• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şehit yakını atılınca “Yargıya gitsin”, başkan atılınca bildiri!

53 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

gencoglu

bakıyorum burda dahi pkklılar chpkklılar yorumlara saldırmışlar bu teröröristlere nerden geliyor bu deli cesareti
  • 5 Yıl Önce

gencoglu

MERTÜRK kelime oyunu yapma şeytanlık yapma kıvırma birincisi thk ticari bir kuruluşmudur ki yangın söndürme ihalesine giriyor hemde fahiş fiyat veriyor o yangın söndürme uçakları toplanan yardımlarla kurban derileri ile alındı hangi hakla yardımlarla aldığı uçakların kullanımı için devletten yüksek oranda para istiyor yazının içeriği farklı sen yazıları karıştırmışsın burda baroların terör örgütlerine verdiği desteği işlemiş thk uçakları ne alaka?
  • 5 Yıl Önce

Mertürk

THK uçakları 3 yıl önce İsrail deki orman yangınına müdahale etiler ve ,İsrail başbakanı Türkiye ye teşekkür etti . Bakan geçen sene ,yunanistan da çıkan yangın için uçaklarımızı gönderelim demişti. Ayrıca TSK elinde çok büyük tonajlı yangın söndürme uçakları var, bunlar niye devreye alınmadı. Helikopter pervanesi çıkardığı rüzgâr ile yangını daha fazla artırdığı söyleniyor. Yangına ilk müdahele süresi çok önemlidir ,uçak yarım saatte müdahale ederken ,helikopter bir bir buçuk saatte müdahale eder. CHP Allah bir dese ,CHP ile aynı fikirde olmamak için haşa ,farklı bir şeymi söyleyelim. Hak ,hakikat araştırılmasın mı? Olaylara hep böyle mahalle kabadayısı ağzıyla konuşursak mesele çözülmez. Tamam ortada,milletin değerleriyle ters bir CHP var, ama bu CHP var diye ak partinin içinde yapılan yanlışları ,hataları ,eksiklikleri dile getirmeyelimmi ? Yanlışların ,eksikliklerin düzelmesi için mücadele etmeyelimmi? Her yanlış için ,efendim CHP de daha kötüsü var ,zamanında ,şu,şu yanlışları yaptı demek ,yanlışları savunmak olmuyormu ? Ak partinin içindeki birileri ,hangi yanlışı yaparsa yapsın , bunlar ,hiç bir zaman CHP nin yanlışları kadar olmayacağı için ,her halükarda bu yanlışları savunur durumda olmak ne kadar doğru. Karşıda bir CHP var , bunun yanında ak parti içindeki birileri hangi yanlışları yaparsa yapsın bunları savunur duruma düşmek ,islama yakışır mı? Efendim karşı tarafta CHP var deyip ,ak parti içindeki birileri ne yaparsa yapsın bunları savunmak en fazla ıslama zarar verir. Bu işin kolayına kaçmaktır. Ak parti içinde menfaat için bulunan ve ak partiyi kendi menfaatleri için kullananlar ile mücadele etmekten çekinip , işin kolayına kaçıp , yanlışta , CHP daha kötüdür tezi yanlıştır. Yanlışla kıyas olunmaz, kötü ile kıyas olunmaz. Bu nasıl bir zihniyet
  • 5 Yıl Önce

ISMAİL Turaci

Yargitaydaki o 20 kişiyi ne yapalım? tuz koktu!
  • 5 Yıl Önce

Şerefettin ERTEM

Tüm Yazarlar olarak Hükumet yetkililerine gereken uyarıları defalarca yapılarak Barolar Kanununda gerekli değişiklik yapılarak "BARO'YA KAYDOLMA ZORUNLULUĞUNUN KALDIRILMASI" için tüm gücünüzle çalışın. Kaydolma zorunluluğu olduğu sürece bunlar bu tip şimarık hareketlerde bulunurlar. Bunların bu baskıcı tavırları ortadan kalkar.
  • 5 Yıl Önce

İsmail

Ben Trafik lambasına cevap yazdım ses Muhammed ten geldi yanar döner mısın lambamısın bak yiğenim akıllı tlf.ların senin gibi kendi anladığı gibi çevirdiği yazıdan kimseyi ölçüp biçme ben işten atılan insanlar ne görüşte olursa olsun ekmeğinden edilmesin diye yazı yazdım Ahmak kafan almamış Ali beyi sonuna kadar destekliyorum.Kıyıda köşede kalmış Kendini hukukcu diye nitelendiren barolarla 367 general krizindeki geçmişte olduğu gibi yiğitce mücadele eden Türkiyede ender gazetecilerden biridir zoruna gidiyorsa okumazsın olur biter.
  • 5 Yıl Önce

İnsân, hep kendi kendine edermiş..!

@Serdar: Pek güzel ve doğru yazmışsınız. Bu milletin târihine, geleneğine ve göreneğine; dînîne ve kitâbına ters ve aykırı anayasa ve kânûnlar ile ancak bu kadar, kardeşim..!? Yani, tavuğu tilkiye teslîm edersek, şikâyet hakkımız herhâlde olmaz..! İnsân, hep kendi kendine edermiş..!
  • 5 Yıl Önce

Deniz

Aynen katılıyorum size
  • 5 Yıl Önce

milli olacağız

yorumcu ahmet koçak, görüşlerine kesinlikle katılıyorum, fetö ile uzaktan yakından alakası olmayan çok mağdur var, yazık bunların hem kendileri hemde yakınları ak partili, resmen ayağımıza sıkıyoruz, bende senin gibi ak partili büyüklerimiz, ali karahasanoğlu bey ve diğer tüm yetkililere sesleniyorum, lütfen bu mağdur ordusunu artık ağlatmayın, lütfen bu insanları işinden aşından etmeyin, lütfen bu gerçek mağdurları artık daha fazla üzmeyin, inanın ak parti'ye dolayısı ile davamıza çok zarar veriyor bu konu, ondan sonra bu mağdur insanlar, sözcü, birgün ve cumhuriyet gibi pisliklerin ellerine düşüyorlar..
  • 5 Yıl Önce

İsmail

Trafik lambası adlı yorumcu Akitte veya bir muhafezekar.bir işletmede mesela benim yanımda cehapeliler çalışıyor.sen ve senin gibi düşünen Ahmaklar Bu ülkede Kaos .ve Bölücülük vede Fişleme yapıyor şuncu buncu diye Aslolan Vatandaş olması kürt türk sağcı solcu diye değil mesela seni ele alalım Akitin sayfasında yorumların fink atıyor Sözcü paçavrasının yoruma Açık bir haberini bulamazsın Yalan haberi savurttururlar senin gibi Ahmak yandaşıysa gerçek sanar İşte Demokratiklik Akitten geçiyor Asıl gerici yobaz bölücü sen vede senin gibi düşünen Asalaklardır.Lütfen Yaratandan ötürü yaratılanı sevin ve sayın.bizler Aynı gemideyiz.
  • 5 Yıl Önce

mustafa

aç-Susuz insan, ihtiyacını giderecek suya-yiyeceğe odaklanır..... hasret ve sevda çeken mektubun içeriğine! AMA AÇ-SUSUZ-HASRETİ OLMAYAN SADECE LAFINI TAKLİDİ YAPAN TUZU KURULAR İSE BARDAĞA-TABAĞA-MEKTUBUN ZARFINA! .......Ekmek gibi, hava gibi su gibi ihtiyacımız olan YÜZYILLIK ADALET İHTİYACIMIZI-YARGI SORUNLARINI ÖNEMSEYEN, SAMİMİ OLARAK TARAFSIZ/BAĞIMSIZ ADALET DERDİ VE SORUNU OLAN kişiler böyle ergen tavır gösterebilir mi???? bu ülkede adaletin en büyük sorunu resmi ideolojinin adaletten önce siyasi görev verdiği yargı, hukukçular olmuştur...
  • 5 Yıl Önce

Kocasolak

Serdar rumuzlu yazan kardeşe AYNEN katılıyorum. Devlet büyükleri okusun.
  • 5 Yıl Önce

sami

madem bu belediye baskanlari teröre yardim yataklik yapiyorlar, sorusturma acildimi? mahkemeye verildilermi? dedil varmidir? sadece görevden alip haklarinda teröre yardim yatakliktan dava acilmiyorsa bu tayipgillerin oyunudur? madem suclular cezalandirilsinlar ve suclari ispatlandirilsin.
  • 5 Yıl Önce

lâl gibi sessiz.

alpay yarının egemen bağışı dikkat
  • 5 Yıl Önce

Nihal

Solcu barolar yapay zekalı robot gibi işliyorlar
  • 5 Yıl Önce

Derman

Yorumcu,seyfullah efendi torpil insanin fitratinda var dun almanyada ,hastalik kasasinda bekliyom sirada ikinci kisiyim .ordaki sorumlu kisi benden sonraki kisinin sorununu bitirdi sira bana geldi o ilgilenen memur almandeyildi ya polanyali yada macardi sen bir turku gorsen tanirsin bu kayirma her milletde var ben askerde acemi birliginde mardinli cavus sordu icinizde mardinli varmi.bizim uyanik kayserili var dedi vardi yanina sordu kurtce,turke anlamayinca azar yedi sozde cavus hamama ilk hemserisine,torpil yapacakti .bunu altanatifi nedir ,encok ekmegile rizkiyla oynamasa iyi nerde,hani bal tutan parmagini yalar.
  • 5 Yıl Önce

serdar

Bir yorumcu demiş ki dünyanın hiç bir yerinde olmayan özgürlük bizde var.Bizde ÖZGÜRLÜK falan yok.Bizde KAOS var.Özgürlükle kaosu birbirine karıştırmayın.Devletlerde ki özgürlük kanunlar içerisinde kaldığın sürece dilediğini yapmaktır ,yapabilmektir.Kimsenin kanunu taktığı yok.Bunun da adına ÖZGÜRLÜK diyoruz.Her alanda malesef bu var.Devletin memurları kanunu bilmiyor yada kanunu yok sayıyor kafasına göre işlem yapmaya çalışıyor,vatandaş kanunu bilmiyor kafasına göre takılıyor.Bunu da özgürlük sanıyorlar.Ne özgürlüğü ya!!! Seçim öncesi terörist başının kardeşini devlet tv sine çıkartmak mı özgürlük yoksa devletin en üst yöneticilerine sövebilmek mi özgürlük yada trafikte çakarlarla takılan kamu kurumu personelinin yada vatandaşın emniyet şeridinden gitmesi mi özgürlük? Bakanlık genelge yayınlıyor kurumların personeli gene keyfine göre takılıyor bakanlığı takan yok.Kuralları uymamayı özgürlük sanan bir toplum olduk.Teröristi özgürlük savaşcısı sanıp özgürlük peşinde koştuğunu sananlar var bu ülkede.ne özgürlüğü adam terörist insan öldürüyor insan!!! Bizde özgürlük falan yok ahali.Bizde KAOS var!!!! Kimse kimseye hesap vermek istemiyor herkes kendi cumhuriyeti kurmuş kendi kurallarına göre yaşamaya çalışıyor iyi de birader biz bu ülkeyi niye kurduk?Ülke dediğin sadece topraktan taştan kumdan ağaçtan ibaret değildir.Kurallardan ,kanunlardan da oluşur.Hepsi beraberinde güzel güzel yaşamak varken bu aç gözlülük bu kanun tanımamazlık veya kanun uygulamamazlık niye?Kaostan nemalanmak nereye kadar?
  • 5 Yıl Önce

Tarafsız adam

Hep gerçekleri ayrıntılarla milletin gözünden kaçırıp başka yöne baktiriyorsun...tabiki görevden alınan belediye başkanı ile çalışan bir olmaz, biri halkın iradesi ile seçilmiş ve YSK nın seçime katılmasına izin verdiği biri, diğeri kurumda çalışan biri, aynı kefeye koymussun...hani diyordunuz ya demokrasi isteyene sandık orda, e işte adamda sandıkla gelmiş. Bir çalışanı görevden almakla bir belediye başkanını delilsiz mahkeme kararsiz almak aynı şey mi...elma ile armut u toplamaya kalkmissin. Ha bu arada görevde olmaları bizi de huzursuz ediyor ama delil mahkeme kararı şart. Küçük düşeriz dünya önünde. Ayrıca bunlara oy verenler kim biliyon mu, hani Özal in mülteci diye alıp vatandaşlık verdiği 900 bin pesmerge var ya bunlar onlar, nufuslari 10 milyon şimdi...
  • 5 Yıl Önce

Keyfe keder

Yahu yazar bey sokağa pkk lı katilin ismini vermese ne olur verse ne olur iyiki vermiş alınmış görevden yoksa bunların ne olduğu belli değilmi hdp demek pkk demek değilmi hatta ileri gideyim çoğu yerlerde türkü barlarda yazlık bölgelerde şov yapıyorlar pkk lehine bizim askerde soğukta dağda terörist arıyor barlar diskolar hdp binaları varken
  • 5 Yıl Önce

ahmet koçak

terörü destekleyenlerin,gencecik vücutları kahpe kurşunlarla yere düşürenlerin pkk-fetö ve diğerlerinin ALLAH c.c kökünü kurutsun.sayın ali bey ne güzel mağdurların haksız yere hiç bir suçları olmadığı halde işten çıkarılmalarına ,hukuksuzca haklarının yenilmesine karşı çıkıyorsunuz.biz müslümanların en çok dikkat etmesi gereken husus "KUL HAK kıyla "ALLAH ın c.c huzuruna çıkılmamasıdır.Hak konusunda ayetler çok net.yalnız sizden ricam sadece belli kişiler için değil tüm insanlar için hak kı savunmalıyız.hakkı yenen,emekleri çalınan sadece belediye işçileri değilki...2013 den beri ülkemiz hain,adi,katil,şerefsiz FETÖ örgütüylede mücadele etmektedir.bunları temizlek zor ve çok dikkat edilmesi gereken bir hususdur.ben 2017 den beri akit deki bir çok yazarları okuduğum için bu mücadeledeki gidişat ilgili sürekli yorumlara katılıyorum.halkımız bir şeyleri görsün diye.hiç bir suçu olmadan insanların ekmekleriyle oynanmasını haklı olarak kınıyorsunuz,ben sizden beklerdimki 8 temmuz 2018 de ihraç edilen 9000 polisin içindeki mağdurlarıda ki,bir çok hükümet taraftarı yazarlar,strateji uzmanları,miletvekilleri "bunların içinde hiç bir kriteri olmayan insanlarda mağdur edildi"diye uyarmalarına rağmen sizin gibi sağ medyamızda önde olan yazarlar bir defa bile gündeminize almadınız.benim evladımın 4 eylülde mahkemesi var ,yargılanma kısmında ne var biliyormusunuz sadece ismi flaş bellekte olduğu için yargılanacak.devletin şu kriteler varsa af etmeyeceğim dediği hiç bir kriter yok.çünkü bizim fetöyle eskilerdede işimiz olmadı hamdolsun.flaşa birileri isim ekliyor açıklama kısmında hiç bir bilgi yok,fetöyle ilişkisi olanlarda bilgilerde var.bizim gibi bir çoğunun sadece ismini girmişlerki,bizi hükümetimize,hükümetimizi bize küstürmek için.ali bey neden bir müslüman olarak hakkın önemine binaen bir kere bile bu mağdurları yazmıyor gerekli yerlerde dile getirmiyorsunuz.bizi kimler savunuyor(aslında savunmuyorlarda)birgün,sözcü,oda tv,t24 gibi kanallar dile getiriyor.ortada bir HAK ihlali olduğu için asıl bunu bizim medyamız yapmalıydı.bu olay 26 nisan 2017 de ortaya çıkarıldı.bizim sağ medya 9103 polis için daha ilk günden FETÖCÜLERE BÜYÜK OPERASYON 9103 FETÖCÜ POLİS GARSON DENİLEN(ŞEREFSİZ)BİR FETÖCÜ TARAFINDAN FLAŞ BELLEĞE FİŞLEDİĞİ LİSTEYİ EMNİYETE VERDİ)diye manşetler attınız.bir çok masumun hakkına girdiniz,helallik almazsanız ne olacak.sağ medya bizi gündemine almadıkça HAK kın katında vebalde olacaklar.hakkı herkes için savunun bizlerinde sesi olun samimi müslümanlık bunu gerektiri,ALLAH c.c. rızası için işinizi yapın ki diğerlerinden farkınız olsun.çevremde beni ve oğlumu tanıyan gönülden ak partili tanıdıklarım bize yapılanları gördükçe kahroluyor,fakat sizler bizi gündeme almıyor ve haber yapmıyorsunuz ki insanlar süreç nasıl işliyor bilsin,lakin siz uygulamaları yazsanız halkın tepkisi çoğalacak bunun için gerçekleri gizliyor veya görmezden geliyorsunuz.atalarımız masumun yanında yer aldığı müddetçe hep kazandı,...unutmayın bir mazlumun ahı nelere sebep olur...kalın sağlıcakla...
  • 5 Yıl Önce

kibarcik

TC NIN en karmaşık aklınıza gelcek har karaekterde ınsanın aşık attıgı bır barolar topluluğu mimarlar odası hekımler odası vb lerı bu yerlerde cöreklenen lerınalayı besmlesız zıhnıyetın tezahürleridir asla islah olmadılar vede ollmaya nıyetlerı yok cıkar yol soyları kurusun veselam
  • 5 Yıl Önce

uyan tc

CHPKK YAHUDİLERİN VEDE HIRİSTİYANLARIN PARTİSİDİR. TRUVA ATI OLARAK İÇİMİZE SOKMUŞLARDIR. zaten orta doğudaki olayların baş çıbanı ısrael vede yahudistan abd yi yöneten yahudilerdir. gerek daeş -pkk -pyd-dhkpc - fatöş vesaire terör örgütleri bunların besleyip tc nin vede orta doğunun başına bela ettikleri piçleridir. kahrolsun pislik yahudiler ısrael vede sömürge piçi abd. tc içindeki hıristiyan bilhassa yahudileri çok sıkı denetleyin. chpkk parti değil tc nin içine yahudiler tarafından yerleştirilmiş yahudilerin truva atıdır. chpkk hıristiyanların kurduğu bilhassa yönetiminde yahudilerin türk isimleri altında yönettikleri partidir. atatürkçülük maskeleridir. (gerçi atatürk'de sebetay selanik yahudisidir) . chpkk bilhassa bu yahudilerin vede hıristiyanlar destekledikleri partidir. Bu gün yada 50 sene önce iş bankası atatürk hisseleri chpkk da olmasaydı bu gün yada 50 sene önce chpkk diye bir parti olmayacaktı. iş bankası ve bankanın ortaklıkları 450 küsur büyük fabrikalar chpkk nın en büyük arpalığıdır. Atatürk'e dışarıdan yahudilerden gelen emir üzerine , hazineye ait olması gerekirken atatürk hisselerini yönetmesi için chpkk ya devredilmiştir.Atatürk' yahudi olmasaydı zaten yahudiler tc nin kurulmasınıda engellerlerdi. (osmanlıyı yıkan içimizdeki ve dışımızdaki vatan haini yahudilerdir.)
  • 5 Yıl Önce

Kocasolak

Ali bey. Akit tv de aile bakanını MAĞDUR gösteren konuşmanı dinledim. O konuşmandan çıkardığım netice şudur. Biz iktidarı boşu boşuna işgal ediyoruz, müşrikler o kadar güçlü ki, iktidar; bakanlar bir iş yapamaz. İyi, o vakit seçimlerde boşuna oy kullsnmayalım. Partimizi de lağv edelim, ÖYLE Mİ? YAZIK! ÇOK YAZIK! Bence sen ak partiyi, aile bakanını aklama İŞ ini abarttın. Hırsız hırsızdır, korkak korkaktır, tembel tembeldir, gurur ve kibir her insanda AYNIDIR. Ak partili korkaksa, tembelse, hırsız ise OLABİLİR mi? Bence sen başını yastığa koyunca, NE YAPTIĞINI mihenk taşına (İslam) bi sor.
  • 5 Yıl Önce

Vahdet M.G

KIYMETLİ ***ALİ**** ABİ…GAZETEMİZİN….GÜNLÜK…BAŞ …YAZARISINIZ…..KÖŞENİZİN ….KONUSU İLGİLENDİRMYOR…ÇOK…. SAYGI… DUYDUĞUMUZ…SEVDİĞİMİZ…EĞİTİMCİ..YAZAR…ALİ…ERHAN…KAVAKLI…ABİ…OKULLARDA…FEN…BİLGİSİ….KİMYA….FİZİK…DERSLERİNE…..BİNAEN…GERÇEK…ELEŞTRİ …. YAPMIŞTI…YÜCE RABBİMİZİN…HALİK…SIFATLARINDAN…..ARINDIRLARAK…BASILMIŞ..YAZILMIŞ..FEN..BİLGİSİ..KİMYA..BİYOLOJİ…..FİZİK…COĞRAFYA….HATTA ..MATEMATİKTE…..DAHİL……BATILI…ADAMLARIN…..HAZIRLADIĞI….LATİNCE…SÖZLÜĞÜ…KULLANARAK…..İNANCI….. VAR…. BUNU …PRATİĞE…. DÖKMEYEN ….GENÇLİK…FEN..BİLGİSİ..ÖĞRETMENLERİ VARDI…ZAMAN ..GELECEK…İNSANLAR..UZAYDA…YILDIZLARA..SEYAHAT..EDECEK..DERDİ..BİZLERDE..İMAM-HATİPLİ ..OLDUĞUMUZ ..İÇİN.. O …ZAMANA..KADAR KIYAMET ÖNCE ..KOPARSA..DERDİK… SÖZÜ ŞUNA GETİRİYORUM….ÇİN---HİNT---JAPON---KORE---HAYATLARINI…YAŞAM…TARZLARINI…TV..BELGESELDEN…AMERİKALI…AVRUPALI…HALK DAHİL..SEYRETMİŞSİNİZDİR…HAYAT …….TARZLARINI……….100………YIL….YAŞAMAYA..MONTE..ETMEK…BUNUN…İÇİN..HİNT..YAŞAMINI…İLKE..EDİNMEK…ONLAR …GİBİ…AZ…YEMEK…YOGO…MEDİTASYON…YAPMAK(ET BİLE ..KIRMIZI…YEMEMEK)…….HALBUKİ..1400 …ÖNCE YÜCE RABBİMİZ…..İSRAF….ETMEYİN…..SIRF O MÜBAREK..İÇİN …YARATILAN ..DÜNYA..YÜCE HZ PEYGAMBERİMİZ..(S.AV)..SÖYLEMİŞTİR..YEMEKTEN …ÖNCE ….ELLERİNİZİ..YIKAYIN….MİDENİN…3..’TE…BİRİNİ BOŞ..BIRAKIN…BUYURMUŞTU……CHPLİ –OLDUĞU YÜZÜNDEN ….. HER ….HALUKARDA…..BELLİ ….OLAN…CANAN ..KARATAY….HİNT----ÇİN----KORE---HAYAT—TARZINI---KENDİNE FELSEFE—EDİNMİŞTİR…..UN..VE …ŞEKER….TUZDAN …UZAK…DURMALI…ALLAH(C.C) YARATTIĞI…..YİYECEKLERDEN …BUNLARI …ALMALI..DİYOR..OYSA BU ÜÇ..BEYAZ…ASIRLARCA..SOFRANIN..İNSAN … BEDENİN… HAMMADESİ …..OLMUŞTUR…CANAN—KARATAY…..ZİHNİNİ…GLUTENLE…BOZMUŞ….’’’CENNETTE..BUĞDAY AĞACINI…ADEM…ABABIMIZ VE..ANNEMİZİN HİKAYESİNDEN….BİLİRİZ…..UNA…ŞİDDETLE..KARŞI….(ŞU GÜZEL HADİSİ..SÖYLEYEMİYOR..MİDENİN 3’BİRİNİ-BOŞ ..BIRAKMALI…) SÖYLEYEMEZ..SOSYETİK MEDYA..BUNU..REKLAM..OLARAK…SERVİSLİYOR….AHMET MARANKİ..ABİ…GERÇEK..YOLUNU BULDU….SOSYETE HİTAP..EDEN TV..LERDEN AKİTE GELDİ…..EN ..DOĞRUSUNU …YAPT..İSTANBULDA ..YAŞAYAN…YAHUDİ VATANDAŞLARIN…BU …KADINA… NEDEN..TEPKİ..GÖSTERMEZ..ONLARIN..KİTABINDADA..EKMEK…KUTSALDIR….UNDAN…YAPILIR..TUZLA..YENİR….BUNU…1980 YILLARDA GERÇEK…HARUN…YAHYA…ABİDEN((((YAHUDİLİK..VE..MASONLUK)))KİTABINI KÜLTÜR…AMAÇLI..OKUMUŞTUK…ORADAN…ÖĞRENMİŞTİK………CANAN KARATAY...DİNİ KONUDAN.....UZAK....KONUŞMALARI....KİMLERE.............
  • 5 Yıl Önce

Derman

Yazarin yanlisi diye yazan baska isteklerinizde bir liste yapin kandile yardimci olunsun.sizde az murekep deyil cok yalamissiniz, sizde durumun farkindasiniz Allahu teala birkula yapacini hayal ettirip sonra onu gercege donustururmus.sizler kipirdasdikca kendinizi ele veriyorsunuz yazmaya devam .
  • 5 Yıl Önce

Seyfullah

Selaymünaleyküm Ali Ihsan Bey, milli davaya zarar veren TORPILLILER hakkinda bir yazi yazmadan, maalesef iyi niyetinize inanamayiz... AK partiyi icten kemiren bu sorun hakkinda... Ya da haklari yenen 3600 ek göstergeliler, ya da EYTliler gibi... Selametle...
  • 5 Yıl Önce

serdengeçti

Şu habere bakın"""İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alınan ve yerine kayyım atanan HDP'li Van Belediye Başkanı Bedia Özgökçe Ertan’ın, TSK tarafından öldürülen PKK'lı Nuhari Yacan isimli teröristin defin işlemine katıldığı ortaya çıktı""" şimdi bu barolar çıkıp da bu terör destekçilerine destek veriyorsa söylenecek çok da bir şey yok.
  • 5 Yıl Önce

Gerçek

Kim terorist partiye arka çıkıyor da asilmali artık bune böyle gitme, kes kellesini.
  • 5 Yıl Önce

Ahmet

alçak bunlar. Barolara ayar çekilmeli
  • 5 Yıl Önce

beytu

O Baro başkanlarından birini karşına alıp şçyle bir rezil etsen? Burada tek taraflı atıp tutuyorsunuz Ali Bey. Buradakiler de kaval dinler gibi sizin yazdıklarınızı okuyor. Tıpkı Kaz Dağları katliamını savunduğunuz gibi.
  • 5 Yıl Önce

Nuri balıkçı

ALİ İHSAN BEY ÜYELERİ YÜKSEK OKUL MEZUNU VAKIF DERNEK ODALARDA YAPILAN SEÇİMLERDE ELEKTRONİK OYLAMA KULLANILMASINI BİR AN ÖNCE UYGULANMASI LAZIM.ÇÜNKÜ MUHAFAZAKAR ÜYELER OYKULLANMAYA GİTMİYORLARRRRR
  • 5 Yıl Önce

ORHAN İNAN

ELLERİNE SAĞLIK..BİZ ONLARI BİLİYORUZ.NİYETLERİNİ DE ÇOK İYİ BİLİYORUZ
  • 5 Yıl Önce

BAŞEĞMEZ

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum; Beşer ideolojisiyle toplumsal hayat ancak bu kadar düzenli yürütülebilir. Yorumcu arkadaşlardan birisinin dediği gibi "bize demokrasi fazla geldi". Aynen katılıyorum. Dünyanın hiçbir yerinde olmayan özgürlük ülkemizde olmasına rağmen, solak ve hain tayfasının tüm cepheleri yırtına yırtına hak hukuk adalet özgürlük çığırtkanlığı yapıyorlar. Devletimiz güçlü ama tabii ki eksiğimiz var. Ama yeni dünya düzeninde başımızı kaldırmamıza izin verilmiyor adeta. Eskilerden kalma diz üstü sürünen Türkiye belleklerinde yer ettiği için, yeni haritaların çizildiği Ortadoğu da ayağa kalkıp meydan okuyan Türkiye yi kabullenemiyorlar. Kıyamet kopana kadar devam edecek olan Müslüman kafir savaşında kanımızın son damlasına kadar Allah için savaşmaya hazır milyonlarca Müslüman genç olarak diyoruz ki; bu yolda şehadet şerbetini içmek var dönmek asla yok. Onlar her türlü desise ve entrikalarla bizi abluka altına almak istiyorlar, bize düşen firasetli olmak , her durumu analitik düşünmek ve çalışmak çalışmak çalışmak olsun. Esselamualeykum ve Rahmetullah.
  • 5 Yıl Önce

Yazarın Yanlışı

Yazar "Belediye başkanlarının görevden alınmaları, idari bir işlem.. Yargıya götürme imkanı var.. Yargıya götürme imkanı olan bir konuda, baro başkanlarının bildiri yayınlaması, yargıya müdahale değil de nedir?" demiş. Yanlış demiş. İdari bir işlemle görevden alınanlar mevcut uygulamaya göre hemen yargıya gidemezler. Devletin bir İnceleme Komisyonu kurması lazım bunlar için. Ola ki; bu komisyonda idari işlemle görevden alınanlar aklanırlar. Ama komisyon da görevden almaları uygun bulursa ondan sonra yargıya gitme yolları açılır. Yargıya gitmek o kadar kolay mı sayın yazar ! Lütfen bilmemezlikten gelmeyiniz. O kadarcık ta mürekkep yalamış olmanız gerekir.
  • 5 Yıl Önce

Vicdan

Terörist Osman ÖCALAN'ı ekrana çıkaran TRT'ye kayyum atanacak mı?
  • 5 Yıl Önce

Lütfi

Ekonomik kriz nedeniyle yüzbinlerce işçi işten atıldı.Bunların içinde hiçmi şehit yakını yoktu.Bu ülkede şehit yakını olmayan aile varmı?
  • 5 Yıl Önce

Derman

Her kimadam gibi calisip bulundugu makama hizmet ediyorsa bir sorun yok lakin demokrasi deyip her halti yapacak ihtidar devlet giz yumacak siz yapin derken o yikacak aslinda ister kayyum ister ne olursa tipki trafikde maganda gibi hareket edecek ceza gormecek yapilan her yanlis ceza gerktirir futbol macinda kirmizi kart kimseye devletin aciklama zorunlugu yok bence baroyu temsil edenler bunun icinmi hukuku temsil ediyorlar tabi katilinde savunan avukati oldugu gibi vatana hainlik edenlerinde savunucusu oluyor elbet .devlet demokrasi hukuk burda bir haksizlik soz konusu varsa demokrasi deyip katili savunmak olmaz devlete zararli olanlari temizlemedikden sonra huzur olmaz.
  • 5 Yıl Önce

halisdemir

pkk nın adayları belediye baskanlarına seçimlerde onay veren ysk da yaptıklarının hesabını vermeli hepsi tutuklanmalı ! 2016 da ahmet türk yerine teröre destek veriyor diye kayyım atandı 31 martta yeniden ysk türke onay verdi :) komik trajik ve derhal tutuklanmalı hepsi. buradan çağrı yapıyorum herkese
  • 5 Yıl Önce

AHMET

helallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll cennetliksin.
  • 5 Yıl Önce

Vicdan

Kaz Dağları kayyum haberleri ile nasıl da unutturuldu!
  • 5 Yıl Önce

ULUSLARARASI BOS KAFALILAR CEMIYETI

Barolarin bildirileri Turkiyenin demografisinin ne denli hizli degistiginin en bariz gostergesidir.Gayri muslim nufusla birlikte Kurt nufusu inanilmaz bir hizla artmakta ve Turklerin nufusunu gecmektedir.Yoksa akli basinda hic bir Turk ya da bir insan PKK ya destek cikmaz.Aslinda Istanbul secimleri de bunu gostermisti.
  • 5 Yıl Önce

ORHAN İNAN

HEM DE ACİLEN TÜRK YARGISI GÖREVİNİ YAPMALI VE "DEĞİŞİK KILIFLAR UYDURARAK"TERÖR SEVİCİLİĞİ YAPAN KİM VARSA TAMAMINA ,MİLLET ADINA HESAP SORMALIDIR..BU HAİNLERİN DÖKTÜĞÜ KANLARIN,YIKTIĞI YUVALARIN HESABI DAĞDA SORULUR İKEN ,ONLARA HER TÜRLÜ DESTEĞİ ALENİ OLARAK VEREN ,BAĞDAKİLERE NİÇİN SORULMUYOR? HAİNE HAİN DEMEK BU KADAR MI ZOR?.İŞ MAZLUMA VE MÜSLÜMAN HAKKINA GELİNCE OLMAYAN SUÇLARI İSNAT ETMEDE PEK MAHİR OLANLAR, BU ELİ KANLI KATİL YANLILARINA SIRA GELİNCE NEDEN BİN DEREDEN SU GETİRME HALİNE GİRERLER? SORU SORMAM BİLMEDİĞİMDEN DEĞİL..CEVABI ÇOK BASİT VE BUNU HER VATANDAŞIMIZ ÇOK İYİ BİLİYOR..BU SEBEPLE ,MİLLETİN VİCDANI RAHATLATILMALI.ELLERİNİZE SAĞLIK..
  • 5 Yıl Önce

Murat Baba

Kesinliklle anlattıklarınızda haklısınız.Bu ülkenin bu odalardan çekeceği var . Hep yazıp çiziyoruz aynı eksende dönen ve aynı amaç uğruna ülkenin umutlarına saplanmış pislik yuvaları bu barolar veya alt üst yandaş candaş diğer odalar salonlar !!!! Hepsinin menzili aynı frekansları aynı destek oldukları şer odakları aynı. Öyle ki parazit gb içe sinilerek ve etraflıca destek alarak orda yeni illegal oluşumlar kurmuşlar adeta devlet içinde devlet olmuşlar..Düşünün Onlara dokunulunca mağdur olurlar hukuka adalete aykırılık başlar Mışşş....Herzaman da haklılar... Ama bir şehid yakını ve bir kahpe terörist kıyaslandığında onlar daima teröristin kucağında olurlar. Üstelik dediğiniz gibi asla herkese sormazlar kendi bidon kafalarıyla bu kanıya varıyorlar. Eğer biri bu yazımı okuyorsa Allah rızası için bu kanun tanımaz ahlaktan yoksun milletin aklıyla alay eden bu odalar muhabbetine bir son versinler...Vatansever millet için kendini adayan en önemlisi Allahtan korkan insanları seçin oralara..Bu vatansız ve terörst sevgilerden bıktık. O makamdakı kıytırık başkanlar yada başkan kılığındaki teröristler size sesleniyorum....Eğer Chp veya Hdp denilen terörist partilerini tutuyorsanız olabilir çıkın sahneye havanızı alalım ama Münafıklar gb riyakarlık yapıyorsunuz taraf tutuyorsunuz teröriste kınama yok ama Beton Ekrem tarafindan işten atılan emekçiler için sus pussunuz.. Bu mu hukukculugunuz.. Burdan anlaşılıyor ki siz de Teröristsiniz apaçık belli...Bu yolda olanların topunun Allah belasını versin...Ya Rabbi sen kabul et Amin.....
  • 5 Yıl Önce

Zekeriya Gökçe

Teröre ve teröriste - destekçilerine- acırsan acınılacak duruma düşersin. Devletin birliğine karşı yapılan her açıklamanın hesabı sorulmalıdır. Yoksa evlerimize ocaklarımıza ateş düşer. Biz hayalleri olan iddiası olan bir milletiz
  • 5 Yıl Önce

latif

Galiba bu kadar demokrasi çok fazla.Avrupa ülkelerinde devletlerin araç gereclerini kullanarak,yollara menfezlere demiryollarina bubi tuzakları dosemek kur anı kerim yada İncil gibi kitapların arasına hassas bomba yerleştirmek ,kamu mallarını yagmalamak ,inanın bunları kim vurduysa getirip mahkeme bile cikarmazlar hallederler.Bizdeki örgüt üyeleri desteği sivil görünümlü sözde stk lardan alıyorlar ,galiba bu ülkede yeni dizayn edilmiş dgm yada derin devlete ihtiyaç var bunlarla Demokrasi hikayeleriyle bırakın baş etmeyi dahada pazlandirip beklersiniz ...Amma bu millet bunu hak ediyor Allahın dininden yüz çeviren bir topluluğa ,bela musibet hastalık düşman istilası ,bereketsizlik ,vb gibi illitlere yakalanirlar bu şekilde yok olup giderler bu kadar haram işleyen bir topluma bu az bile ,birde gidip batının pis feminizmini getirip bu topluma bela etti hükümet ,Allahın gazabına çekiyor hükümet toplumu dahada kimliksiz kişiliksiz hale getirmek için ellerinden geleni yapıyorlar ,Bu işlerin sonu hiçte Hayır değil Anayasa Mahkemesi bile terör destekcilerini Haklı bulmadimi ,Daha neye konuşuyorsunuz balık bile baştan kokmuş bunlar iyi günlerimiz,ak parti başkanlık sistemi ile yakın zamanda ülkeyi hızla parçalamaya götürecek ,Yazık çok yazık.
  • 5 Yıl Önce

Cem Başoğlu.

Ne güzel yazmışsınız yine Ali Bey. Kaleminize sağlık. Bize tercüman oldunuz. Bir tanesiniz . Kimse sizin gibi yazamaz. İyi ki Akit var . İyi ki varsınız.
  • 5 Yıl Önce

Süleyman Sırrı Dinçer

Gayet..güzel..okuma..yazması..olan..herkesin..anlayacağı..dilden..önemli..konuları..gündeme..getiriyorsunuz..Tebrikler..Ali..Beyefendi..Kardeşim..
  • 5 Yıl Önce

Hasan kızıl

Hak söz yazıyorsunuz.hakkın yanında oldugunuzu düşünüyorum.Sizi ölümüne destekliyorum.Bu Yahudi kalemlerine davamızdan asla vazgeçmeyin.
  • 5 Yıl Önce

Dogan

Bu hukuksuzluklari, haksizliklari sadece Akit'mi dile getirecek, 28 şubatda inletilen muhafazakar medyanin, muhafazakar sendikalarin, kurumlarin, magdurlarin vs hep birklikte niçin sesi cikipta bu ahlaksizliga, haksizliga ve teröre destegi verenlerden hesap sorulmuyor? Yoksa herkesin tuzu kuru, herkes dünyaliga mi daldida bunlar köpeksiz köyde değneksiz geziyor?
  • 5 Yıl Önce

Çukurova fatih'i

Benim koca yürekli gardaş ım eline koluna sağlık iyiki varsın abim allah yokluğu vermesin yolun açık olsun allah sizlere uzun ömür versin inşallah
  • 5 Yıl Önce

Çukurova fatih'i

Yürekli hakimler ve savcılar nerde yaşıyorsunuz işte size delil aliihsan kardeşim ifade etmiş konu burda haydi gereğini yapın da güvenliğinizi görelim konu akitve ailesi olunca sesiniz hepsinden fazla çıkıyor
  • 5 Yıl Önce

mustafa

kem alat ile kemalat olmaz!
  • 5 Yıl Önce

ahmet

ADIL baro, demokratik baro, ideolojik/siyasi kirlenmemis baro, alternatif orgutlenme hakkina sahip meslek odalari, onceligi meslek-adalet-yargi sorunu olan baro, adil hukukculardan olusan baro... bir yandan yargi reformu ile yuzyillik adalet sorununa nester atan kiymet bilen hukukcuklar , diger tararaftan tuzu kuru yargi reformundan oncelikli siyasi/vesayet aliskanliklari olan cozumun degil sorunun parcasi olmayadevam edenler...uzucu
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23