AKİT MENÜ

Gündem

Paralel yapı TÜRGEV'e neden saldırıyor?

Devletin yerine paralel devlet kurmaya soyunan; tek din, tek gerçek, tek millet olarak sadece Gülen örgütünü gören Pensilvanya zihniyetinin, 17 Aralık darbe girişiminde TÜRGEV’i neden hedef aldığının en net sebebi, geçtiğimiz günlerde paralel tetikçi gazete Karşı‘nın manşetiyle ortaya çıktı.

2014-04-14 12:11:34

Fetullah Gülen grubunun solcu ve Gezicilere kurdurduğu ve tetikçiliği işe yaramayınca geçtiğimiz günlerde kapanmak zorunda kalan gazete, tam da Gülen örgütünün amaçları doğrultusunda yayın yaptığını kanıtlarcasına, “AK Cemaat kuruluyor” manşetiyle çıkarak, yegane amacı öğrencilere burs, yurt imkanı sağlama ve kaliteli eğitim olan TÜRGEV'i hedef gösterdi.

MedyaGündem'in haberine göre; TÜRGEV’in Gülen örgütü tarafından kendilerine karşı bir tehdit(!) olarak algılandığı, Karşı gazetesinin manşetiyle net biçimde anlaşıldı. Devletin, milletin, İslam’ın yerine kendini koyan Gülen örgütü, öğrencilere yönelik sosyal yardım çalışmalarında da kendileri dışında kimsenin varlık göstermesine tahammülü olmadığını attırdıkları bu manşetle bir kez daha kanıtlamış oldu.

Karşı gazetesi TÜRGEV'i hedef alan manşetiyle Gülen çetesinin yayın organı olduğunu da ispatladı.

Twitter’da Gülen örgütünün TÜRGEV’den duyduğu rahatsızlık nedeniyle bu eğitim ve sosyal yardımlaşma projesine neden kumpas planı yaptığı şöyle deşifre edildi:













Yorumlara Git

Otomobil alıp satacaklar aman dikkat: 27 Eylül'den itibaren zorunlu olacak! İşte 10 soruda Güvenli Ödeme Sistemi

Laikçi baskıya boyun eğildi! Yusuf Ziya Gümüşel Hoca’ya hapis zulmü

Tekgıda-İş’ten Sendika Terörü… Sendikacılar, herkese küfür ve tehdit yağdırdı

Sinan Ateş'i kim öldürdü? Bilirkişi raporu ortaya çıktı

İsrailli işgalciler Lübnan topraklarına da göz koydu! Zaten yapıyorlardı resmi olarak ta duyurdular