AKİT MENÜ

Gündem

Darbeciler zulmettikleri hayatlara karşın rahatlarının peşindeler!

28 Şubat darbecisi Çetin Doğan'ın ailesi, hem Doğan'ın rahat etmesi hem de tatillerinden feragat etmeden Doğan'a yakın olmak için Buca Cezaevi'ni isterlerken, bugün de, sürekli İstanbul'daki Adli Tıp'a gidip gelmek istedikleri öğrenildi.

2022-11-14 01:18:20

 Yeniakit.com.tr 

28 Şubat darbecisi Çetin Doğan'ın ailesi, tatillerinden feragat etmemek için Doğan'ı Buca Cezaevi'ne aldırmışlardı.

Darbeci Doğan'ın eşi Nilgün Doğan, Sözcü'den Gökmen Ulu'ya konuştu.

Hem Çetin Doğan'ın hem kendilerinin rahatını düşünerek Buca Cezaevi'ni isteyen Nilgün Doğan'ın şimdi de eşi Çetin Doğan'ı sürekli istanbul'a götürmek istediği öğrenildi.

Nilgün Doğan açıklamasının ilgili bölümünde şunları söyledi:

Anayasa Mahkemesi karar verene kadar tahliye edilmesini talep ettik. Bu süre içinde de iyi hastane ve doktor seçme şansımız olur, Çetin'in sağlık durumunu toparlamaya çalışırız diye düşündük. Bunun üzerine yine hastaneye götürüldü. Daha sonra Çetin, Adli Tıp Kurumu'na bir dilekçe yazmış. Buca Cezaevi Müdürlüğü, İstanbul Adli Tıp Kurumu'na götürülüp getirilme işlemi için yanına 10 koruma görevlisi verilmesi ve bu korumaların gidiş–geliş uçak biletlerini Çetin Doğan'ın ödemesi gerektiğini söylemiş.

Biletleri biz alsak ucuz bilet ararız ama bizim maaşımız 15 bin lira zaten. Bu kadar kişinin gidiş–geliş parasını karşılamamız imkansız. Çetin Adli Tıp Kurumu'na gitmekten vazgeçti.

Yorumlara Git

Robot Sophia CHP’ye pahalıya patladı

20 Eylül 2024: Günün Âyet ve Hadisi

Bu köpeklere hala dur diyen yok! Saldırı anı kamerada

20 Eylül 1238: Mahmûd B. Ahmed Nâsîrî'nin vefatı (Alim)

İsrail’den skandal talimat! Savaş kuzeyde resmen başladı