaldırması, cadde ismini değiştirmesi, camii olarak belirlenen bazı yerlerin imar planında değişiklik yapması, esasında görevden alınması açıkça bir terör faaliyeti olup, esasında görevden alınmayı değil, idam edilmesini güzelim ülkemizde idam cezası olmadığı için de müebbet ağır hapis cezasına çarptırılmayı gerektiren bir suçtu! Erdoğan lütfedip sadece görevden almakla yetinmiş! Daha ne istiyorsunuz, ey Gül! Ey Davutoğlu! Ey bilumum muterizler! Hukukçu Ali abiden iyi mi bileceksiniz bu işleri!
  • 5 Yıl Önce

Mükemmel

Ne kadar lüzumsuz bir insan olduğunuzu çok güzel anlatan bir yazı olmuş.
  • 5 Yıl Önce

Vahap

mademki belediye başkanları sizin dediğiniz suçları işliyorlarsa mahkemeye verin.Cezalarını mahkeme versin .Bu şekilde cezalandırmak olmaz.Bunun Ak Partiye ve Demokrasiye ne kadar zarar verdiğini bilseydiniz bunları yazmazdınız.
  • 5 Yıl Önce

Ali Hoca

Son birkaç aydır Ak partiden ayrılıp yeni parti kurma ile ilgili isimleri zikredilen Abdullah Gül,A.Davutoglu, Ali Babacan yani siyaseten en üst makamlara getirilmiş şahısların yaptıklarını normal akılla mantıkla anlamak mümkün değildir.Bu kadar nankörlük akılla izah edilemez.İnsan düşünmeden edemiyor, acaba bu şahıslarla ilgili, birilerinin elinde belge veya kasetler mı var? Allah bu milleti korumuş,bu kadar zayıf karakterli kişileri en üst makamlara getirilmiş olduğu halde.
  • 5 Yıl Önce

0406

Bunlar pkklılar dan gelecek oyların hasabını yapıyorlar
  • 5 Yıl Önce

Recep Namlı

Eline yüreğine diline sağlık sayın abicim çook güzel kaleme almışsin Allah sizleri ve sizin gibileri basimızdan eksik etmesin
  • 5 Yıl Önce

Murat Baba

Bir de Yasin Börü olayı vardı..Kalleş pkk ordaki masum genci katletmiş o ve 3 arkadaşını kurban et i dağıtırken şehid etmişlerdi..Bu destek verdiğin hdp dir ey abdullah efendi..fetöcümusun teröristmisin bilmiyorum ama elini eteğini çekmezsen herşeyden bir pay alïcaksın.
  • 5 Yıl Önce

Avb

El küfrû milletun vahidûn .küfur tek millettir.anlayana
  • 5 Yıl Önce

Murat Baba

Ak partiye karşı cephe duruyorlar..Yazık..
  • 5 Yıl Önce

Murat Baba

Hayırlı Günler Ali Bey..Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu denen iki şahıs Ak Parti ve ona en kalbi desteklerini veren milyonların oylarıyla o makamları gördüler veya göründüler..Ben daha dün gb hatırlıyorum Abdullah Gül denen zavallıyı seçtirmemek için 500 takla atan haşhasi Solak takımı şimdi onun öderliğinde bugüne kadar gelmiş geçmiş en büyük icraatleri ve eylem plânlarını hayata geçirmiş
  • 5 Yıl Önce

Misa

Sayın yazar fotoğraf meselesini bırakın da "bu başkanlar niye görevden alınmış gerekçeleri nedir?" bunları yazın, aydınlatın bizi.
  • 5 Yıl Önce

Yasin

Pkk yandaşı belediye başkanlarının görevden alınması doğru. Makam odalarında suçlarının yüzlerine okunması daha da doğru. Terörle ilişkisi olan kişilerin baştan aday olmaması gerekir. Yorumcunun birisi Memur zihniyeti demiş. Mümin de Allah'ın emirlerini yapmaya memurdur. Özgür iradesi ile karar alma ve uygulama yetisi memurda da vardır. Yanlış emri ya da herşeyi robot gibi görüp bilerek yapmak memurlukla değil karaktersizlikle alakalıdır.
  • 5 Yıl Önce

Derman

Sayin ali bey,dun benimde aklimdan gecti kimler kayuma ,tepki gosteriyor,apo gul dalli budakli ahmet temelli karamolla sezai  ,bunlarin yikici bir tirtil gibi kemiren hayvan gibi gidalari bu hayvani duygu bunlarin parti kurmasina gerek yok davuto apo gul hdp hazir cekinmeyin parti kurmakla ,taninmayacanizimi saniyorsunuz devlet bildigini yapar,sizin damarinizda turk olmayan kan var bunu artik herkes anlar aslinizi aciklayin aslini inkar eden namert,dir.
  • 5 Yıl Önce

Vahdet M.G

BU KİŞİLER BAŞKABAKANLIK YAPTILAR...NASIL OLURDA BÖYLE FİTNE FUCUR ŞEBEKESİ OLURLAR...........ERDOĞAN ..ALLAH GÖSTERMESİN YIPRANSIN GİTSİN UĞRUNA ABD-İNGİLTEREDEN ALDIKLARI DİREKTİFLE.............İNGİLİZLERİN BURUNLARI SİVRİ BÜYÜK PİNOKYO GİBİ ONLARIN YALANLARI...ABDLİLER TRUPM GİBİ TİPLER YÜZÜNDE MANTAR VARMIŞ GİBİ.............
  • 5 Yıl Önce

Zekeriya Gökçe

Seçildi diye suç işleyenlere destek vereni ( teröre maddi ve manevi destek vereni) orada tutmak bu millete ihanettir. Bu tivitleri atanlar Terör sevici olmuşlardır. Ve durum (yeni parti) bizim zannettiğimiz gibi masum bir hareket değildir. Yazık yazık bize kimlere güvenmişiz.
  • 5 Yıl Önce

Selim

Ayıp ediyon Ali bey bu dostlara fazla giydirme onlarda diyo ki hele bi başkan olayım ondan sonra hdp pkk anasını aglatacagim chp mi bir iktidar görecekler ki onlarda hizaya gelecek .....vs vs lakin halk ne düşünür ben derim Devlet beye oy verir bunlara günahını vermezler bunlar kaçan oyları toplayacaklar ya Millet samimiyet ister olmuyor memur zihniyetinden olmuyor emir almaya alışmış tan olmuyor olsa olsa kukla olur bir kere bile millet kanmaz bunlara farklı ne yapacaklardida yapamadılar aciklasinlar bekliyoruz yalnız hazır olsunlar hakarete yuhlanmaya aşağılanmaya cenazelerde vb yerlerde çok ayar oluyoruz hele AKP de üç dönem sonu bunlara geçen onursuz hizipcilere bir de ha bu Millet bedel ödemeyen çile çekmeyen insanı sevmez nankör leri de sevmez
  • 5 Yıl Önce

Bu ikisi neden böyle yapıyor

Bunları mecbur tutan birşeyler mi var veya yapmışlarki bu kadar savruldular. A.latif şener gibi chpden milletvekili seçilecek kadar gözleri döner mi acaba?
  • 5 Yıl Önce

hasan

2 ismede lanet olsun...bu duruma getirdiler insanı artık....bunlar tescilli fetocu....
  • 5 Yıl Önce

Süleyman Sırrı Dinçer

İşlerine..gelince..Günlük..siyasetin..dışındayım..deyip..sonra..her..konuya..maydonoz..olmak..Ulan..sana..ne..PKK'lı..belediye..başkanı..görevden..alınır..alınmaz..yıllarca..hangi..cibiliyette..adamlar..Cumhurbaşkanlığı..başbakanlık..yapmış..bu..ülkede..Kemal..Bilmemneoğlundan..hiç..farkınız..yok..O'da..Üst..aklın..piyonu..ikiniz.de..gönüllü..piyonu..Siyonizmin..Uşakları.
  • 5 Yıl Önce

Atila Çelik

Ali Hocam varsın cehennem olsun gitsin bu iki kitapsız inanın daha da hayırlı olur parti zararlı safralarından kurtulur zaten adamların tıyneti kesinlikle ABD-İngiliz aklınca bol paralı kuruluşlarca fonlandığını gösteriyor bunlar kendi geçmişlerini inkar edercesine böyle açıklamaları başka nasıl izah edilecek
  • 5 Yıl Önce

Hasan

Kalemine saglık..Bu abdullah gül kadar sinsi kindar bir siyasetci hayatimda görmedim..
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23