AKİT MENÜ

Gündem

Ekrem Dumanlı’nın da kasetleri çıktı!

Sosyal medya paralel yapılanmanın ses kayıtları ile çalkalanmaya devam ediyor.

2014-03-27 12:50:09

HABER MERKEZİ - Önceki gece Fetullah Gülen’in MİT’in takibine karşı ABD istihbarat örgütü tarafından uyarıldığını ortaya koyan ses kaydı yayınlanmıştı. Dün de Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı’nın konuşması internete düştü. Youtube’a düşen ses kaydında Dumanlı, Türkiye’nin iç savaşa sürüklendiğini iddia ediyor. Zaman personeline yönelik yapıldığı belirtilen konuşmada, Dumanlı, Bediüzzaman Said Nursi’nin CHP düşmanı olmadığını vurgulayıp, oy verilebileceğini ima ediyor. Paralel örgütün pisliklerini deşifre eden isimleri de eleştiren Dumanlı, Gülen aleyhinde konuşan kişileri, Peygamber Efendimize ve Hz. İsa ile Hz. Musa’ya hainlik yapan kişilere benzetiyor.

İŞTE O DUMANLI KAFANIN SÖZLERİ

14 parça olarak yayınlanan ses kaydından bazı bölümler şöyle: “Bu camia çok büyük bir camia. 100 senelik bir tarihi olan bir camia Tabii ki bunun içerisinde aradığını bulamayanlar vardır, bulamayacağını umanlar vardır. Umduğuna vakıf olamayan vardır. Hz. Peygamber’in yanında da vardı, bütün evliyanın yanında da, bütün askerlerin yanında da böyle tipler vardı. İsa’yı gammazlayan da bellidir, Musa’ya ihanet eden de bellidir.

ERTUĞRUL ÖZKÖK’Ü ARAYIP BASMIŞ KÜFÜRÜ

“Emin Çölaşan bir yazı yazmış. Eyy savcılar Nurettin’i niye dinlemiyorsunuz? Sigortalarım attı, Ertuğrul beyi aradım, hiç bana yakışmayacak galiz küfürler söyledim. Ulan dedim… Ne varsa… (Emin Çölaşan’la konuşmasını anlatıyor) Bak dedim Abi sen beni aramışsın, bulamamışsın. Kaleminden kan damlıyor dedim yaaaa. Yalan damlıyor, iftira damlıyor dedim yaaa. Ya öyle değil Ekrem falan…

EKREM BAŞKA PARTİLERİN DE DOST OLDUĞUNU ANLAMIŞ

“Arkadaşlar Saadet Partisi’nde dostlarımız olduğunu fark ediyoruz, Milliyetçi Hareket Partisi’nde hâlâ dostlarımız olduğunu fark ediyoruz. Büyük Birlik Partisi’nde dostlarımız olduğunu fark ediyoruz. BDP’de dostlarımız olduğunu fark ediyoruz. BDP’nin en önemli figürlerinden birisi geçen gün Aziz anlattı, ‘ille de Ekrem beye ziyarete gideceğiz’ diyormuş. Hayatta duysanız inanamazsınız. Demiş ki, ‘Adam yurtdışında nasıl gideceğiz.’ ‘O zaman geldiği zaman gidelim.’ Arkadaşlar bizim ne bir partiye karşı olmamız söz konusu olabilir ne de bir partiye fanatik bir şekilde düşman olmamız söz konusu olabilir.

YÜZDE BEŞ YÜZÜNDEN GEMİ BATIRILMAZ

“Kendisini böyle risaleyi nur ihtisası yaptığını sananların konuştukları şeyler doğru değil arkadaşlar. Bediüzzaman’ın mutlak bir CHP düşmanlığı da yoktu. Açın mektuplarına bakın. Bana zulüm eden o eski parti onların yüzde 5’iydi diyor,  yüzde 95’i masumdu. Diyor ki, bir gemi de 9 tane cani olsa 1 tane masum olsa o bir masumun hatırına o gemi batırılmaz diyor. Öyle bir parti düşmanlığı da yoktu, parti taraftarlığı da yoktu.

BUNCA REZİLLİĞİN SEBEBİ UYARIYMIŞ!

“Bizim genel manada duruşumuz ‘Artık biraz kendinize gelin kardeşim’ mesajını verilmesi. ‘Biraz toparlanın. Bu kibirden, bu gururdan, kendini aşmışlıktan böyle sürekli herkese saldırmaktan biraz uzaklaşın. Aklınızı başınıza devşirin’ mesajının verilmesidir. Allah göstermesin iç savaşın bile muhtemel olduğu bir çatışma dönemine girebiliriz Allah korusun. O yüzden bunun demokratik bir yolla çözülebilmesi için mutlaka bir mesaj verilmesi lazım.”

                                             İŞTE O SES KAYITLARININ TAMAMI

Yorumlara Git

Duyunca çok şaşıracaksınız! Metal dedektörü ile 6 milyon liralık hazine buldu

İsrail Hamas lideri Yahya Sinvar’ı öldürdüğünü iddia etti

Müşteriler apar topar paralarını çekmeye başladı! Dev banka için iflas alarmı

De Rossi’nin ayrılığı sonrası tehdit edilmişti! Yollarını ayırdı: Roma CEO’su istifa etti!

Irak'taki Şii milis gruptan Ürdün Vadisi'ndeki İsrail yerleşimine saldırı