• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Öyle şeyler olacak ki!

68 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Enes Erdoğan

Zulm ile abad olunmaz. Denmiştir ki, “Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste”. Biz de zalimlere yardım etmeyelim, haksızlıklar karşısında susanlardan olmayalım ki, onları yakacak olan ateş bize de dokunmasın. Kısmı güzel yazmış, ancak buna inanan kaldı mı? Herkes korku içindeyken doğruları haykırmak ne kadar zor, keşke herkes söylediği yazdığı çizdiği kadar adil ahlaklı erdemli ve cesur olsa....
  • 4 Yıl Önce

Kazım Nemelazım

Sizi şeritaçı bilirdim. "... adalet, barış, hürriyetten yana katılımcı, çoğulcu şeffaf, insan haklarına saygılı, insanların inandıkları gibi yaşadıkları, düşündüklerini özgürce ifade edebildikleri, mal, can, namus akıl ve inançlarının güvende olduğu yeni bir dünya için herkesin beynini ve yüreğini ortaya koyması gerekiyor." cümlelerini inanarak mı kurdunuz? Şeriat ile herkesin istediğini özgürce söylediği, dilediği gibi yaşadığı bir dünyayı nasıl yan yana getirebildiniz?
  • 4 Yıl Önce

Ali karpuz

Hocam Allah razı olsun verdiğiniz bilgilerden istifade ediyoruz anlamadığımız kelimeleri kısaca parantez le açıklarsanız çok seviniriz
  • 4 Yıl Önce

Muhammet Alkaç

Eyvallah Abdurrahman bey kardeşim. Selam ve dua ile.
  • 4 Yıl Önce

Mehmet Öztopuz

Hocamizin yazisi engin hayat tecrubelerine ve basiretlerine dayanir isteyen inanir istemeyen inanmaz ama zaman içindeki çoğu öngörüleri hocamizi hakli çikartmakta o sadece vaaz i nasihatte bulun makta başka ne yapsin?O da gidince valla böyle böyle dediydi diyecez deme di demeyin selamlar
  • 4 Yıl Önce

Dadaş 25

Rabbimiz idtemedikçe hiç bir yaprak kımıldanmaz.Allah her şeyi bilendir.Zülüm ile abat olan, sonu berbat olur.Her şey layiğini bulur.Allah hidayet versin.Gerçek manada iman edenlere.
  • 4 Yıl Önce

İbrahim Alkılıç

Yapma hocam yav! Bu adamların planının beş para kıymeti yok Cenab-ı Hakkın planı yanında, zaten sende biliyorsun. Gene senin sözün; ağaca bakarken ormanı unutmayalım. Bu dünya 50, 100 sene önceki dünya değil. Rabbim Türkiye'nin önünü açmış, dört nala gidiyor. Elhamdülillah! Biz dua edelim.
  • 4 Yıl Önce

Maraşlı

Hz. Peygamber (s.a.s) Ebû Hureyre'den rivayet edilen bir hadislerinde: "... Ümmetim yetmiş üç fırkaya ayrılacak, kurtuluşa eren fırka (Fırka-ı Naciye) dışında kalan yetmiş iki fırka cehenneme gidecektir."buyurmuşlardır. Ayrıca bu türden olan hadislerin devamında sahabîlerin, Fırka-ı Naciye'den sormaları üzerine Hz. Peygamber (s.a.s), Fırka-ı Naciye'yi:"Benim yürüdüğüm yola ve bu yolda beni takip eden ashabımın yoluna uyanlardır." Peygamberimiz bunu yüzyıllar öncesinden haber vermiş. Peki sakal bırakmak, cüppe giymek sünnet ise zulme karşı gelmek ve bu zulüm düzenini yıkmak ta sünnet değilmi, Peygamberimiz putperest sistemi yıkmadımı. Türkiye de bir sürü tarikat ve cemaat var ve Türkiye de işlenen bir sürü günah var. Bir Allah in kulu çıkıp ta reise gerçek leri haykırabildimi. Bu sessizlik neden. Yoksa bana dokunmayan yılan bin yaşasın öylemi. Başınıza gelecek belaları bekleyin. Zulme karşı gelmediğiniz için
  • 4 Yıl Önce

Recep Aydin

Hocam La galibe illallah
  • 4 Yıl Önce

Adsız

Sayın mehdi bu gün çok yerler karıştırmışsın yükseklere çıkmışsın aç peraşutu in yere
  • 4 Yıl Önce

Sadullah

İstanbul sözleşmesini getiren , zihniyet acaba hiç vijdanı sızlamıyormu şu hükümetin hiç vijdanı sızlamıyormu 
  • 4 Yıl Önce

ortadogu

Ortadoğu yol geçen hanı... daha çokta kefereler gelip geçiyor.
  • 4 Yıl Önce

Murat soylubey

Hedef 2025 plan yürüyor. Engel kimler tesbit edilmiş.Tek engel Ümmetin ordusu Mumin Türkler.Peki onları nasıl yenecegiz plan hazır vızır,vızır işliyor herkes biliyor ama sağır ve kör hatta dilsiz. Yani Ümmetin ordusu olan Türk gencliği uyuşturucu Baronlarının kucaklarına atılmış yok olur tık yok.Devlet sağır kör dilsiz sadece iasyan olmasın diye Toplama kampı yapmiş ismi ne (AMATEM) görevi toplama kampı saklamak gizlemek.Eyyy Sütcü İMAM'ın Torunları nerdesiniz gec kalmayınnnnnn.
  • 4 Yıl Önce

Zafer Doba

Sayın dilipak birşeylerin olacağını iddaa ediyorsunuz hatta olacak diyorsunuz ama yazının içinde de neredeyse tam tersi bir cümle kurup kaderin dediği olacak diyorsunuz bu bir çelişki değilmidir teşekkürler elinize sağlık. Kahramanmaraştan yazıyorum üniversite öğrencisiyim
  • 4 Yıl Önce

ARZU ARACI

Tebrikler Abdurrahman bey.Mevcut durumu o kadar güzel anlattınız ki..Kaleminize sağlık.Orta Doğu ve Dünya için yeni bir döneme girdik.Bu coğrafyada oynanan oyunların farkındayız.Bundan ders çıkarmamız lazım.Allah sonumuzu hayırlı eylesin.
  • 4 Yıl Önce

Nihat Aktaş

Bu tüm olumsuzlukların, haksızlıkların, zulümlerin, faşizmin, kominizmin, siyonizmin, kapitalizmin ve sömürü düzenlerin önünü kesecek ve insanın onuruna yakışacak düzen yalnız ve yalnız yerlerin ve göklerin sahibi ve her şeyin yaratıcısı olan Allah'ın kanınları ile olur.
  • 4 Yıl Önce

Bir Dost

Hocam A dan Z ye, haklısınız. Yeni bir döneme gireceğimiz muhakkak. Madem üç aşağı beş yukarı bunlar yaşanacak, bizlerinde bu döneme uygun, iman çerçevesinde atılımda bulunanlara destek vermemiz lazım. 
  • 4 Yıl Önce

Eli Gold

Tamamen masaldan ve spekülasyondan ibaret bir yazı olmuş. Yapmayın, etmeyin, çıtayı bu kadar düşürmeyin.
  • 4 Yıl Önce

ATATURKCU HIDIR

Onlarin kurbani oldu bile.Artik cok gec.
  • 4 Yıl Önce

İLBEYHAN

İnsan ayrı , hayvan ayrı..... HAYVANLARLA KONUŞABİLEN İNSANLAR, TAMAMEN SAÇMA... NE KONUŞACAKLAR.... HAYVANLAR TABİATA, COĞRAFYAYA , ORMANLARA , AKARSULARA, DENİZLERE , BUZULLARA, KUTUPLARA, AMAZON ORMANLARINA, BİRİNCİ SINIF TARIM ARAZİLERİNE zarar vermezler , ÇEVRELERİNE ASLA İHANET ETMEZLER.... .. 
  • 4 Yıl Önce

Ahmet

" siyonizm ve ona dayanan cici demokrasileri topyekûn yıkılıyorlar " diyorsunuz.. Bu tespitinize katılmıyorum. Bütün demokratik ülkeleri zan altın da bırakıyorsunuz. Doğru yol, doğru rejim olarak Totaliterizmi mi dayatıyorsunuz ? Ya da Teokrasiye gizlice yol tarifi mi ?
  • 4 Yıl Önce

mustafa duman

Aferim! İlk defa Fetö demeden bir yazı yazmışsın!
  • 4 Yıl Önce

Alper

Sayın dilipak Demokrasiyi yerden yere vurup sonunda herkesin eşit, düşüncelerini özgürce konuşabildiği, çoğunlukçu ve katılımcı bir dünya düzeninden bahsediyorsunuz. Demokrasiden nefret edip sonra demokrasinin asıl nihayi hedeflerinden bahsediyorsunuz. Sihirbaz falan mısınız, tabii ki hayır. 
  • 4 Yıl Önce

Önder

Onlar Allah'ı bırakıp tanrıçalara taparlar ve: "Elbette senin kullarından belli bir takımı alıp onları saptıracağım, onlara kuruntu kurduracağım, develerin kulaklarını yarmalarını emredeceğim, Allah'ın yarattığını değiştirmelerini emredeceğim" diyen, Allah'ın lanet ettiği azgın şeytana taparlar. Allah'ı bırakıp şeytanı dost edinen şüphesiz açıktan açığa kayba uğramıştır. (Nisa 177,118,119. ayetlerin diyanet meali)
  • 4 Yıl Önce

turgay atayurt

yazar tanrıyı kıyamete zorlama konusunda takıntılı. halbuki kendisi "hikmeti" bien biridir diye bilirdik kendisini. O'ndan habersiz bir yaprak bile düşmeyen Rabbimiz elbette onların işlerinide sarp dağlara sardırır. yazarın da dediği gibi selam ve dua ile...
  • 4 Yıl Önce

Sınırsız

Devletimiz dikkatli olsun Libya Mutabakatın'dan Devletimizi çıkarmaya çalışıyorlar
  • 4 Yıl Önce

Alper

Ortadoğu ülkeleri,Batı ülkelerinin hiç bir alanda topuğunu bile çıkamaz.Monarşik tek adam zihniyeti ile geri vites, durumlar ortada.
  • 4 Yıl Önce

Ali Power

adamın birini idama götürüyolarmış adamında bundan haberi yokmuş ısrarla ya siz beni nereye götürüyorsunuz diye sorup duruyormuş bu ısrara dayanamayan görevlinin biri artık dayanamayıp gerçeği ona söylemiş seni idam etmeye götürüyoruz bunu duan tutuklu oh be demiş rahatladım bende sanmıştımki laf anlamayan birine laf anlatmaya götürüyorsunuz hocam çoğunluk laftan anlamaz aptal bi toplum olma yolunda hızla ilerliyoruz ALLAHIN yardımı olmazsa biz bir hiçiz ALLAH ise zalimlere ve cahillere yardım etmez
  • 4 Yıl Önce

ALLAH'IN 1 KULU

Engineer, robotlar evleneceksin yada satın alacaksın, TABİ paran varsa. Dünyada kalacak 500 milyon kişiden biri olabilirsen. 7 MİLYAR insanı geçip dünyada kalabilirsen. O zaman düşünürsün zina olup olmayacağını. Eşin olan robotu sen sipariş edeceksin, isteğin düşüncede, istediğin seyleri söyleyecek, dırdır yok, masraf yok. Ne güzel değil mi! Değil, Allah ın yarattığından daha güzel ne olabilir.
  • 4 Yıl Önce

ALLAH'IN 1 KULU

Hud Suresi, 64. ayet: "Ey kavmim, size işte bir ayet olarak Allah'ın devesi; onu serbest bırakın, Allah'ın arzında yesin. Ona kötülük (vermek niyeti)yle dokunmayın. Yoksa sizi yakın bir azap sarıverir. BU AYET avustralya'daki hayvanları öldürecek olan hayvanlara, bizdeki sözüm ona hayvanseverlere ve hayvanlara eziyet edenlere. Ayet açık hayvanın ihtiyacını engelleyecek olan bağlama bile büyük bir azap ile cezalandırılıyor. Eziyet, işkence ve diğer davranışları düşünmek bile istemiyorum. hayranı olduğunuz, çağdaş diye yere göğe sığdıramadığınız batı, daha kuran ı kerimin manasının yanından bile geçemiyor. ŞİMDİ, O ZAMAN SORALIM, HIŞŞTTTT DİYANET SEN NE İŞ YAPARSIN. SEN NERELERDESİN. BİLMEM NERENİN MÜFTÜLÜK BİNASINA ALACAĞIN ŞATAFATLI MASA VE SANDALYELER İÇİN DİLENMEYİ BIRAK. YA İŞİNİN BAŞINA DÖN, YADA YAPTIĞIN İŞE....
  • 4 Yıl Önce

İbrahim Erdoğan

Mirim!.. Bu arada bizim mesihçilerimiz; pardon MEHDİ'cilerimiz boş mu duruyorlar... Hadi, onlar da bigayret göstersinler artık!..
  • 4 Yıl Önce

beni de aradılar.

istanbulda polis ne zaman yapacak?...Adana da yapılmış: Adana'da kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp telefonla dolandırıcılık yaptıkları ileri sürülen 42 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Adana'da Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, telefonla aradıkları kişilere kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp dolandırıcılık yaptıkları ileri sürülen şüphelilere yönelik çalışma başlattı.
  • 4 Yıl Önce

engineer

Fosil yakıt kullanılmayacak. Enerji sudan ucuz olacak. Avatarlar, Humanoidler, Genemikler, Siborglar, birlikte yaşayacağız. Kim kimi yönetiyor, belli olmayacak, amerikada robotla evlenme yasal olmuş, artık el kızının nazını çekmeye gerek kalmayacak, barselonadaki robot umumhanesi yaygınlaşacak, acaba robotla münasebet zinaya girermi , hükmü ne olacak ...
  • 4 Yıl Önce

orhan inan

ALLAH(CC) HÜKÜM SAHİBİ VE HER ŞEYE KADİRDİR..BİZ O NA UYALIM VE ŞÜPHE VE KORKU İLE DOĞRULARDAN VAZ GEÇMEYELİM..İŞTE O ZAMAN İLLA YÜCE YARADAN'IN LÜTFU VE YARDIMI BİZİMLE BERABER OLACAKTIR.ELLERİNİZE SAĞLIK.
  • 4 Yıl Önce

yeni türkiye

habere bakın:Nuri beyin rektör olabilmesi için özel yasa çıkarıldı Nuri Aydın’ın rektör olabilmesi için 3 yıllık profesörlük şartı özel bir yasa ile kaldırıldı. 1 yıllık Prof. olan Aydın, göreve geldikten 5 gün sonra yasa eski haline döndürüldü...
  • 4 Yıl Önce

ALLAH'IN 1 KULU

YENİ ENERJİ SUDAN UCUZ OLACAK, EVET AMA BİZE BUNU VEREN SİSTEM ÇOK PAHALI OLACAK. TIPKI ELEKTRKLİ OTILAR GİBİ, SİZE SUNULAN UCUZLUK NE KADAR ÇOKSA ONA ULAŞMAK BİR O KADAR PAHALI, SADECE ALLAH C.C. BÜTÜN NİMETLERİ KARŞILIKSIZ VERİR. DÜNYADA BU İŞLER DEĞİŞİYOR, FARKETMİTORUZ BELKİ AMA TİCARET ARTIK BİZİM İRADEMİZDEN ÇIKIYOR, ŞİRKETLER KENDİ ARALARINDA BİRBİRLERİNE KOMİSYON VEREREK KARTELLER OLUŞTURUYOR. ÖRNEK; GELECEKTE SATIN ALDIĞINIZ TELEFON HATI ARTIK SİZİN TÜM İHTİYAÇLARINZI SAĞLAYIP SİZİ KENDİNE BAĞIMLI YAPACAK, BELKİ AVUKATIIZ OLACAK, BELKİDE EVLENECEĞİNİZ HANIMI SEÇECEK...
  • 4 Yıl Önce

Abdullah

Hayal kurmak güzeldir. Çünkü para pul gerekmiyor.
  • 4 Yıl Önce

Ferhat

Ademoğulları Iblis ve iblisin yeryüzündeki varislerinin kurguladığı düzenler vasitası ile ateş çemberinin içinden geçmekteler. Iblis bütün imkanlarını seferber ederek ademoğullarını yaradiliş gayesinden saptırabilmek için dünya hayatını onlara süslü göstererek sanki dünya hayatı bir eğlenceden ibaretmiş gibi göstermekte. Iblis Kurmuş olduğu düzenler vasitası ile ademoğullarına ahir zamanin zilletini yaşatmayı hedeflemekte. Zira iblis ve iblisin varisleri Allah in yarattığını değiştirmeyi ve rabbimizin çizdiği sınırları aşmamızi ve iblisin dostlarının peşine takilarak kendi kendimize zulm etmemizi istiyor. Dolayisiyla ailenin, kadinin,gençliğin ve hatta ekinin biolojik yapısını bozarak tüm mahlukatın fıtratını ifsad etmeyi hedeflemekteler. Birinci ve ikinci dünya savaşları sonrası iblis ve onun varislerininin kurmuş oldukları düzenler Allah ve resullerine karşı savaş açan düzenlerden ibarettirler. Iblisin dostları iblisin kurduğu düzenleri ayakta tutabilmek için her şarlatanlığı yapmaktam geri durmuyorlar, zira bu modern cağın bel am ları yeri geldiğinde islam hırkası giyerek dahi karşımıza dikiliyorlar. Faiz ve ribanın caiz olduğu, zina nin meşru zeminde işlendiği, evlilik dışı fuhuşun medya ve basın araciliği ile siradanlastirildiği düzenler sizce kime hizmet edebilir? Kapitalizm, siyonizm, komunizm bunların hepsi iblisin yeryüzündeki varisleri olan madonlarin, yani aynı ana ve babanın çocukları.
  • 4 Yıl Önce

ALLAH'IN 1 KULU

ALLAH'IN İZNİ OLAN ŞEYLER OLACAK. ALLAH'A ŞÜKÜR KUDRET ONDA. KAÇ PARTİ KURULURSA KURULSUN, SONUÇ ALAMAZ, GEÇMİŞE BAKARAK BUNU SÖYLEMEK MÜMKÜN. TÜRKİYE'DE İKTİDAR ERDOĞAN, SONRASINDA SOYLU DA. GERİSİNİ TOPLAYIP 2 İLE ÇARPMASANIZ BİR ERDOĞAN, BİR SOYLU ETMİYOR. PARTİ DİYE BİRŞEY YOK, LİDER VAR. SİYASET LİDER ÜZERİNDEN GİDİYOR. BELKİDE SIKINTI BURDA.
  • 4 Yıl Önce

emre ozlen

ES SAHİD OLAN ALLAH HEPİMİZİ KORUSUN.
  • 4 Yıl Önce

Syn.Dilipak yazılarınızın çoğunluğu müthiş,geri kalan kısmı ise harika.Hem bu makale hemde genele ait sivri noktalara eklenti yapmak istiyorum:1-Dünya da sapkın Yahudiler var oldukça Mesih gelmez.2-Bir yanlışın sebebi yapılmış daha kötü yanlışlıklardır,Ak Parti bunu yaptı ve yapıyor.3-Gerçek bir Ak Partiliyim ancak değerleri,dengeleri ve liyakatı yok edenler sözde sadakatten bahseden AKP.lilerdir4-YÖK,Üniversiteler ve TÜBİTAK ta ipler hala FETÖCÜ lerin elindedir5-Yaklaşık 20-25 yıldır YÖK te etkin olan ve sadece uyuyan Başkana ne olduysa son 6 aydır iş yapmaktan bahsediyor,garip değilmi.????SLM.Dua
  • 4 Yıl Önce

İLBEYHAN

Ortadoğu’ya, Akdeniz'e ARAP BAHARI getirdiydik... Haçlılarla, Yahudilerle beraber.... Milyonlarca Müslümanın kanı, canı, namusu.... Şimdi Kanal açıp KARADENİZde Fırtına çıkarmaya geldi sıra anlaşılan.... U. S. A Donanması'nın dünyada giremediği tek deniz, KARADENİZ' de.....
  • 4 Yıl Önce

aliveli

sayenizde hayal kurduk.zenginlikler bolluk zamanı falan.şu öldürülen kötü adam süleymaniyi okuduk günlerce.ölmeyi haketmiş bizim basınımıza göre.ancak dikkatimizi çeken şeylerde oldu.adamın kendi vatanı için mücadelesi ülkesinin sınırlarını aşmış.üç milyon kişinin ölümünden sorumlu katilmiş yazıyorlar çiziyorlarda üzüldüğümüz konu şu yahu bir tane böyle komutan bizim ordumuzda olsaydıda demedik değil.merak ettim terörle mücadele edip general rütbesinde olupta 2 tane terörist öldüren bir komutan bizde hiç var olmuşmudur.olmuş olsaydı 2020 yıllarda ülkenin yarısı harici görünürmüydü haritalarda.daha sınırmızdan geçenlere hoppp geri dön diyemiyoruz.
  • 4 Yıl Önce

YORUM

Sayın Dilipak selamlar.Kainattaki canlı cansız bütün varlıklar lisanı hal ve lisanı kal ile Allah-ı tesbih ederken , Allaha şirk koşup dünyayı helakete sürükleyen şeytan ve avaneleri ni Allah başıboş mu bırakacak yada haşa habersiz mi olacak.Bizim vazifemiz seferdir.GÂLU BELA da nasıl söz verdik o sözümüz üzerine olmalıyız.Yani sefer ile mükellefiz.Şeytan ve avaneleri her türlü bozgunculuğu yapacaktır.Cenab-ı Allah küçücük incir çekirdeğinde nasıl koca incir ağacını saklamış ise insanların kalplerinde neşvü nema bulacak manevi cennet tohumlarını da derc etmiştir.Kıyamete kadar mücadeleye mücahede ye devam inşaallah.Yeis yok.Ümit var.Allah herşeye kâdir dir.
  • 4 Yıl Önce

mustafa YANIKOĞLU

SALİH AS TOPLUMU DEVEYLE İMTİHAHI ÇOK SU İÇİYOR DİYE DEVEYİ KESTİLER
  • 4 Yıl Önce

Zafer öztürk

Süper bir yazı. Akılcı, böyle yaz hocam! Her gün böyle yazılar bekliyoruz. Tebrikler
  • 4 Yıl Önce

Kerim

Ey iran senden ümidimizi kesmedik, gel kurtar şu dünyayın içine sağlandığı karanlıktan...
  • 4 Yıl Önce

Mehmed

Dünya iranı örnek almalı...
  • 4 Yıl Önce

Ahmed

Ey iran neredesin, gelde kurtar şu dünyayı...
  • 4 Yıl Önce

Enes Mahmud

Abi ümidini kesme, bakarsın iran ileride tüm dünyaya hakim olur şii adeletini getirip dünyayı refah içerisinde yönetir, ümidinizi kesmeyin...
  • 4 Yıl Önce

drberk

46 lık basri gibi gün gelecek ... 
  • 4 Yıl Önce

mehmet ali

yine batı suçlu, yine komplo teorileri.
  • 4 Yıl Önce

Güney Doğulu

Birçok olaylar oluyor.... bilginizi ve tecrübenizi Devletimizden ve milletimizden yana kullanın. 
  • 4 Yıl Önce

Malkoç

Ankara’nın ortasında çiftliğin arazisi vardı ..... Betonlaşmamıştı.... TOPRAK VE AĞAÇLAR vardı.... Atatürk Orman Çiftliği , Şehrin akciğeri idi.... Bir ucunda HAYVANAT BAHÇESİ vardı... Hafta sonları aileler, çocuklar koşarlardı.... Derken BETON MAFYASI İŞBAŞINA GELDİ.... DEVASA BETON GECEKONDU BİNALAR diktiler.... İ. MELİH GÖKÇEK EL ATTI , GÜZELİM CANLI HAYVANLARI YOK ETTİ .... WONDERLAND YAPTI.... ÇAKMA DİSNEYLAND .... DEMİR VE. BET ONDAN DİNAZOR LAR KOYDU.... CANLI AYILAR, ARSLANLAR, FİLLER, MAYMUNLAR,. TAVUS KUŞLARI, SÜLÜNLER YAŞARKEN... ONLARI YOK ETTİ... Yok olsun.... ARAZİNİN ORTASINDA ise AMERİKAN Elçiliği inşaatı yükseliyor.... Sizi mahvederim diye dostumuz! TRUMPIN AMERİKASI .... YERLİ VE MİLLİ HA... GÖZLERİNİ BETON DOYURSUN .... BEDEVÎLİK, CUMHURİYET DÜŞMANLIĞI , BÖYLE BİŞEY OLSA GEREK....
  • 4 Yıl Önce

Güney Doğulu

Müneccim olmaya gerek yok...
  • 4 Yıl Önce

İLBEYHAN

HAVAYA HIZLI YÜKSELENLER, DUMAN, TOZ, SAMAN'dır... Hz. ALİ....
  • 4 Yıl Önce

Nurullah

1)**Hayvanlarla konuşabilme fikri pek hoşuma gitmedi. Hayvanlarla konuştuğumuzda Hesap sorarlar insanlığa, mahcup oluruz. 2)**Dünyada enerji ucuzlasa bile bizde ucuzlamaz çünkü hazinede para kalmıyor, para toplanabilmesi için bizde enerji yine pahalı olur. Mesela ülkemizde elektrik çok üretilmesine rağmen, daha az tüketip daha fazla ödüyoruz. Gerçi pardon ya, geçenlerde enerji bakanı dünyanın en ucuz yakıtını biz kullanıyoruz demişti, litresi 7 TL yani 1 euro. Kıskanç Almanya'da bile belkide 2 euro. Çatlasalar da patlasalar da bizdeki daha ucuz.
  • 4 Yıl Önce

sahici

güzel özetlemişsiniz hocamda. gelecek pekte parlak görünmüyor. malum "neye layik olursanız öyle idare olunursunuz." büyük ümitlerle iktidar yaptıklarımızın hali ortada sürekli sizde yazıyorsunuz. bir iyiliğin gelmesi için azda olsa o iyiliğe layık bir topluluğun bulunması gerekir. bu gün herkes kuranı sünneti yaşam değil, yaşamama gayreti içinde islam yaşanmayan bir yere iyilik gelmez.
  • 4 Yıl Önce

Harun

Hocam nasıl bir yazı bu. İnsan şimdiden öleyim bari diyor.
  • 4 Yıl Önce

mehmet kirbitci

ya.. sevgili dilipak. dünyayı şu anda yahudiler yönetiyorlar. kan ve devamlı ölüm.kuranda yazıyorki yahudiler için: MEALEN:SİZ BİR KERE DAHA DÜNYAYA HAKİM OLACAKSINIZ VE ADALETLİ OLMAYACAKSINIZ KAN DÖKECEKSİNİZ BİZDE TEKRAR SİZDEN BUNUN HESABINI SORACAĞIZ. İŞTE BÖYLE ALLAH IN HESAP SORACAĞI GÜNLERE DOĞRU HIZLA GİDİYORUZ.ÖLENLER ÖLECEK KALANLARLA YENİDEN. ALLAH HEM İNTİKAM ALICIDIR HEMDE BAĞIŞLAYICIDIR.YAHUDİLERİN İŞİNİN BİTMESİ YAKINDIR.İNŞALLAH
  • 4 Yıl Önce

Ünal

Biraz fazla sallamışsin kapitalizm yikiliyormus sadece kanal istanbula bakarsan kapitalizmin ne kadar büyüdüğünü ve büyüyeceğini görürsün dunyada üretilen hiçbir mal ucuzlama ama bir dediğin doğru insan emeği ucuz lar cunki kapitalizmde mal çok fiat düşük mal az fiat yüksektir mesela TURKIYEDE 1970 lerde 35 milyon nüfus vardı iş coktu zamanla teknoloji işçiye talebi azalttı ama nüfus 80 kusur milyon oldu haliyle iş ikiden bire düştü yani 1970 e göre is 17.5 milyona düştü haliyle işgücü işin dört katından fazla olduğu icin insanın değeri dörtte bire düşecek bu kapitalizm ISTE böyledir kimine kavun kimine kelek yedirir adalet diye birsey aramayın kapitalist sistemde kapitalist sistemin adaleti güç ve paraya dayanır gücün ve paran kadar adaletin olur yoksa eğer kapitalist agalar seni şamar oğlanı yaparlar kahrolsun koministler
  • 4 Yıl Önce

Gerçek

Boşver onları deki artık. Nebbu rejim ne başka rejim bizi kurtaracak. Sadece İslâm şeriatına geçersek o zaman kurtuluşa ereriz de .
  • 4 Yıl Önce

Bay kemal

Kéşke nerede o günler yalnız biz bir an önce şu akape den kurtulalım nasil olursa olsun kurtulalım
  • 4 Yıl Önce

Öyle şeyler olacak ki!

Falcınız buyuruyor: efendim tevrata göre olacakları sıralamıştık. ilaveten şunlar da olacak: avatarlar kıyamet cadılarını milenyumun ortasına sürecek. baba vanga' nın 5. göbekten torunu örovizyon finaline katılacak fakat parçası sıradan bulunacak. deniz baykal iyileşip ellerinin üzerinde yürüme şovu yapacak. Şimdilik bu kadar, gerisini gün be gün aktarırım.
  • 4 Yıl Önce

BİZİMLE BERABER HAREKET ET İSTEDİĞİN GİBİ OLACAĞIZ DİYENLER

allah size benden daha hayırlısını lutfetti inşallah...peygamber efendimiz sav onları bana bırak buyurdu allaha emanet olun ya habiballah
  • 4 Yıl Önce

Necati kaya

Bu olaylar kıyametin ayak seslerine benziyor sanki.Ha bugün ha yarın ne farkeder .Herkes yaptığı hatayı çeker elbet.Zerre günah işleyen cezasını alacak
  • 4 Yıl Önce

Mehmet

Değerli hocam bilindiği gibi insan toplumsal bir varlıktır.Duygularını düşüncelerini yaşamını kısacası varoluşunu ancak diğer isanlarla birlikte sağlayabilir.Neden ümmet bilinci gereklidir? Ümmet toplumsal birlikteliktir.Rabbimizin ve elçisinin bize önerdiği dayanışarak var olma biçimidir.Mesela libyada ne güzel bir iş başardık kendi çıkarımızı gözetmekle de ilişkili olsa.Önemli olan müslümanların hayrına olması.İslamiyet sorunlar karşısında pes etmek üzerine değil gerçek ve hakikatlerden yola çıkarak çözüm getiren bir yoldur.Bu gün dünyadaki bütün sorunların temelinde insan vardır.İslamın amacı yörüngesinden çıkmış olan insanı özüne yaklaştırmak gerçek yörüngesine bırakmaktır.Ölümlere sevinmek bizim gelenelerimiz de herhalde diğer milletlerin de geleneklerin de yoktur.Hele ölüme sebep olmak tabiatın yok olmasına sebep olmak..Bu ancak bozulmuş insanın, ekseninden çıkmış olanın dışarıya aktaracağı tek şey ancak bozmak olabilir.İnsanların yüzlerini bile bozan bir anlayış bozmayı değişim olarak lanse ediyor. Selametle kalın.
  • 4 Yıl Önce

mutmaine

... bu millet anlamaz.
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23