AKİT MENÜ

Aktüel

'Ertuğrul Gazi' Kuruluş Osman'a geri mi dönüyor? Engin Altan Düzyatan'ın görüntüleri ortaya çıktı

Diriliş Ertuğrul dizisindeki performansı ile milyonlarca insanın hayranlığını kazanan ve bir süredir Kuruluş Osman ile adı geçen Engin Altan Düzyatan daha önce ekranlardan uzak olma kararı almıştı. Bir süredir fotoğrafçılık yapan ve belgeseller çeken Engin Altan Düzyatan, yüz milyonlarca insanı bekleyen büyük tehlike plastik kirliliğine dikkat çekmek için 'Sen de Tanık Ol' adlı belgesel çekti. Tüm dünyayı bekleyen en büyük tehlikelerden olan plastik sorununun neden ve sonuçlarını araştırmak için 'Sen de Fark Et' adlı yeni bir belgesel çeken başarılı oyuncu 1 yıllık çalışmanın ardından belgeselini tamamladı. Bangkok'ta çöp toplayıp Phuket'te dalış yapan Düzyatan, "Bu global soruna geleceğimiz, çocuklarımız için farkındalık yaratmak istedim" dedi.

2020-02-12 09:56:43

Diriliş Ertuğrul dizisindeki büyük başarısının ardındn televizyon dünyasına ara veren Engin Altan Düzyatan, ikinci belgesel filmini çekti. Düzyatan, Afrika'daki susuzluğa dikkat çekmek amacıyla yaptığı ilk belgesel 'Sen de Tanık Ol'dan sonra tüm dünyayı bekleyen en büyük tehlikelerden plastik sorununun neden ve sonuçlarını araştırmak için 'Sen de Fark Et' adlı yeni bir belgesel çekti.

2018 Eylül ayında belgesel ekibiyle birlikte çalışmalara başlayan oyuncu, 6 aylık ön çalışmanın ardından 1 yıl boyunca dünyanın çeşitli ülkelerinde çekimler yaptı.

Oyuncu Hindistan, Filipinler, Malezya, Tayland, Endonezya'da, plastik nedeniyle yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kalan yerlere ve dünyanın en kirli nehri olarak adlandırılan Endonezya'daki Citarum'a gitti.

Engin Altan Düzyatan, Bangkok'ta çöp toplayıp, Phuket'te dalış yaptı.

Engin Altan Düzyatan Kuruluş Osman kadrosuna katılacak mı?

Öte yandan bir süredir Kuruluş Osman ile adı geçen oyuncu Düzyatan'ın farklı bir proje ile ilgilenmesi, dizi iddialarının boşa çıktığı şeklinde yorumlandı.

Yorumlara Git

İsrail’den skandal talimat! Savaş kuzeyde resmen başladı

Amerikalılar Trump’ın mitinginde dehşeti yaşadı! Gizli Servis bilerek müdahale etmemiş

İsrail’in vaadettiği serveti elinin tersiyle itti: Kanlı para istemem!

Bazı fakülte ve enstitülere kapatma kararı Resmi Gazete'de

Hukuk tarihinde bir ilk! Resmen başladı: Kirayı o belirleyecek…