AKİT MENÜ

Gündem

Twitter Türk Mahkemelerini de tanıyacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem: "Twitter; Amerikan, Fransız, Alman ve Hindistan mahkemelerini tanıyor. Türk mahkemelerine geldiği zaman, özgürlük yaygarasıyla tanımamaya kalkıyor. Tanımayanlara biz tanıtırız, kim olursa olsun"

İSTANBUL - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, "Twitter; Amerikan, Fransız, Alman ve Hindistan mahkemelerini tanıyor. Türk mahkemelerine geldiği zaman, özgürlük yaygarasıyla tanımamaya kalkıyor. Tanımayanlara biz tanıtırız, kim olursa olsun" dedi.

Erdem, partisinin Zeytinburnu İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen programda, sandık müşahitleriyle bir araya geldi.

Toplantıda konuşan Erdem, yerel seçimlerin önemine işaret ederek, "Bu seçim yalnız Türkiye'nin seçimi değil. Bir ülke önemliyse herkesin dikkati o ülke üzerindedir. Türkiyemize çağ atlatan, 12 yılda dostları sevindiren, ülkemize ve partimize muhalif olanları da kıskandıracak güzellikte muhteşem işler yaptık" diye konuştu.

Erdem, 2002'deki genel seçimlere değinerek, şöyle devam etti:

"AK Parti'den önce birçok parti vardı. Ama o partilerin önemli bir kısmı şimdi siyasi arenada yok. Var mı? Anavatan ve Doğruyol diye bir parti var mı? 2002'de seçime gittik. 1,5 yaşındaki partimizi tek başına iktidara getirdi bu millet. O gün, gerek iktidarda bulunan 3 partiyi gerekse iktidarda olmasa bile mecliste bulunanların tamamını, meclisin dışına itti. 2002'de biz bir geldik, pir geldik. Geliş o geliş."

Twitter'a tedbir amaçlı erişim engelini değerlendiren Erdem, "Türkiye'yi yok sayıyorlar. Ne yapacağız? Özgürlük safsatasıyla buna müdahale etmeyecek miyiz? Biz yasaklardan çok çektik. Özgürlük, başkasının özgürlüğünün başladığı yerde biter. Öyle sınırsız özgürlük olur mu? Twitter; Amerikan, Fransız, Alman ve Hindistan mahkemelerini tanıyor. Türk mahkemelerine geldiği zaman, özgürlük yaygarasıyla tanımamaya kalkıyor. Tanımayanlara biz tanıtırız, kim olursa olsun" ifadelerini kullandı.

Erdem, AK Parti ile İstanbul'un hizmete doyduğunu vurgulayarak, "Asrın projesi Marmaray'ı hayata geçirdik. Marmaray gibi 20 projemiz daha var. Bunların bir kısmı yapılıyor; işte üçüncü köprü. Kiminin ihalesi yapıldı; üçüncü havaalanı. Kimi proje aşamasında; Kanal İstanbul. Bu projeler hayata geçtiği zaman, çok farklı bir Türkiye olacak" değerlendirmesinde bulundu.

Toplantıda, "Dombra" şarkısının bestecisi Arslanbek Sultanbekov da Kazak ve Nogay halklarının kullandığı iki telli çalgı "dombıra" ile iki şarkı seslendirdi.

Toplantıya davet edilmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sultanbekov, sanat ile siyaseti birbirine karıştırmadığını belirterek, "Rusya'da yaşarken de sanat ile siyaseti hiç karıştırmadım. Sanatın yolu başka. Benim siyasetim; sanatım. Benim görevim; eski ve unutulmuş hikayeleri, destanları ve şarkıları halka anlatmaktır" diye konuştu.

AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak ve Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın'ın da katıldığı toplantıda, sandık müşahitlerinin seçim günü yapması ve dikkat etmesi gereken hususlara ilişkin film gösterimi yapıldı.


AA
Yorumlara Git

Duyunca çok şaşıracaksınız! Metal dedektörü ile 6 milyon liralık hazine buldu

İsrail Hamas lideri Yahya Sinvar’ı öldürdüğünü iddia etti

Müşteriler apar topar paralarını çekmeye başladı! Dev banka için iflas alarmı

De Rossi’nin ayrılığı sonrası tehdit edilmişti! Yollarını ayırdı: Roma CEO’su istifa etti!

Irak'taki Şii milis gruptan Ürdün Vadisi'ndeki İsrail yerleşimine saldırı