AKİT MENÜ

Yaşam

Gayrimeşru ilişkinin vahim sonucu! Bebeğini çöpe attı

Gaziosmanpaşa'da gayrimeşru ilişkisinden doğan bebeğini çöpe atan genç kadın "Babam bilmiyordu, korktuğum için öyle yaptım" dedi. Korkunç görüntüler kameraya anbean yansırken genç kadın gözaltına alındı.

2021-05-27 18:12:37

This browser does not support the video element.

Gaziosmanpaşa’da evlilik dışı ilişkisinden olan bebeğini çöp tenekesine atan kadın kameralara yansıdı. Gözaltında alınan kadının, ifadesinde "Babam bilmiyordu, korktuğum için öyle yaptım" dediği öğrenildi.

Çöpe atılan bebek hastaneye kaldırıldı

Gaziosmanpaşa Barboros Mahallesi’nde bir kadın yeni doğan bebeğini çöpe attı. Olaydan bir süre sonra çöpten ağlama seslerini duyan çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, bebeği çöpten çıkartıp sağlık ekiplerine teslim etti. Bebek ambulansla hastaneye kaldırılırken polis ekipleri çevredeki kameraları incelemeye aldı.

'Babamdan korktuğum için çöpe attım'

Güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri kısa sürede kadının kimliğini tespit ederek gözaltına aldı. Kadının "Babamın haberi yoktu. Babamdan korktuğum için böyle bir şey yaptım" şeklinde ifade verdiği belirtildi.

Bebeğini çöpe atan kadının, ifadesinin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

Yorumlara Git

Sözcü’yü dansöze çevirdiler! Instagram’ın borazanı olursan böyle rezil olursun

Türkiye tarihinde böylesi olmamıştı! Selçuk Bayraktar müthiş rakamı verdi

Kamala Harris ABD'yi karıştırdı! "Çekinmem vururum"

Ajanslar son dakika geçiyor! İsrail vuruldu

Cihat Yaycı Paşa uyarıyor! Yunanistan şimdi de Gökçeada'ya göz dikti!