• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Minare kılıfı satılır

68 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Cengiz Göker

Sayın abdurahman abi bu şehir ünüversite si ile ilgili sizin bilginizi kanaatinizi sütununuzda dile getirmenizi bekliyoruz yapılanlar hakkında kanaatiniz ne diyeyim ALLAH Bizi af etsin diyecemde ALLAH önce adımı sen at bende ününü açayım diyor atmasan deve iğne deliğinden geçmeden olmaz deve iğne deliğinden geçermi , , ,
  • 4 Yıl Önce

Savas

kimsenin Ayasofyayi cami yapma gibi bi niyeti yok
  • 4 Yıl Önce

Sadece Almanya'da 3000 cami var.

Hep bana Rabbena olmaz ama....
  • 4 Yıl Önce

NURAN DEVRES

İyi geceler. Hocam bu itirazlarınızın hepsini tarihçi Sinan Meydan, Habertürkde Fatih Altaylı'nın programında çok güzel anlattı ve çürüttü. İmza gerçek. Onu dinleseydiniz anlardınız. CB sanırım muhalefetin itiraz edeceğini düșünerek ortaya bunu attı ama muhalefet buyurun yapın. Hiç itirazımız olmaz deyince tuhaf bir durumda kaldı. Danıștay da topu tekrar CB na attı. Sn Erdoğan'ın Ayasofyayı ibadete açmayı gerçekten istediğini sanmıyorum. Çünkü yılda 4 milyon turist tarafından ziyaret ediliyor ve iyi para getiriyor. Ayrıca böyle kritik bir ortamda büyük devletleri bir blok olarak karşımıza almak istemez. Boșuna bir gerilim. İsteseydi șimdiye kadar çoktan yapardı. Bir KHK ya bakar. Ama istekli görünmüyor. İyi Partinin aç, aç diye kıșkırtması, ısrarı da iyice hevesini kaçırıyor. Camiye çevirirse geri dönüşü olmayan bir karar olacak. Türkiye bir șey kazanamayacak. Hem para hem de uluslararası ilișkilerde zemin kaybedecek. Sadece bizdeki İslamcıların tatmin olacak. Sanki herkes koșup vakit namazlarını Ayasofya'da kılacak
  • 4 Yıl Önce

İSTER İNANIN İSTER İNANMAYIN

Allahtan peygamberimin bebeğini istedim....bunu ilk istediğimde gökten birileri yanıma indi ve alnımdan öptü... birkaç kişi varlardı....kim olduklarını bilmiyorum... sadece birinin bilali habeşi olduğunu zannediyorum ama adı üstünde zan yanılabilirim....bu olayı peygamberim sav de seyretti....bebeğimiz için süt istedim....bu sütten ikinci bir kevser havuzu istedim....bu havuzun sütünden içen her Müslümana da peygambere süt evlatlık istedim....her müslümanın peygamberin atası eşi biyolojik veya süt evlatlığı sıfatı ile peygambere ehli beyt olarak bağlanmasını ve herkesin cennette habibullahın sarayında onun aile efradı olarak iskanını istedim.....inşallahu teala kabul oldu....salavatlarda Muhammed savin ehli derken haberiniz olmadan bütün Müslümanları kastediyor ve salat ediyorsunuz.....hiçkimsenin peygamberin atasıyım eşiyim evladıyım milletiyim diyerek başka müslümana üstünlük taslama hakkı kalmadı.... bütün Müslümanlar peygambere akrabalık bağı ile bağlandı.......GERİYE TEK BİR KULVAR KALDI.....TAKVA YARIŞI....KİM TAKVADA ÖNE GEÇERSE DİĞERİNE ÜSTÜN OLAN ODUR....takva yarışının da üstünlük iddası ile karşısndakinin ayağına çelme takma hele hela kafirlerle bir olup rakibinin dibini oyma sureti ile gerçekleşmesinin mümkün olmadığını söylememe gerek var mı bilmiyorum....allaha emanet olun
  • 4 Yıl Önce

İSTER İNANIN İSTER İNANMAYIN

ümit özdağ görüşlerine katılırım veya katılmam o ayrı konu ama sözlerini çok önemsediğim bir siyasetçidir....ondan duydum....araplar islamiyet bize geldi biz üstünüz diyorlarmış....arabı yüceleyen hadis çok....araplarla ilgili hadisler yazın arama motoruna karşınıza çıkar bakarsınız....israiloğulları da çok şerefli bir kavimdi içlerinden sayısız peygamber çıktı....sonra aşağılık maymun oldular....sizdeki ucub türklerde de var onlar da Osmanlı ile övünüyor....şimdi bu girişten sonra gelelim asıl konuya....allah beni peygamberime nikahladıktan sonra allahu tealaya aşık oldum....nefsine yazdığı rahmete hiçbir zerreyi unutmayışına ihmal etmeyişine aşık oldum...habibine olan aşkına aşık oldum.....alemleri yüzü suyu hürmetine yaratışına her hayrı onun eliyle açışına aşık oldum....peygamberimin hadislerine kuranın ayetlerine aşık oldum....ve bu aşktan bir murad doğdu
  • 4 Yıl Önce

Sayın yazar diye yorum yazan, ne derece dogru.

Sayın yazar yazmış bilgilendiririiz, lütfen düzelltin.
  • 4 Yıl Önce

Cengiz göker ne yapacaksın şehir ünıversitesini

ipotek diye duyuyok borcunu ödemiyormuş. Yoksa burslamı okuyacakktın davutogluna imanogluna başvur ögreniirsin.
  • 4 Yıl Önce

Cengiz Göker

Sayın apturahman abi bir şehir ünüversitesi varmış diyorlar bilginiz varmı bilgi rica etsek
  • 4 Yıl Önce

Osman

Hocam hukumet çok parlak bir icraat daha gerçekleştirdi memleket için zararlı bir kurumun kapısına kilidi vurdu. Memleketi büyük bir tehlikeden daha kurtardi. Bu parlak icraat için sözünüz olmayacak mi? 
  • 4 Yıl Önce

Sayin yazar

Satın Dilipak. Birazdaha gerçekçi konuları ele alsanız. MESELA SIVAS OLAYLARINDA VE BAŞBAĞLAR KATLIAMINDA 15 TEMMUZ DARBE TEŞEBBUSUNDE DOGU PERINCEK VE EKIBINININ ICRAATLARI VE ISLEDIKLERI CINAYETLERI ELE ALSANIZ PERINCEKIN BU OLAYLARDAKI DAHILINI ELE ALNAYI HIC DUSUNDUNUZ müU?????
  • 4 Yıl Önce

Rabia

Euzubillahimineseydanirraciymbismillahirrahmanirrahiym müminler ancak kardeştir.öyleyseiki kardeşinizin arasını düzeltin.belki merhamet olunursunuz.hucurat süresi.10.ayet.elhamdulillah.Sayın Dilipak gece gündüz Allah'ı zikreden kulları yanımızdan kovmamayi,ve bu ayetle amel edebilmeyi Rabbim cümle müminlere nasip etsin.amin.Saygılar selam ve dua ile Allaha emanet olun.hasbinallahu ve nimel vekil.deriz
  • 4 Yıl Önce

Tata Tonga

Hak ve Batıl. Doğru ve Yanlış. Melek ve Şeytan... Nasıl anlayacağız? Sureti Haktan görünüp içine Şeytanın yuva yaptıklarını... kavun değil ki koklayasın, karpuz değil ki yoklayasın. Kalbini de açıp yaramadığımıza göre... ...
  • 4 Yıl Önce

Bu giibi insanlara ne söylersen söyle

bunlar birilerinin maşası. Diyaneti susturup , cahillere kalan dünya. Kendini evliya yerine koyanlar işte kılıf mehdi dahi kendinin mehdi oldunu bile bilmeyecek derken bunlar peygamberi sav rüyasında görmüş bunlar gibileri iyi tanırız karekteri poyası ortaya çıkınca utanırız bunları birileri istemesede konuşturuyor. Bizde yazalım dedik sözümüz vatan dedik verin bize bir röl olurursun ancak trol.
  • 4 Yıl Önce

Rabia

Euzubillahimineseydanirraciymbismillahirrahmanirrahiym123. Böylece biz, her kasabada, oralarda bozgunculuk yapmaları için, günahkârlarını liderler yaptık. Onlar yalnız kendilerini aldatırlar, ama farkında olmazlar. 124. Onlara bir âyet geldiğinde, Allah'ın elçilerine verilenin benzeri bize de verilmedikçe kesinlikle inanmayız, dediler. Allah, peygamberliğini kime vereceğini daha iyi bilir. Suç işleyenlere, yapmakta oldukları hilelere karşılık Allah tarafından aşağılık ve çetin bir azap erişecektir.enam süresi elhamdullillah.SayınDilipak dikkat edin de siziErdogan düşmanlığına maşa olarak kullanmasinlar.çok dua edin.eğer suçlu günahkar aslında yalancılara uyarsanız helak olursunuz.Sayın Başkan Recep Tayyip Erdoğan namazında niyazinda, mazlumun yanında, milletin adamı iyi bir müslüman biz şahidiz.elhamdulillah.şimdi diyelim ki ben size düşman olsam Müslümanlığın gereğini yerine getirmiş olur muyum olmam.Recep Tayyip Erdoğan ada yalancılar DÜŞMAN.Bu ayrımı dikkatli yapalım lütfen lütfen.Saygılar Allaha emanet olun selam ve dua ile.tesekkurler.hasbinallahu ve nimel vekil deriz.
  • 4 Yıl Önce

Abdullah

Abdurrahman hocama her zamanki açık yüreklilik ve samimiyetle yazılarını yazdığı için teşekkür ediyorum. Ben 2019 mezunu mühendisim. Okulu hazırlıkla +1 sene uzatarak 6 senede bitirdim. Senelerin emeğini verdik,zor bölümleri bitirdik. Şu an ki durumsa evde oturup işsizliğin umutsuzluğunda kıvranmak. İş ilanlarına bakıyorum 5-7 sene iş tecrübeli her şeyi yapabilen insanlar aranıyor.Nasıl bir ülkedir bu ülke.
  • 4 Yıl Önce

TAMYOBAZSEMİH

ver mehteri hojam  
  • 4 Yıl Önce

maraşlı

Hocam şeytana haksızlık etmişsiniz , şu ahir zaman insanını gören şeytan artık Yarabbi insanın şerrinden sana sığınırım diyecek hale geldi.  
  • 4 Yıl Önce

Aydın

İyiki varsın üstat.yaşım altmış oldu.sizi hep takip ederim 45 yıldır.Hep tebliğ tebliğ.Allah c c seni ve senin tebliğin ile doğru yola gidenleri, bulanları Reaullaha komşu eylesin.
  • 4 Yıl Önce

şenay doğan

şeytan peygamberin kılığına giremez.....
  • 4 Yıl Önce

sıla

CAHİL olunabilir FAKAT cehalette ısrar olunmazZ!.. . . Evvela şunu belirtmeliyim ki; şeytan aleyhil lâ'ne, hz peygamberin suretine ASLA bürünemezZ. . .(Hz. peygamberin mucizelerindendir) 
  • 4 Yıl Önce

Şenay hanım yoruma geç kalınca merak etttim

yine rüya ile katılmişsın. Olmayannı olmuş gibi söylemekde vebal. Burda rüya yorumu yapılmıyor birde neden sadece size gözüküyor. Bu numaralar sökmüyor sadece okurken zamanımızı alıyor faydalanacak birşey yok böyle yorumlarla bu platform un seviyesi düşüyor birkerede agzınızdan hayır şeyler söyleyin bana inanrırıcı gelmiyor.
  • 4 Yıl Önce

Enes

Şenay gördüğünün peyganberimiz olduğunu nasıl anlıyorsun? Alimler bile anlıyamıyoorda sen nasıl anlıyorsun!
  • 4 Yıl Önce

mehmet ali

Hep aynı hata hocam. O kadar eminsinizki ilahi adaletten, cehennemde yanma korkusuyla kendilerini düzeltsinler diyorsunuz. bence doğru yaklaşım bu olmaz, olamaz. Adam inanmıyorsa çalmaya devam eder o zaman. Bu işleri öteki tarafa bırakmadan, bu yaşamımızda hal yoluna koymamız gerekiyor toplum olarak. Yoksa bu dünyada, inançlı ülkelerde ADALET OLMAZ. Her işi öteki tarafa bırakarak olmaz bu işler.
  • 4 Yıl Önce

Selvi

Sorsan kuran, kul hakkı, konusunda hep size akıl verirler
  • 4 Yıl Önce

Mehmet ay

Seytan insanin kendisi, yapacagi kötülüklere kilif bulmak icin seytana bahane ediyor. Bütün dinlerde seytan diye birsey uydurulmus. Medeni bir insan böyle seylere inanmaz. Kendimizi kandirmayalim.
  • 4 Yıl Önce

Malkoç

ŞERİAT'ın ( ADALETİN ) KESTİĞİ PARMAK ACIMAZ derler 
  • 4 Yıl Önce

şenay doğan

sılacığım kimseyi kınamayın diyorsun haklısın.... 
  • 4 Yıl Önce

şenay doğan

iki gün önce rüyamda peygamber efendimizi aşırı sevinçli gördüm.... 
  • 4 Yıl Önce

sıla

"Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz."(Tirmizi, Kıyamet, 53, no: 2507; Beyhaki, Şuabu'l-İman, 5/315, no: 2778; bk. Keşfu'l-Hafa, 2/265).. (peygamberimiz sadık'ul va'gdul emin, mucizelerine devam ediyor HEM DE GÖSTERE GÖSTERE.) Deniz baykal'ın, nesrin hanımla olan ahlâksızlığını, Herkese ifşa ETTİRDİ!!! "Bunlar özel şeyler, açıklanmamalı.!" dendiğinde, cevapları; "Bunlar genel genel...."diyerek, kınamaya devam.....!!! SONUÇ; kınadıkları şeyyy, KENDİ BAŞINA GELDİözge ulusoylar rezaleti ortaya çıktı.Sonra damat kapıya çarptı. Gözü morardı.(Ama yüzü kızarmadı.?)Baykal KINAnDI, DAMAT kapıya çarptı!!! Allah rızası için kimseyi KINAMAYIN, lütfen!ALLAh c.c. kimsenin makamına-parasına bakmaz, Rezil eder!Hatta daha da kötüsü rezilliklerinde de devam ettirir... Ne olur herkes islama koşsun, koşamıyorsa yürüsün. O dahi olmuyorsa, bari sürünsün. Yönümüz islam olsun da, nasıl gidersek gidelim.saygılar.
  • 4 Yıl Önce

Yıllarca müze olan Ayasofya gerçek kimligine kavuşmasına razı olmayanlar karşı çıkanlar

Türkiye de gerçek kimligi cumhuriyet deyildi 1920 den bu güne kadar ne kadar yönetiçi gelmişse, 2002 bu güne kadar ılımlı baskıcı anlayış azalmmış hizmet vevatandaşla daha içiçe yönetim uygullansada. Rüşvet hırsızlık bazı insanlarımızda hepden vaz geçmemiş tıpkı madem rüşvet hırsızlık faiz zina hepden yok edip aslımıza dönelim desek Allahın nizamına ram olalım desek. Kaç baba yigit başta ilbeyhan sıla evet diyenlerden olurmu yoksa yok canım öyle olurmu. Dermi ola bu bizim rahatsız gibi saydıklarımız yok olsa bizler neyden bahsedecegiz dermi ola. Öyleyse size afiyet ola simdi mola.
  • 4 Yıl Önce

Dedem Korkut

ABD Başkanı DONALD TRUMP, eski ABD Başkanı BİLL CLİNTON ve İNGİLTERE Kraliçesi 2'nci Elizabeth'in oğlu PRENS ANDREW ile yakın ilişkisi olduğu bilinen ve 2019 yılının Ağustos ayında tutuklu bulunduğu hücrede intahar eden sapık milyarder Jeffrey Epstein'in kız arkadaşı Ghislaine Maxwell’in de tutuklandığı FBI tarafından açıklandı.Aralarında reşit olmayan kız çocuklarının da bulunduğu çok sayıda kişiye cinsel tacizde bulunmak ve seks amaçlı insan kaçakçılığı yapmakla suçlanan Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'in kız arkadaşı ve 1991'de ölen İngiliz medya baronu Robert Maxwell'in kızı Ghislaine Maxwell'in, Epstein ile ilgili suçlamalarla ülkenin doğu kıyısında gözaltına alındığı ve bugün federal mahkemeye çıkartılacağı bildirildi. Kaynak: FBI duyurdu: "SAPIK MİLYARDER Epstein'in sevgilisi Ghislaine Maxwell tutuklandı!".... ...... AYNI HAVAYI TENEFFÜS ETMEK CAİZ DEĞİL, BIRAK DOST, MÜTTEFİK OLMAYI ...
  • 4 Yıl Önce

Osmanlıtorunu

Şeytan torpil, rüşvetle iş yapanlara, yaptıranlara cami de yaptırır, cemevi de. Lösemili çocuklara yardım da ettirir. Yurt da yaptırır okul da '' Bu yazdıklarınızla Akpartimize laf söylüyorsunuz ne yani belediyeye benim namaz kılan oğlum değilde çapulcularmı girecek ??
  • 4 Yıl Önce

Türkçüdüşünce

Şeytan; çalmak, öldürmek, işkence, torpil yapmak, rüşvet almak ve vermek, yalan söylemek isteyenlere birçok imkânlar sunuyor demişsiniz.Hocam aklıma tek bir parti geldi oda fetö partisi malum parti (ismini yazıp başımıza iş almayalım )
  • 4 Yıl Önce

Rüştü

Kalemize sağlık. Doğruları yazıyorsun. Keşke diğer yazarlarımızda kadar yürekli olsalar. Hangi görüşten olursan ol doğruları söylemek lazım. Aynı gemideyiz. Bizi riyakarlılığımız yakıyor. Kendi görüşümüz yakınsa yanlışlarını görmüyoruz.
  • 4 Yıl Önce

ismail

Vakıflar, dernekler, STK, v.d yönetim kadrosu orayı kendi mülkü gibi mallanmakta, bir başkasına hizmet etme imkanı tanımamaktadır. İsterseniz gidin bir vakfa hertürlü imkanınızı sunarak hizmet edeceğinizi, 2-3 yıl başkanlık yapmak istediğinizi söyleyin bakalım, başınıza ne gelecek…!, . Vakıflar, dernekler, STK v.b yönetim kadrolarındaki hizmet süresi 5yıl ile sınırlandırılmalı, toplanan bağışlar vergiye tabi olmalı, vergi muafiyetleri kaldırılmalıdır. Sayıştay Denetimine tabi tutulmalıdır.
  • 4 Yıl Önce

Hırsızlık ve rüşvet kimine güç kimine husumetbazen sıla bazen gurbet

ayakkabı kutusu, rejime bakmadan sadece kuruntussu, ilbeyhan, her, defasında faiz rüşvet, der sitem eder geçmişi düşünmezsen nasıl fark eden, bu
  • 4 Yıl Önce

İblis kim

Şeytan bir kelimedir anlamı vardır. İblis ise cehennemde görevli olan bir melektir yani zebanidir. Onun görevi cehenneme adam toplamak ve gazap etmektir. İblis Ademe secde etmemesi bu sebepledir. Mealler başka bir din anlatır arapçası başka bir şey anlatır ki bu anlattığım arapçası dan olandır.
  • 4 Yıl Önce

Mertürk

Amaç çalmak olunca, çalışmak onun kılıfı olur. Çalışıyor görüntüsü altında ,çalmanın zemini oluşturulur. Bu sefer ,çalmak için çalışılır. Daha çok çalmak için daha çok çalışılır. Daha çok çalmak için ,daha çok çalışıyor görüntüsü verilir
  • 4 Yıl Önce

İLBEYHAN

"Hırsızlık yapan erkek ve kadının ellerini kesiniz." (Maide, 5/38). Hz. Peygamber (asm) şöyle buyurmuştur: "Sizden öncekiler şu sebeple helâk oldular; onlar, şerefli bir kimse hırsızlık yaptığı zaman, hırsızı serbest bırakırlar. Güçsüz bir kimse hırsızlık yapınca da, ona ceza uygularlardı." (eş-Şevkânî, Neylü'l-Evtâr, VII,131,136) SOSYAL MEDYA VE UYUŞTURUCU , FUHUŞ, ALKOL BATAKHANELERİ KAPATILSIN..... ZİNA YENİDEN SUÇ OLSUN..... BİRİLERİNİN DİNSİZ DEDİĞİ , CUMHURİYETİN CEZA KANUNUNDA , ZİNA SUÇTU.... AMA UNUTMAYIN Kİ , HIRSIZLIK VE RÜŞVET BİTMEDİKÇE , HİÇ BİRİ BİTMEZ .... RÜŞVET VARSA BİR YERDE , HER PİSLİK , MELANET OLUR... SONU HELAKTİR, İKİ DÜNYADA....
  • 4 Yıl Önce

sıla

Cepleri-mideleri tıka-basa rüşvetle dolduğunda; RÜŞVET, ayakkabı kutularına DAHİ sığamaz olduğunda.......... Bu defa da ihaleleri; Falanca yere yurt-falnca takıma, derneğe, PARTİye bağış, .... vs. Karşılığı olarak gerçekleştiriyOrlar. Sonra da derlerki adamlar çalıyor ama çalışyor. ÇALMAK İÇİN ÇALIşıYORLAR!!! Sa'dî der ki: “Bir hırsız bir bağdan bir bostan(kavun-karpuz) çalar ama rüşvet alan biri, bir bostan(kavun) karşılığında bir BAĞI(büyük Tarla) satar.” KALEMİNE RÜŞVET bulaşan bir yazar, hakkın ve hakikatin müdâfii olamazZ. Bâtılın uşaklığını yapar, saf gönülleri BULANDIRIR. Bakınız, kaç tane yazar Reis beyin olumsuz yönlerine de vurgu yapabiliyOr? DAHA DOĞRUSU, rüşvet almayan KAÇ TANE yazar kaldı? Malik b. dinar hazretleri;" Bedenin hastalığı iyice arttığı zaman, yiyip-içmenin bir faydası olmadığı gibi, DÜNYA sevgisi olan bir kalbe de, VAAZ Ve NASİHAT fayda vermez!!!" diyor.saygılar.
  • 4 Yıl Önce

Malkoç

Fen bilgisi öğretmeni uyuşturucu ticaretinden tutuklandı..... MUĞLA MARMARİSTE FEN BİLGİSİ ÖĞRETMENİ , SERTUĞ ZEKİ B. (34) TUTUKLANDI..... ÖZEL DERS VERİYORDU ÖĞRENCİLERE..... TÜRKİYEM NEREYE.... İDAM ŞART .....
  • 4 Yıl Önce

Mürsel GENÇOSMANOĞLU

Üstad, sizi beni dinleyen km? Ancak biz başımıza musibet gelince akıllanırız. Selam ve dua ile.
  • 4 Yıl Önce

İLBEYHAN

ÖNCE SATIŞ , SONRA MİNAREYE KILIF ...... KILIFSIZ MİNARE YOK .... Kiptaş, sözleşmede söz konusu akaryakıt istasyonunu şirkete satmayı vaat etti.... Arazinin bedeli ise 8 milyon 250 bin Amerikan doları + KDV olarak belirlendi. Sözleşmede akaryakıt istasyonu arazisi mülkiyetinin imar uygulaması işlemlerinin ardından verileceğinin not düşülmesi dikkat çekti. ARAZİ DEĞİŞTİ Daha sonra parsel 2’ye bölündü. Araziler ayrı ayrı söz konusu şirkete devredilirken 2 parselden biri 2 katlı ticaret alanı ilan edildi. Bu alana 2012 yılında iş merkezi yapıldı. Yani sözleşme sadece akaryakıt istasyonu fonksiyonuyla yapılmışken İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ sonucu arazinin bir bölümü 2 katlı TİCARET ALANI olarak devredildi..... Şirkete 2007’de Ahmet Hamdi Çamlı, 2010’da ise Harun Karaca dahil oldu. Şirketin adı bu süreçte Titiz Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi olarak değişti. Alanda şu an bir akaryakıt istasyonu ve ticaret merkezi var. Titiz Petrol Ofisi hâlâ şirketin üzerinde görülüyor. İş merkezinin ise bir kısmı hâlâ şirkette...... SİYASETİN , BELEDİYELERİN İSTİSNASIZ HEPSİ AYNI .... BU YOL ÇIKMAZ SOKAK ..... BOP, ARAP BAHARI, AB, MAESTRİCH EKONOMİK, KOPENHAG SİYASİ KRİTERLERİ , İSTANBUL SÖZLEŞMESİ, AB UYUM YASASI , STRATEJİK ORTAK USA , FETÖ, AÇILIM vs derken açılamadık ama saçıldık ..... Kadın, çocuk sapıklarına , casus ve hainlere , UYUŞTURUCU BARONLARINA İDAM ŞART ..... SAPIKLIĞIN UYGARI, ÇAĞDAŞI OLURMU.... SAPIK SAPIK, VATAN HAİNİ DE ÇAŞITTIR... KATLİ VACİPTİR..... İNSANİ DE OLSA , İSLAMİ DE OLSA HÜKÜM BU..... TARİKATIM, CEMAATİM YOK , 7 YAŞINDAN BERİ KABUL EDERSE NAMAZIMI KILARIM.... İSLAMCI DEĞİL , KAVİ İMANLI SIRADAN BİR MÜSLÜMANIM..... 7 yaşından beri kıblem, KABE'dir..... İnanırım ki " RIZKIMI VEREN HÜDADIR , ( ABD değil) HÜNKARA MİNNET EYLEMEM .... Allahtan gayrısına minnet yok, BİZ BİZE YETERİZ ...... İDAM ŞART..... YAŞASIN TAM BAĞIMSIZ GERÇEK MÜSLÜMAN TÜRKİYE CUMHURİYETİ...... SAHTELERİNİN SONU GELDİ..... DİNCİNİNDE , ATATÜRKÇÜNÜN DE..... SOROSÇU , TESEVCİ KILIÇDAROĞLU, NATOCU MERAL.....
  • 4 Yıl Önce

Özgür adam

Eline koluna yüreğine sağlık,Seni Seviyoruz.Ancak etrafındaki fırdöndülere dikkat et onlar zaten sırıtıp anlaşılıyorlar.
  • 4 Yıl Önce

Hudayi

Bu harama bulaşmış politikacı, bürokrat ve iş adamları, bunların tetikçisi medya, bunların rezillikleri perdeleyen suç ortakları STK’lar, bilim adamları, cemaat liderleri, hepsi zihniyet ikizleridir aslında ve hepsi emperyalizmin işgal ordularının ve darbecilerin öncü kadrolarıdır. Keşke tövbe etseler ve yarın cehennemde kendilerini yakacak yakıta dönecek o kor mesabesindeki servet ve makamlarında kurtulsalar. Değilse zalimler için yaşasın cehennem! AMIN, AMIN, AMIN
  • 4 Yıl Önce

MUSA AKSOY

Sayın Abdurrahman Dilipak'ın şehir üniversitesinin kapatılması üzerine de bir kaç kelam eder diye zannediyordum fakat bir kaç gündür takip ediyorum o günden beri sanki birini görünce yüzünü başka bir yere çeviren kimse gibi davranıyor,görmezden geliyor.Bekliyorum bakalım ne zaman bir kaç kelime edecek..Ha kararı eleştirme veya savunma yönünde değil sadece bu konudaki fikri nedir diye..Selam ve dua ile
  • 4 Yıl Önce

Vatandaş

Sayın yazar kim bunlari yapanlar isim ver bu millete.Top çevirme orta sahada söyle.
  • 4 Yıl Önce

Tata Tonga

Şeytan ve insan iki ayrı varlıktır. İnsan yaratılır iken şeytan insanın yaratılışına karşı çıkmış.
  • 4 Yıl Önce

Ayşe YALÇIN

Sayın DİLİPAK; yazılarınızı severek okuyan biri olarak, evrensel doğruları çok güzel belirttiğinizin farkındayım. Günümüz handijaplarla dolu. Şaşırmış ve ne yapacağımızı bilemez haldeyiz. Benim gibi orta yaşa doğru ilerlemekte olan bir çok insan pusulasını şaşırmakta. Çok üzgünüm. Bazen düşünüyorum; biz kobay mıyız diyorum. Sonra ALLAH var diyorum. Rabbime sığınıyorum. Herkesi de ALLAH korusun diyorum. Sizin de dediğiniz gibi: selam ve dua ile.....
  • 4 Yıl Önce

Remzi

Hocam eksik var diyelim ki tövbe ettiler, sonuçlarını da yazarsanız seviniriz.
  • 4 Yıl Önce

Mustafa

İnsan bilmeyerek mi hakaret ediyor. Yoksa bilerek mi ? SATAMAZSIN KILIFLAR CEPTE DOLASILIYOR. HER İKİ KİŞİDEN BİRİNİN TEMSİL EDİLEN MECLİSE HAKARET EDENLER ASLINDA KENDİNE HAKARET EDİYOR. MECLİS ABD LI MİLLETLE DOLDURULMADI BU VATANIN YETİŞTİRDİĞİ İNSANLAR. DÖRT KİŞİLİK BİR ORTAMDA HER HAKARET O ORTAMDAKİ İKİ KİŞİYİ İFŞA ETMEKTİR. İKİ KİŞİDEN BİRİ YANLIŞTA ÖNÇE KENDİMİZİ DÜZELTELİM NEKADAR DÜRÜST OLURSAK OKADAR DÜZELİRİZ.
  • 4 Yıl Önce

Mustafa

SATAMAZSIN KILIFLAR CEPTE DOLASILIYOR. HER İKİ KİŞİDEN BİRİNİ TEMSİL EDEN MECLİSE HAKARET EDENLER ASLINDA KENDİNE HAKARET EDİYOR. MECLİS ABD LI MİLLETLE DOLDURULMADI BU VATANIN YETİŞTİRDİĞİ İNSANLAR. DÖRT KİŞİLİK BİR ORTAMDA HER HAKARET O ORTAMDAKİ İKİ KİŞİYİ İFŞA ETMEKTİR.
  • 4 Yıl Önce

Fatih

Dinlerin ahlak anlayışı temelden çürük. Tehdit edilme nedeniyle iyi amellerde bulunma şeklinde ortaya çıkan bir yapı aslında insanlara çıkarcı olmayı öğretiyor. Yanlış yapıldığında bile ortaya çıkan affedicilik, tövbe kapısı veya cizye vb işlemler ahlaki değil. Parası olanın günahının bedelini ödeyebileceği bir ilmihal durumu ahlaki değil. Kant ahlakı din ahlakından çok üstündür. Okursanız demek istediğimi anlarsınız.
  • 4 Yıl Önce

Gülay Zaza

SN .Dilipak, Bu günkü Saygı ÖZTÜRK 'ün Yazısında , BİNGÖL Belediyesine Alınan 9 kişilik İsimlere Bi Baksanız .. Hep Dayı-Yeğen ve Oğullar ..Artık KILIF ' A Gerek Kalmamış ..
  • 4 Yıl Önce

Arif

Abdurrahman bey, gazetecilik otorite oldunuz. Evrensel yazılar bunlar. Hakkınızdaki önyargılarımızı önceki yazılarınıda kaldırmıştın. Gerçek öyle anlatılmışki bu kadar olur ancak. Bu kadar etkili ve vurgulu detaylı anlatım için kaleminize sağlık. Sizde artık kendi mahallenizde çıkmış evrensel bir düzeyde insanĺik için erdem ve hak için yazıyor olmaz insanı mutlu ediyor. Gerçek bu kadar yalın daha nasıl anlatılabilirdi.
  • 4 Yıl Önce

İslamı yasayan yaşamış bize

fazla pay yok neden zaten öyle yaşayan yok. Dün youtubeden bir video izledim yer abd adaları konu zengin insanların birer adası oldugunu. Satın alıp satata bildigini mediya adına günnah adası demiş. Böyle zenginler şu kısacık ömründe evini kirasını ödüyemeyen ler varken, abd , de ada satın alacak zenginler darphanedemi, devlet hazinesindemi yoksa devlete ödenen vergilerdenmi, faydalanıyor siz türkiyede %20 lerden bahsediyok. Hiçbir yerde adalet yok.
  • 4 Yıl Önce

Ebu Zer

2019'un Mart ayında toplumun yüzde 20'sinden fazlasının (yaklaşık 16,5 milyon kişi) AÇLIK sınırının altında, yüzde 60'dan fazlasının YOKSULLUK sınırının altında olmak üzere, yüzde 80'den fazlasının (yaklaşık 65 MİLYON KİŞİ ) AÇLIK ve YOKSULLUK sınırının altında ..... SALGINDAN BİR YIL ÖNCEKİ TABLO BUYDU ..... ...... .Yoksul sayısı artarken 2017’de dünya milyarderler listesine 7 TÜRK DAHA GİRDİ..... En az 1 milyar dolara sahip 36 kişinin serveti 64.7 MİLYAR DOLARA ulaştı...... Forbes Türkiye açıkladı: Türkiye'nin milyarder isimleri Forbes Türkiye, 'en zenginler' listesini yayınladı. Geçen yıla göre milyarder sayısı 3 artarken, iki yıl önceye göre ise 6 azaldı. 2020-03-07 15:27:22 Forbes Türkiye açıkladı: Türkiye'nin milyarder İSİMLERİ..... . Doğuş Grubu'nun patronu Ferit Şahenk listede 3. sırada yer alırken, TFF Başkanı ve Limak Holding yönetim kurulu başkanı Nihat Özdemir 9, Doğan Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Aydın Doğan 25, MÜTEAHHİT İŞ İNSANI ALİ AĞAOĞLU 37, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise 43. sırada yer aldı. Haber Global'in aktardığı liste şu şekilde: 1- Murat Ülker - Yıldız Holding 2020 Serveti: 4.70 Milyar Dolar - 2019 Serveti: 3.70 Milyar Dolar - 2018 Serveti: 4.80 Milyar Dolar 2 - MÜTEAHHİT Erman Ilıcak - Rönesans Holding 2020 Serveti: 3.20 Milyar Dolar - 2019 Serveti: 3.80 Milyar Dolar - 2018 Serveti: 4.00 Milyar Dolar Geçen yılın en zengin Türk'ü olan Erman Ilıcak, servetinde bu yıl yaşanan 600 milyon dolarlık erime nedeniyle En Zengin 100 Türk sıralamasında bu defa ikinci oldu. 3 - Ferit Şahenk - Doğuş Holding 2020 Serveti: 2.40 Milyar Dolar - 2019 Serveti: 2.00 Milyar Dolar - 2018 Serveti: 2.40 Milyar Dolar 9 - Mustafa Küçük - LC Waikiki 2020 Serveti: 1.80 Milyar Dolar - 2019 Serveti: 1.20 Milyar Dolar - 2018 Serveti: 2.70 Milyar Dolar 9 - MÜTEAHHİT Nihat Özdemir - LİMAK Holding 2020 Serveti: 1.80 Milyar Dolar - 2019 Serveti: 1.70 Milyar Dolar - 2018 Serveti: 1.70 Milyar Dolar 9- Rahmi Koç - Koç Holding 2020 Serveti: 1.80 Milyar Dolar - 2019 Serveti: 1.90 Milyar Dolar - 2018 Serveti: 2.50 Milyar Dolar 9 - MÜTEAHHİT Sezai Bacaksız - LİMAK HOLDİNG 2020 serveti: 1.80 milyar dolar - 2019 serveti: 1.70 milyar dolar - 2018 serveti: 1.70 milyar dolar 13 - MÜTEAHHİT Mehmet Nazif Günal - MNG Holding 2020..... İFTİHAR TABLOSU !!? Bir yanda açlık ve yoksulluk sınırının altında 65 MİLYON insan , bir yanda ultra ..... Bir trilyon dolardan fazla borç ve matematik , fizikten sıfır çeken yüzbinlerce genç.... İŞSİZLER ORDUSUNA DOĞRU, SON SÜRAT.... ET, FASULYE, nohut, buğday, mısır ve Mısır şurubu NBŞ)
  • 4 Yıl Önce

Bir medya ornegi

Medyada yer alan haber, goruntunun bir gerçek amacı var bir de aslı. Buna medyada cikan bir heberden ornek: ingliz 3 milyon Hong Kong'luya vatandaslik verecek" Bu alginin sunuluş, satılış şekli. Bunun aslı ise: ingliz, Hong Kong'dan gelecek gocmelerden £200-300 milyar sterlin bekliyor. Yaklasik 3 trilyon TL. Biz gocmenlere 300 milyar TL harcadik. Hong Kong lularin kara kaş gözüne degil getirecekleri para ve ingliz emrinde Çin'e karsi bir diaspora olacaklar ama ingliz insani bir davranis sergiliyormus gibi gosyeriliyor!
  • 4 Yıl Önce

süpermen şeytan

"Mesela, şeytan bir dindara, cami, Kur’an Kursu diye gelir, Alevi’ye cemevi diye, Sosyaliste devrim, dava filan bir şey söyler...
  • 4 Yıl Önce

Medya medya medya

Gunumuzde genel egitim/algi/yönlendirme medya ile yapiliyor. Tek bir örnek, terör: Teror egemen guclerin öncü birligidir. Öncu birlik, cephe gerisinde dusman hatlarini yumusatir ve o ulkeyi bolgeyi yonetimi isgale, yönetmeye hazir hale getirir. Her devlet terorist besleyemez! Buna ne akli yeter ne de gucu ve cesareti. Teroristi egemen guc yani köyün ağa-lari besler. Size/bize de medya uzerinden onlari, el kaide, daeş, pkk, haşdi şabi bokoharam vs diye ögretirler!
  • 4 Yıl Önce

Şeytan ve insan

Şeytan ve insan iki ayri varlik degil ki! Hepsi birr tek varlik! Kur'an ı kerimde Allah cc şeytan hskkinda öyle buyuruyor, mealen: var git izin verilenlerdensin" Bizdeki genel algi, şeytan ayrı bir yaratik, insan ayri bir varlik! Bu kökten yanlis. Şeytan/insan ayni varlik. Bir diger ifade, "Damarlarinda dolaşır"!? Bu da kökten yanlis. Şeytan insanin hissiyatindadir duygusundadir aklindadir! O bir davrsanıştir bir harekettir. Onu/şeytani bazan aynada gorursunuz bazan ana baba evlat kardeş de görürsün! O bir fiildir davranistir. "Sen seni bil sen seni"
  • 4 Yıl Önce

İsmail Özgür

Hocam o kadar kapsamlı yazmışınız ki.. Tabi ben dâvâma hizmet ettireceğim kısmı ile ilgileniyorum daha çok.. O da kendi ifademle şudur: 6 milyar yıllık manevra ve pençe tecrübesi olan şeytan, her adama her partiye göre, her oluşuma kuruma göre, her ülkeye bölgeye göre farklı frekanslarda fısıldamalarla avlar...Metod hiç değişmez: Korkutmak, hassas noktalara bastırmak, yanlış anlaşılmasını sağlamak, hiç anlaşılmamasını sağlamak.. Tüm hileleri ortaya çıkıncada bom... Hocam biliyor musunuz; kelebekler çok kısa bir süre dünyaya gelirmiş ve gelme amaçları, kendi kendilerinden çok yaratıcıyı göstermek ve mutlu etmek imiş.. Şöyle resmin tamamına baktığımda.. O eski ne üdüğü belirsiz kokarca hâlimdemse.. Rabbim uğruna ateş böceği gibi birilerinin iradesinde yol açabildiysem.. Yüz bin ismail feda olsun.. Ve yaşasın cesurlar için cennet.. Ve lanet olsun batının uydurduğu ve bizi şekillendirmeye çalıştığı kavramlar uğruna bebek,çoluk çocuk demeden..Binlerin kanına girme niyetinde olanlara.. Özür dileyerek size küçük bir reddiye: Hayalini kurduğu sistemde yaşamak isteyenler, 1000 yıl da yaşasa herşeyi herkesi eleştirirler.. Bu gibi insanlar, Hz.Ömerin adaletini bile eleştirirler hayallerine uymadığı için.. Dua ile
  • 4 Yıl Önce

Mürsel Akdenk

SN.YENİ AKİT YAZARI; GAZETECİ YAZAR ABDURRAHMAN DİLİPAK BEY: 1-Sizlerin;"Yeni akit:Abdurrahman Dilipak:03 Temmuz 2020 ve Minare kılıfı satılır "; adlı yazınızı okudum. Aslında; Sizlerin bazı yazılarınızı uzun zamandan beri okumaya çalışıyorum.2-Bu yazınızda belirttiğiniz sorunların elbetteki pek çok çözümleri vardır.3- Bendenize göre çözümü ise ;öncelikle KALİTELİ İNSANİ VE İSLAMİ BİLGLER BE BELGELERİN ÖĞRENİLMESİ İLE MÜMKÜNDÜR.4-Bu nedenle; en az Türkiye'de ve Türkiye kökenli Bizler gibi Yurt dışında;Avustralya gibi ülkelerde yaşayanlara; farklı okullar mezunu olsak bile;AÇIK ÖĞRETİM İMAM HATİP ORTA OKULUNU; AÇIK ÖĞRETİM İMAM HATİP LİSESİNİN VE İLGİLİ DERS KİTAPLARININ OKUNMASI İLE;bireysel eksikliklerimizin giderileceğini düşünüyorum.5- Bu nedenle; Türkiye Milli Eğitim Bakanlığı; sadece Avrupada değil;Avustralya gibi ülkelerdede belirtilen açık öğretişm sistemlerini açmalıdır.6-Ayrıca;Türkiye Milli Eğitim Bakanlığının yanında;Sertifika 1-4 Kurs Modeli ile diğer Özel Sektör kurumlarına da bu kursları açabilme hakkı vermelidir.7-Buradan hareketle; Unesco;Asya ve Pasifik Ülkeleri Yüksek Öğretim Antlaşmasına göre( bakınız:Türkiye Resmi Gazetesi: 1 Ocak 1988 tarihli Resmi Gazete: sayfa 1-15) ; ilgili sistemin ulusal ve küresel; uluslararası boyutta nasıl yürütüleceği belirtilmektedir.Çalışmalarınızda üstün başarılar diliyorum.Dr. Mürsel Akdenk:Samsun-Türkiye; Melbourne-Avustralya:3.7.2020
  • 4 Yıl Önce

Ali

Su chp ne kadar kotu seyler yapmis ya.
  • 4 Yıl Önce

Zeki

Manisa Kula'da CENAZE NAMAZINA KATILDILAR , VİRÜS KAPTILAR.... 169 kişi karantina da ...... MEB ABİDE ÖLÇME SONUCU , gençlerin %67 si okuduğunu anlama becerisine sahip değil ..... Ebeveynleri de aynı oranda....Ey akıl sahipleri , AKLETMEZMİSİNİZ..... Bir Japon yılda 25 kitap okurken , bizde 0,17 kitap.... Kitap okuma oranı 1960 lı yılların gerisinde ..... 1920 lerde , doksan bin köyde okul yoktu ama bu kadar cahil yoktu der, İLBER ORTAYLI ..... 12 MİLYAR DOLAR NEREYE GİTTİ , FATİH PROJESİ diye ..... MİLLİ EĞİTİM Mİ , YOKSA AKILLI TELEFONLU AMA AKILSIZ , EĞİTİMSİZ , ÜRETMEYEN , BECERİ YOKSUNU , TEST MANYAĞI MİLYONLAR MI..... EĞİTİM DİYE , DERSANE TİCARETİ.... 
  • 4 Yıl Önce

Mehmet

Değerli hocam Osman r.a nı düşünüyorum.Müslümanlar bir birini kesmesin diye canını finecilerin önüne koyan Osman. Sıkıntının en çoğunu yüklenen biri. Acaba benden sonra ne olur diye düşündü mü? Tabi ki hayır.Allaha teslimiyetin ne güzel örneğidir kendisi. Peygamberden öğrendiği bir yöntem . Hakka giden yol hakikatlerle örülüdür. Hakikatlere giden yol da doğrularla.Doğrularımız bizi Hakikatlere ulaştırıyorsa bir faydası ve anlamı vardır.
  • 4 Yıl Önce

Cere

Kirlenmiş bir dünya,kokuşmuş ruhlar.Bir sese,tufana,sele ihtiyaç var...
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23