AKİT MENÜ

Gündem

Ali İhsan Karahasanoğlu'ndan darbeci Çetin Doğan'a açık teklif

Yeniakit Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu, 28 Şubat davasında hapis cezası alan eski 1. Ordu Komutanı Çetin Doğan'a flaş bir çağrıda bulundu.

This browser does not support the video element.

28 Şubat davasında hapis cezası alan eski 1. Ordu Komutanı Çetin Doğan, FETÖ'cülerin o dönem TSK'dan atıldığını öne sürdü.

Akit Tv'de ekranlara gelen Manşetlerin Dİli programında Çetin Doğan'ın bu açıklamaları değerlendirildi.

Yeniakit Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu yaptığı açıklamada, "Çetin Doğan çıkıp ‘Biz 28 Şubat’ta FETÖ’cüleri atıyorduk’ diyor. Peki Erbakan’a neden düşmanlık yaptınız? Akit gazetesinin yaşaığı, üniversite öğrencisi kızların yaşadığı zulüm var. FETÖ’ye bakın. Çocukları imam hatiplere değil, normal liseye gider. Bu açıklamalar Çetin Doğan’ın son çırpınışları. Şimdi çıksın eğer ciddiyse, ‘Biz suçlu değiliz. Biz ABD’li CIA’nin kuklası olan FETÖ’cü subayları gördük. Erken uyandık. Bunları önlemek için tedbir aldık ve şimdi de mahkum olduk’ diyorsa ve bu fikrinde samimiyse çıksın AKİT TV’ye ya da başka programa anlatsın" ifadelerini kullandı.

Yorumlara Git

120 bin TL'lik o ürün için geceden kuyruğa girdiler!

İsrail, Müslüman âlemini eze eze yendi. Bunun lamı cimi yok! İster ne mutlu Türk ol ister ne mutlu Arap böyle giderse halimiz harap

Cihat Yaycı, Türkiye'yi uçuracak petrol ve doğalgazın yerini söyledi: Müthiş potansiyel var müthiş

MOSSAD ajanları fabrikada işçi oldu! Alçak saldırının perde arkası

Adıyaman'daki deprem konutlarında Türk bayrağını yere attılar: Evlerini geri alın, yazıklar olsun