AKİT MENÜ

Gündem

İdam kararları protesto edildi (foto haber)

Dabeci Sisi yönetiminin verdirdiği idam kararları için Türkiye'nin birçok noktasında protestolar düzenlendi.

2014-04-12 19:12:26

Uluslararası Af Örgütü, Mısır'da 528 kişiye verilen idam cezasını Karaköy’de protesto etti.

Malatya'da bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar, Mısır'da darbe karşıtı 528 kişi hakkında verilen idam kararını protesto etti.

Mısır'da darbe karşıtı 528 kişi hakkında idam kararı verilmesi, Uşak'ta 32 sivil toplum kuruluşunun katıldığı gösteri ile protesto edildi.

Alperen Ocakları'na bağlı bir grup Mısır'da 528 kişinin idama mahkum edilmesini protesto etmek amacı ile Mısır'ın Ankara Büyükelçiliği önünde eylem yaptı.

Mısır'da darbe karşıtı 528 kişiye "şiddete teşvik" suçlamasıyla idam cezası verilmesi, Zonguldak'ta protesto edildi. Darbe karşıtı yazılar ve Mursi'nin resminin bulunduğu dövizleri taşıyan Zonguldak Sivil Toplum Örgütleri Dayanışma Platformu üyeleri, sembolik darağaçlarını devirerek verilen idam cezalarına tepki gösterdi.

Kırklareli'de bazı sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilere mensup bir grup, Mısır'da 528 kişi hakkında idam kararı verilmesini protesto etti. Bazı öğrenciler Mısır'daki idam kararlarına dikkati çekmek için sembolik darağacı kurdu, kefeni temsilen beyaz örtüye sarıldı.

Sakarya Adalet Girişimi (SAGİR) üyesi grup, Adapazarı Kültür Merkezi (AKM) önünde ellerinde döviz ve pankartlarla Mısır'da 528 kişinin idama mahkum edilmesini protesto etti.

Giresun'da, Atatürk Meydanı'nda toplanan bazı sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilere mensup bir grup, basın açıklamasıyla Mısır'da darbe karşıtı 528 kişi hakkında idam kararı verilmesi protesto etti.

Uluslararası Af Örgütü, Mısır'da 528 kişiye verilen idam cezasını Karaköy’de protesto etti.

Mısır'da 528 kişinin idama mahkum edilmesi Mardin'de protesto edildi. Dost-Der adına basın açıklamasını okuyan Abdulmenaf Baysal, binlerce kişinin katledilmesine neden olan darbe güçlerinin Mısır'ı daha da karanlık günlere götürmeye devam ettiğini kaydetti.

Bartın'da Hükümet Caddesi Arap Camisi önünde, bazı sivil toplum kuruluşlarının öncülüğünde, Mısır'da 528 kişiye verilen idam kararı protesto edildi.

Mısır'da 528 kişinin idama mahkum edilmesi Karabük'te protesto edildi.

Mısır'da Müslüman Kardeşler üyesi 528 kişinin idama mahkum edilmesi, Tekirdağ'da protesto edildi.

AK Parti Sivas Gençlik Kolları üyeleri ve vatandaşlar tarafından, Mısır'da idama mahkum edilen 528 kişi için Atatürk Kongre Ve Etnografya Müzesi bahçesinde 529 "Fetih Suresi" okundu.

Mısır'da Müslüman Kardeşler üyesi 528 kişinin idama mahkum edilmesi, Antalya'da protesto edildi. Eyleme katılan grup üyelerinden bazıları de üzerlerine giydikleri kefenlerle darağacına asılanları canlandırdı.

Mısır'da 528 kişi hakkında verilen idam kararı, Adıyaman'da protesto edildi.

Mısır'da 528 kişinin idama mahkum edilmesi kararı Siirt'te çeşitli sivil toplum kuruluşları tarafından protesto edildi.

Mısır'da 528 kişi hakkında verilen idam kararı, Burdur'da protesto edildi.

Kilis'teki bazı sivil toplum kuruluşu üyeleri, Mısır'da 528 kişinin idama mahkum edilmesine tepki gösterdi.

Mısır'da 528 kişi hakkında verilen idam kararı, Cuma namazı sonrasında Kadı Camisi önünde ve Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde protesto edildi.

Anadolu Gençlik Derneği Mersin Şubesi üyesi bir grup, Mısır'da 528 kişinin idama mahkum edilmesini protesto etti.

Batman’da 19 sivil toplum kuruluşu temsilci ve üyeleri düzenledikleri ortak basın açıklamasında Mısır’da 528 kişiye verilen idam kararına tepti gösterdi.

Manisa'da Cuma namazını Hatuniye Camisi'nde, Manisa Sivil Dayanışma Platformu (MASİDAD) öncülüğünde kılan vatandaşlar da slogan ve dövizlerle Mısır'daki darbe yönetimini protesto etti.

Yalova'da sivil toplum kuruluşu üyeleri, Mısır'da 528 kişiye verilen idam cezasını protesto etti. Merkez Camisi önünde, grup adına basın açıklamasını Anadolu Gençlik Derneğinin Yalova şube sorumlusu Mustafa Özen yaptı.

www.yeniakit.com.tr  

 

Yorumlara Git

Ortadoğu’da Büyük felaket! Birleşmiş Milletler acil toplandı

Milyoner’de ilginç anlar… Yarışmacının cevabı sunucuya kahkaha attırdı

HÜDAPAR’a aslan, DEM'e kedi

Malum zihniyetin engellendiği yerli sanayi son 20 yılda ayağa kalktı! CHP takoz engellendi savunma sanayii şahlandı

Kassam'dan işgal rejimine darbe