AKİT MENÜ

Gündem

Paralel yapı Niğde’de de fitne peşinde!

7 Aralık operasyonunun ardından sahte belge üreterek, kumpas kurarak, yasadışı dinleme yaparak, kaset montajlarıyla kendilerine muhalifler olanların üzerinde baskı kuran paralel yapı şimdi de, paralel internet siteleri ve paralel medya üzerinden itibar suikastlarına devam ediyor.

2014-03-23 04:17:40

HABER MERKEZİ - Paralel yapı, yurdun birçok yerinde Gülen örgütünü övücü, AK Parti Hükümeti ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı ise yalan ve iftiralarla karalayıcı haberlerin yer aldığı bildiri, gazete ve broşürler dağıtmaya devam ediyor.

PARALEL YAPI NİĞDE’DE DE FAALİYETTE

Niğde ilinde de bu tür faaliyetlerini sürdüren paralel yapının, bu ilde OSB TÜRK isimli bir bildiri dağıttığı ortaya çıktı. Kısa adı “OSB-TÜRK “olan Gayrı Haber Gazetesi çeşitli yerlerde gençlerin ellerine tutuşturuluyor. Niğde’de akşam saatlerinde başka bir ilden gelen bir grup bayan öğrencinin bildirileri dağıttığı görüldü. Selçuk Mahallesi’nde bildiri dağıtılırken, mahalle sakinleri dağıtanlara tepki gösterdi. Bunun üzerine Konya ve Karaman illerinden geldiklerini itiraf eden dağıtımcılar, üniversite öğrencisi olduklarını ve parayla binlerce bildiri dağıttıklarını itiraf etti. Halkın tepki göstermesi ve bildiri dağıtanların fotoğraflarını çekmesi üzerine dağıtımcıların, başka bir ile ait plakası bulunan lüks arabalara binip kaçtıkları öğrenildi.

Yorumlara Git

Duyunca çok şaşıracaksınız! Metal dedektörü ile 6 milyon liralık hazine buldu

İsrail Hamas lideri Yahya Sinvar’ı öldürdüğünü iddia etti

Müşteriler apar topar paralarını çekmeye başladı! Dev banka için iflas alarmı

De Rossi’nin ayrılığı sonrası tehdit edilmişti! Yollarını ayırdı: Roma CEO’su istifa etti!

Irak'taki Şii milis gruptan Ürdün Vadisi'ndeki İsrail yerleşimine saldırı