AKİT MENÜ

Gündem

6284 yasası şiddeti daha da artırıyor!

Sözde “kadına şiddet” olaylarının önlenmesi için Türk aile yapısına dikkat edilmeden hazırlanan 6284 Sayılı Kanun’la yaşanan aile dramlarına ilişkin Yeni Akit’e konuşan Psikoterapist Ayşegül Keskin, “6284’le ailedeki sorunları çözmek mümkün değil. Bu yasa sorunları çözmek yerine, öfkeyi ve şiddeti daha da artırıyor” dedi.

2020-02-13 09:24:37

 Mehmet Özmen  Ankara 

Aileleri yıkan 6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine dair kanun tartışılmaya devam ediliyor. Akit’e konuşan Psikoterapist Ayşegül Keskin, boşanmaların artışına vurgu yaparak, şunları söyledi: “Maalesef sıradan bir konuda bile kadınlar da bu tedbiri erkeğe karşı cezalandırma olarak kullanabiliyor. 6284’le ailedeki sorunları çözmek mümkün değildir. Bu yasa sorunları çözmek yerine, öfkeyi ve şiddeti artırıyor. Bu yasanın Müslüman Türk toplumuna göre yeniden düzenlenmesi gerektiğini düşünüyorum.

LGBTİ sapkınlığı en büyük tehlike

LGBTİ gibi eşcinsel sapkınlık oluşumlarının Türk toplum yapısı için en büyük tehlike olduğuna da dikkat çeken Keskin, şöyle devam etti: “Ergenlik döneminde ailelerin dikkatli olması ve çocuklarıyla yakından ilgilenmesi gerekiyor. Ayrıca bu konu bütün semavi dinlerde katı şekilde yasaklanmıştır. Eğer bir yasak varsa tehlike var demektir.

-Akit, 6284 sayılı kanunun kadın cinayetlerini önlemek bir yana daha da artırdığını rakamlarla gündeme getirmişti.

Yorumlara Git

Duyunca çok şaşıracaksınız! Metal dedektörü ile 6 milyon liralık hazine buldu

İsrail Hamas lideri Yahya Sinvar’ı öldürdüğünü iddia etti

Müşteriler apar topar paralarını çekmeye başladı! Dev banka için iflas alarmı

De Rossi’nin ayrılığı sonrası tehdit edilmişti! Yollarını ayırdı: Roma CEO’su istifa etti!

Irak'taki Şii milis gruptan Ürdün Vadisi'ndeki İsrail yerleşimine saldırı