AKİT MENÜ

Teknoloji

İşte Google'da yapılan en tuhaf aramalar

İnternette en çok ne arıyorsunuz? Google'ın yaptığı araştırmaya göre en çok sorulan soru neden evlendim? Ama cinayeti nasıl işleyeceğini soranlar da çoğunlukta. İşte google'da yapılan en tuhaf aramalar.

Sizde mi bilmediğiniz her şeyi Google'a soranlardansınız? Siz Google'da gayet makul kelimeler arıyor olsanız da, bazıları akla gelmeyecek sorular soruyor. Bu sorular arasında neden evlendim de var, cesedi nereye saklarım da..

Dünyanın en çok tıklanan arama motorlarından Google, günde milyarlarca kez kullanılıyor. Google'da yapılan 'en ilginç aramalar' listesinde cinayet işlemeyi düşünüp cesedi nasıl saklarım diye Google'a soranlar, ayda ortalama bin kez arama yaparken, cinayetten nasıl paçayı kurtarabileceğini araştıranlar ise ayda 2 bin kez google'a başvuruyor.

Aşkını internette arayanların da google'a enteresan soruları var. Kırılan kalbin nasıl tamir edileceğini merak edenler ortalama 10 bin kez google'da arama yapıyor.

En tuhaf aramalar listesinde yer alan ve ayda 40 bin kez sorulan enteresan sorulardan biri de neden evlendim sorusu? İnsanlar artık neden evlendiklerini bile google'a soruyor.

Yorumlara Git

Bu yılın en beğenilen 10 otomobili açıklandı! 100 kişiden 93'ü hayran kaldı

Şişli’de rezitans yangını başladı!

Yeni liste paylaşıldı! Tarım Kredi'de indirim fırtınası

İsrail'e darbe üstüne darbe! Çok sayıda roket fırlatıldı

Asgari ücrette pazarlığın başlayacağı rakam belli oldu! Masadaki rakam bomba