AKİT MENÜ

Gündem

Paralel Yapı İslam İşbirliği Teşkilatı’na da sızmış!

Ülkemizde emniyet ve yargı başta olmak üzere birçok kurumda çeteleşen Paralel Yapı’nın, şimdi de İslam İşbirliği Teşkilatı’nda (İTT), kadrolaşmaya başladığı ortaya çıktı.

2014-03-22 13:19:13

HÜSEYİN KULAOĞLU / İSTANBUL - Paralel Yapı’nın ülkemizdeki bağlantılarının ardından şimdi de dış bağlantıları deşifre olmaya başladı. Ülkemizde emniyet ve yargı başta olmak üzere birçok kurumda çeteleşen Paralel Yapı’nın, şimdi de İslam İşbirliği Teşkilatı’nda (İTT), kadrolaşmaya başladığı ortaya çıktı.

İİT, 1981 yılında Şikago’da kurulan Amerika İslam Koleji’nin bir süre faaliyet gösterdikten sonra idari sorunlar yüzünden eğitime ara vermesi nedeniyle tekrar faaliyete açmıştı. Tekrar faaliyete geçmesi üzerine okulun başkanlığına ilginç bir şekilde Gülen’in adamı olan Ali Yurtsever getirildi. Yurtsever, Fetullah Gülen grubunun Washington yapılanması olan Rumi Forumu’nun da başkanlığını yürütüyor ve aynı zamanda grubun daha önce Fatih Üniversitesi’nde de çalıştığı belirlendi. Ali Yurtsever’in ise koleji Gülen grubunun menfaatlerine göre yönettiği öğrenildi.

YURTSEVER’DEN KÜFÜR VE HAKARET

Ali Yurtsever’in sosyal medyadaki hesabından yaptığı açıklamalarda ise ahlaksızca, utanmadan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ve tehdit ettiği, Gülen grubunu ise övdüğü görüldü. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, paralel yapıyı bitirmesine yönelik açıklamalarına cevap olarak; “Çabuk bitirin yoksa bitmenize çok az kaldı, vaktiniz kalmadı!” yazdığı görüldü.

Başbakan Erdoğan ile ilgili birçok çirkin paylaşımı da sayfasından paylaşan Yurtsever’in, Başbakan’ın oğlu Bilal Erdoğan için ise de çirkin ifadeler kullandığı belirlendi. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu için, “bu leke hepsinin alnında ölene dek kalacak! Her hatırladıklarında “ne kadar da yanlış yapmışız” diyecekler ama geçti!” diye yazan Yurtsever; İçişleri Bakanı Efkan Ala için de uygunsuz ifadeler kullandı.


Yorumlara Git

Duyunca çok şaşıracaksınız! Metal dedektörü ile 6 milyon liralık hazine buldu

İsrail Hamas lideri Yahya Sinvar’ı öldürdüğünü iddia etti

Müşteriler apar topar paralarını çekmeye başladı! Dev banka için iflas alarmı

De Rossi’nin ayrılığı sonrası tehdit edilmişti! Yollarını ayırdı: Roma CEO’su istifa etti!

Irak'taki Şii milis gruptan Ürdün Vadisi'ndeki İsrail yerleşimine saldırı