AKİT MENÜ

Siyaset

Fakıbaba, Şanlıurfa için müjdeyi verdi “Sağlıkla ilgili problemler bu sefer çözülecek”

Eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Şanlıurfa’da sağlığın iyi yönetilmediğini ancak bakanlığın bu sefer Şanlıurfa'daki sağlıkla ilgili problemleri çözeceğine inandığını söyledi.

Hasan Eğrigöz  Ankara

Şanlıurfa’da sağlıkla ilgili problemler olduğunu ancak bu sefer bakanlığın bu problemleri çözeceğini ifade eden eski Bakan ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Şanlıurfa’nın sağlık sorununu ele alana Eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, “Eski bir Başhekim ve Genel Cerrahi Uzmanı olarak Şanlıurfa'da Sağlığın iyi yönetilemediğini görüyorum. Bunu 2 yıldan beri sayın Bakanımıza anlatmaya çalışıyorum. Ancak başarılı olamadım. Bu sefer sayın Bakanımızın Şanlıurfa'daki Sağlıkla ilgili problemleri çözeceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.


Yorumlara Git

Gram altında 3. Dünya Savaşı bombası! İslam Memiş tarih verdi

CHP’li belediye O camiyi yapmayacağız! AK Parti’den açıklama “Biz Yapacağız”

‘Futbola rahatlık getirir’ diyerek duyurdular! Devrim olacak futbolda devrim… Dünya bu olayı konuşuyor!

Türkiye ile yapılan anlaşma Yunanistan'a bayram ettirdi! 'Ülkeye huzur getirdi' diyerek duyurdular

CHP ve yavrularının tek amacı! Darbe anayasasına dokundurtmayız!