• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kemalistler neden Esed, Hafter ve Sisi’ye angajeler?

12 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yazık

Keşke Osmanlı zamanında yaşayan bir köylü olup , olan biteni daha net anlayabilseymissin
  • 4 Yıl Önce

Hançer

Sayın yazar, tek sorunumuz sivil görünümlü terör sözcülerinin barış ve umuttan bahsediyor olması. Bunun adı da chp-ip ve hdp sözcüleri.
  • 4 Yıl Önce

Adsız

Kemalist diye bir olgu yoktur sadece Atatürkcüler vardır Hem Atatürk Türk oğlu türktür 
  • 4 Yıl Önce

Ali rıza

Masa başı haberi üflüyorsun , size ve sizin gibilere allah akıl versin , Atatürk olmasaydı bu ülkede ezan sesi olmazdı tarihi iyi oku bunun böyle oldugunu görürsün 
  • 4 Yıl Önce

Zasus

Reis'in kisel kinleri üzerine kurulu dış politika yerine ülke çıkarlarına dayalı bir dış politikadan ya olmayı size de tavsiye ederiz. Atatürk'e duyduğunuz kin gözlerinizi kör etmiş sizin. Öyle ki bir İngiliz çıkıp "Moğol istilasına Atatürk organize etti" dese, bu yalana bile dört elle sarılacağınızdan kuşkum yok artık.
  • 4 Yıl Önce

ATATURKCU HIDIR

CHP liler katilleri desteklemek zorundalar cunku bu onlar icin bir tercih konusu degil bir zorunluluktur.Genlerinde "oldur" emri yazilidir.Sosyal yasamda bu sozcugu kamufule etmek icin "devrim" ve "darbe" sozcuklerini kullanirlar,cunku her ikisinde de kitlesel oldurmeler vardir.Ve yer kuremizin herhangi bir yerinde hatta evrenimizin neresinde olursa olsun her turlu oldurme olayina veya darbeye veya devrime CHP liler olumune destek olurlar cunku bu onlar icim bir tercih sorunu degil otomatik bir varolussal tepkidir.
  • 4 Yıl Önce

orhan inan

KILIÇDAROĞLUNU O SÖZÜNDEN VE MAZLUMLARA KARŞI TAKINDIĞI ACIMASIZ TAVRINDAN DOLAYI ŞİDDETLE KINIYORUM.ÖLÜMDEN KAÇAN,AYAKLARI ÇIPLAK,AÇ VE KORKU İÇERİSİNDEKİ KADIN VE ÇOCUKLARI "ELİ KANLI TERÖRİSTLER" OLARAK NİTELEMEK,AKIL TUTULMASIDIR.İNSAN BİRAZ SÖZLERİNE DİKKAT EDER.HAA,BİZİM SOLAKLAR BU ÜLKEDE ÇOK RAHATLAR.HALA HER TÜRLÜ HERZEYİ YEME HÜRRİYETİNİ SONUNA KADAR KULLANIYORLAR.ADAMLAR BU ÜLKEDE SANKİ DİKTATÖRLÜK KURMUŞLAR..KİMSE ONLARA HESAP SORAMIYOR.KİMSE ONLARIN SÖZLERİNİN ÜSTÜNE BİR SÖZ SÖYLEYEMİYOR.BU NASIL BİR DÜZEN İSE MÜSLÜMANI EZİYOR,KONUŞTURMUYOR.O NA KARŞI OLANLARA SINIRSIZ HAKARET VE İHANET ETME HAKKINI VERİYOR..PKK YANDAŞI HDY,ELİ KANLI YPG YE TERÖRİST DEĞİL DİYENLER,KALKMIŞ ZERRE KADAR UTANMADAN ,MAZLUM ÇOLUK ÇOCUĞA KATİL DİYEBİLİYOR. YUH OLSUN.HEM DE MİLYON KERE..
  • 4 Yıl Önce

Esin tatar

Dersim katliami avrupanin turkiyeyi mahkum ettirmek icin ugrastigi parlementolarina sundugu bir iddia. Sizde ayni iddilari burada yayinliyorsunuz Yarin turk devleti mahkum edilirse sahidlige hazirsiniz. Ataturk nefretiniz herseyi yapmaniza yetiyor. Yazik
  • 4 Yıl Önce

Kime benziyorsa odur

ister ulkede ister evlilikde siyasetde inancda bu denenmistir onlar birbirinin dostudur nerde yasadigi deyil o zihniyeti tasidigidir.
  • 4 Yıl Önce

selam

Tek çare Ataturk milliyetçiliğidir ummetcilikten yarar gelmez
  • 4 Yıl Önce

Yahu anlamak bu kadar zormu...!

Daha dün... rakka da 3800 sivili musul da 11000 sivili katleden abd ye gık çıkartabildilermi.? Ama Ayşe öğretmen şovunu çok iyi yaparlar.. Onlar için 11 aylık Bedirhan bebeği ve Annesinin CANININ hiç bir önemi yoktur.. Ama Türkiye 7 düvelle savaşırken yok tırnak dı yok ojeydi yok manikür pedikür peşinde koşan rezidans kraliçesi diş hekimi nin cenazelerinde salya sümük ağladığı ypg li tipler.. Kırmızı fularlı kız lar falan daha önemlidir... Buna inanın Kemal kılıçdaroğlu 10 yıldır adeta chp nin başına DİKTATÖR atanmıştır Türkiye deki belli yaraları kaşıması için 10 yıldır orada özellikle tutuluyor PM üyelerini inceleyin %90 ı batı muhibi bağnaz ateist mezhepçi bir klik tir....
  • 4 Yıl Önce

Uygur Turku

Suriye olayi ilk patlak verdiginde bizimkiler en onde Emevi camiinde namaz kilacaz, Esed gitmeli demeseydi bugun ne PYD ile ugrasacaktik, ne sinirimizda bir kurt devleti kurulma riski olacakti, ne bu kadar Suriyeli ulkemizi mahvedecekti vs vs. Ayni sey Libya icin gecerli. Natonun ne isi var deyip sonra Nato Libyaya gitmeli demseydik bugun belii de Libya sorunu da olmayacakti. Burnumuzun ucunu bile goremiyoruz.
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23