• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Maskeler fora

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Hüseyın yıldırım

Eski Türkiye yi hatırlatan,tabaka,tütüne kadar hukuksuz kanunlarla ,vatandaşla kavga etmek tüm yapılanları gölgeliyor.İnsan ayağına bu kadar mı sıkar.Üzülüyorum.
  • 4 Yıl Önce

LAZOGLU

Virus gunleri sagi solu taramaya cok fazla zaman ve vakit olanagi sagliyor.Turkiye kitlesinin ne kadar akillandigi hususunda ip uclari veriyor. GAZETE YORUMLARİ İNSANLARİMİZİ OLCME ACİSİNDAN COK GUZEL BİR KİSTAS. KUYUCU MURAT PASANİN YORUMU EN AKİLLİ YORUM OLMUS . İNSANLARİMİZ KAPANCİLAR, KARAKASLAR, YAKUBİLER, TABİ BUNLARA İLAVE VEDE COK BUYUK BİR NUFUSU İCİMİZDE SAHİP OLAN HAZAR KRALLİGİNDAN DAGİLİP ANADOLUYA,ORTADOGUYA,AVRUPAYA TASİNAN KANİ TURK AMA YAHUDİLİGE YUZYİLLAR ONCE GECMİS KİTLE. EN KORKUNC VE TEHLİKELİ TARAFLARİ BUNLARİN KAHİR EKSERİYETİ #(#synagogue#) da gitmeyen camiyede gitmeyen BIZIM GIBI gorunen,tipler. BU MİLLETİN İCİNDEKİ YİLANLARİ BİR TURLU BİLMEMESİ,OGRETİLMEMESİ,HAFİFE ALMALARİ, SONUNDA BİZE BUYUK BİR MALİYET CİKARACAK.
  • 4 Yıl Önce

Cemile

Değerli hocam Cumhurbaşkanı önce temizlik diyerek milleti uyardı.Maske kapalı mekanlarda muhakkak kullanılmalı.
  • 4 Yıl Önce

Tata Tonga

açık havada ve kalabalık olmayan ortamlarda maske takmanın ne gibi fayda sağlayacağını biri bana anlatsın zira ben anlamadım. oksijen girişinin maske nedeniyle kısıtlandığı ve vücudumun yeterince oksijen alamadığı bir durumda maske vücuduma ne gibi fayda sağlar birisi izah etsin.
  • 4 Yıl Önce

Yasemin

Teşekkür ederiz hocam tüm proflarinda söylediği bu gerçekten çok emek veriyorlar amerika da fakirleri hastahaneye almıyorlarmis,ekonomik seviyesi yüksek zenginleri alıyorlarmış SADECE ünlü futbolcular ünlü şarkıcılar ünlü zenginler gidebiliyormus, 17 yaşındaki genç parası yetmediği için hastahane önünde ölmüş yan şekilde yatıyor ABD Hastanesi'nin önünde serdar ortaç abddetrafik kazası geçirdiğini hastaneye almadıklarını söyledi abdde, italyadahastalarkoridor boyubirortu üzerinde taşın üzerinde yan şekilde yatıyor iken ingilizdoktoru çöp poşetlerini giyerek ameliyata giriyorlar Ken, DEVLETİMİZİ de düşünmek zorundayız zorundayız. Süper Devlet sandığımız devletler bitti yerlerde sürünüyorlar birbirlerinin maskelerini, çaldılar
  • 4 Yıl Önce

Salih

Ali bey sadece maskeler fora değil mesafede hak getire.Temizlik kuralına uyulup uyulmadığıda sahiller ve parkları ne hale getirdiklerini görerek anlaşılıyor.Allah bu milleti koruyor.
  • 4 Yıl Önce

Mustafa

Ali abi muhterem doktorum korona konusu bu kadar güzel ve tatmin edici izah ederek anlatılamazdı. Rabbim senden razı olsun :)
  • 4 Yıl Önce

Kaktus Sydney

Sn Akber den maske ile ilgili bu yaziyi okumak ilginc geldi. Evet bilim insanlarinin arasinda bir celiski var. ancak film kurullarindaki prof larin oynadigi oyuna ne demeli. Maske ile bu insanlari oksijensiz birakmak virusten daha mi iyi. Gecenlerde bir Musteri dedi ki onumde bir adam maske ile kosuyordu birden yigildi lung collapse oldu dedi. Simdi bu daha mi az tehlikeli. Sn Akben in yazilarini takip eden biri olarak bu yazinin corona gercegini tam olarak anlatmaktan uzak oldugunu belirtmekte fayda goruyorum...
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23