AKİT MENÜ

Siyaset

Fakıbaba, Şanlıurfa için müjdeyi verdi “Sağlıkla ilgili problemler bu sefer çözülecek”

Eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Şanlıurfa’da sağlığın iyi yönetilmediğini ancak bakanlığın bu sefer Şanlıurfa'daki sağlıkla ilgili problemleri çözeceğine inandığını söyledi.

Hasan Eğrigöz  Ankara

Şanlıurfa’da sağlıkla ilgili problemler olduğunu ancak bu sefer bakanlığın bu problemleri çözeceğini ifade eden eski Bakan ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Şanlıurfa’nın sağlık sorununu ele alana Eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, “Eski bir Başhekim ve Genel Cerrahi Uzmanı olarak Şanlıurfa'da Sağlığın iyi yönetilemediğini görüyorum. Bunu 2 yıldan beri sayın Bakanımıza anlatmaya çalışıyorum. Ancak başarılı olamadım. Bu sefer sayın Bakanımızın Şanlıurfa'daki Sağlıkla ilgili problemleri çözeceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.


Yorumlara Git

Herkes Yunanistan diyor ama Türkler o Arap ülkesine kaçmaya başladı! 250 bin kişi...

Huzurevine füze isabet etti! Ölü ve çok sayıda yaralı var

Mourinho Galatasaray karşısında ilk 11'i belirledi! Herkes Oosterwolde diyor ama ondan yıldız isme özel mesaj

Çay tiryakilerine kötü haber: Ölüme yol açıyor

İki yeni 'iPhone 16' modeli geliyor! Sızan tasarımda olay detay