AKİT MENÜ

Medya

Ajan mısın, yayın organı mı? Karanlık Odatv'den skandal! MİT mensubunu ifşa etti

Libya'da şehit olan MİT mensubunun fotoğraflarını yayınlayan Odatv, yine skandala imza attı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şehit sayısını vermekten kaçınırken, Odatv'nin devlet sırlarını açık etmesi tepkiyle karşılandı.

 yeniakit.com.tr 

Operasyonel haberleriyle bilinen karanlık Odatv, nerede ve nasıl şehit olduğu, ne tür bağlantıları olduğu bilinmeyen ve Libya'da şehit olan MİT mensubunu ifşa etti.

Fotoğraflarını ve cenaze törenini internet sitesinden yayınlayan ve bunu gazetecilik adı altında yapan Odatv, devletin sırlarını tehlikeye soktu.

MİT mensubunun iletişimde olduğu bağlantılarını tehlikeye soktu

 

Sessiz sedasız ebedi aleme uğurlanan MİT mensubunun hangi görevde olduğu bilinmezken, Odatv Türkiye'nin bu görevlendirmeyi de açık ederek resmen suç işledi.

Odatv'nin kimliğini ortaya çıkardığı şehit MİT mensubunun, Türkiye'ye çalışan ve iletişim halinde bulunduğu bağlantılarının da tehlikeye girdiği değerlendirildi.

"Ajan mısın, yayın organı mı?"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şehit sayısını vermekten bile kaçınırken, Odatv'nin gazetecilik kisvesiyle devletin sırlarını tehlikeye atması tepkiyle karşılandı. Sosyal medyada vatandaşlar "Ajan mısın, yayın organı mı?" tepkisinde bulundu.

MİT mensubunun kimliğini açıklamak suç

Öte yandan 2937 sayılı Milli İstihbarat Teşkilatı Kanunu'na göre, bir MİT mensubunun kimliğini deşifre etmek suç.

Yorumlara Git

Starlink uyduları dronları tespit etti! Hayalet uçakları da tespit edebilecek mi?

Hamas'tan HÜDAPAR'a dikkat çeken mektup

Pötibör bisküvinin doğum gününe kutlama!

NATO’dan Avrupa’ya kritik uyarı! “Türkiye olmadan olmaz”

İdam sorusu Devlet Bahçeli'yi çileden çıkarttı: Böyle sapık ve yanlış sorularla...