AKİT MENÜ

Teknoloji

Ultra dayanıklı Galaxy S7 Active geliyor!

Su ve toz geçirmezliğine ek olarak yükseklik basıncına, neme, tuzlanmaya ve titreşim şoklarına karşı da dayanıklı.

Geçtiğimiz ay düzenlenen MWC 2016'da Galaxy S7 neslini tanıtıp geçtiğimiz günlerde de satışına başlayan Samsung, şimdi de seleflerinde olduğu gibi farklı varyasyonlarla aileyi genişletiyor.

Samsung'un satışa sunmaya hazırlandığı yeni ailenin yeni üyesi, dayanıklı form yapısına sahip olan 'Active' versiyonu. Takip edenlerin bileceği üzere Galaxy S5 neslinde ana modelin yanısıra S5 Mini, Sport, Plus ve Active olmak üzere dört farklı kardeş çıkaran Samsung, S6'da kesintiye gitmiş ve sadece Edge+ ile Active modellerini çıkarmıştı.

İşte şimdi Sammobile'ın aktardığı gelişmeye göre, S7 Active de yolda. SM-G891A model numarasıyla gelecek olan telefonun teknik özelliklerinin ne olacağı henüz belli değil ancak kesin olan şey seleflerindeki gibi MIL-STD-810G askeri standartla tasarlanacağı ki bunun anlamı mevcut modellerdeki su/toz geçirmezliğine ek olarak yükseklik basıncına, neme, tuzlanmaya ve titreşim şoklarına da karşı duracağı. Yine geçtiğimiz seneki benzerlerinden hareketle daha yüksek kapasiteye sahip bir bataryayla gelmesi de muhtemel. Bunun haricinde yongaseti, RAM vb. gibi temel teknik özelliklerde bir değişiklik olmayacak.
(Haber7)

Yorumlara Git

CHP diktası işçileri kovdu! Özgür Özel'e çıtını çıkaran ekmeğinden oluyor

Amerikalılara izin çıktı! O ilimizden petrol çıkaracaklar

Faturalar cep yakıyor! Rakıyı bırak suyu indir

Fiat'ın sahibinin mal varlıklarına el konulacak

Tam 150 ton! “Çevreci” CHP bakın neler yapmış neler