AKİT MENÜ

Gündem

Soykırımı inkâr etti, yargıç olamadı!

Ermeniler “asrın yalanı” olarak görülen sözde soykırım iddialarını inkâr eden herkesi “aforoz” ediyor.

2014-04-14 11:52:53

RAMAZAN ALKAN\ANKARA - ABD’nin Massachusetts Eyaleti’nde Joseph Berman adındaki bir avukat sözde Ermeni soykırımını inkâr ettiği için yargıç olamadı. Berman’ın yargıçlığını engelleyenler ise Ermeni lobileri. Kendilerine soykırım yapıldığını iddia edenlerin günümüzde takındıkları bu tavır kimin soykırımcı olduğunu gözler önüne serdi.

İŞTE GÜNÜMÜZDEKİ ERMENİ ZULMÜ

1915 yılı I. Dünya Savaşı sırasında Doğu Anadolu’daki Ermenilerin zorunlu göçe tabi tutulmasını dünyaya Ermeni soykırımı olarak anlatan Ermeniler “iddiayı yalanlayan herkesi düşman ilan ediyorlar. Bunun örneklerinden biri geçtiğimiz Mart ayında ABD’nin Massachusetts Eyaleti’nde yaşandı. Joseph Berman adındaki bir avukat hâkim olabilmek için Valilik Konseyi’ne başvurdu. Hâkimlik için bütün vasıfları üzerinde barındıran Berman, Ermenilerin konseye baskı yapması nedeniyle yargıç olamadı. Yoğun tartışmalara neden olan bir yüksek mahkeme hâkimi tayini, Ermenilerin şiddetli itirazları yüzünden, Konsey tarafından reddedildi.

AGOS ADETA ZİL TAKIP OYNADI

Ülkemizde sürekli azınlıklara haksızlık yapıldığı haberleri yayınlayan Agos gazetesi skandalı “Ermeni Soykırımı’nı inkâr edince yargıç olamadı diye normal bir şeymiş gibi verdi. Berman’ın yargıç olamaması karşısında sevinç duyan Agos, Berman’a karşı yapılan haksızlığa karşı çıkmak yerine yapılan yanlışı adeta övdü.


Yorumlara Git

Otomobil alıp satacaklar aman dikkat: 27 Eylül'den itibaren zorunlu olacak! İşte 10 soruda Güvenli Ödeme Sistemi

Laikçi baskıya boyun eğildi! Yusuf Ziya Gümüşel Hoca’ya hapis zulmü

Tekgıda-İş’ten Sendika Terörü… Sendikacılar, herkese küfür ve tehdit yağdırdı

Sinan Ateş'i kim öldürdü? Bilirkişi raporu ortaya çıktı

İsrailli işgalciler Lübnan topraklarına da göz koydu! Zaten yapıyorlardı resmi olarak ta duyurdular