AKİT MENÜ

Teknoloji

Galaxy C5 ve C7 fiyatı ve özellikleri internete düştü

Samsung’un orta segmente yeni bir soluk getirmesini beklediğimiz Galaxy C serisi modeller hakkında önemli bilgiler internete sızdırıldı.

Güncelleme Tarihi:

Samsung’un orta segmente yeni bir soluk getirmesini beklediğimiz Galaxy C serisi modeller hakkında önemli bilgiler internete sızdırıldı. Çin menşeli MyDrivers sitesi tarafından yayınlanan özellikleri göre Galaxy C5 ve Galaxy C7 pil ve ekran dışında benzer özellikler sergileyecek.

GALAXY C5 VE GALAXY C7 ÖZELLİKLERİ

Telefonları birbirinden ayıran başlıca detaylar ise pil ve ekran tarafında karşımıza çıkıyor. Galaxy C5 ve Galaxy C7’nin güç biriminde Qualcomm’un sekiz çekirdekli Snapdragon 617 işlemcisi yer alacak.

Her iki telefonda 4GB RAM yer alırken, bellek tarafında ise 32GB depolama karşımıza çıkacak. Yeni nesil telefonlarda microSD kart desteği de mevcut olacak.

Galaxy C5 ve Galaxy C7’nin kamera donanımları aynı olacak. Çift LED flaş ile desteklenen 16 megapiksel arka kamera ve 5 megapiksel ön kamera telefonların kamera birimlerini oluşturacak.

Galaxy C5’te 5.2 inç büyüklüğünde, Galaxy C7’de ise 5.7 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüklü Super AMOLED ekranlar kullanılacak. Galaxy C5’in 6 mm kalınlığında olacak metal kasasında 2.600 mAh, Galaxy C7’nin 7 mm kalınlığındaki kasasında ise 3.300 mAh büyüklüğünde piller yer alacak.

Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemiyle çıkış yapacak telefonlarda ayrıca Samsung’un Ultra Yüksek Ses Kalitesi özelliği mevcut olacak.

GALAXY C5 VE GALAXY C7 FİYATI

Shiftdelete'te yer alan habere göre, Galaxy C5 ve Galaxy C7’nin önümüzdeki günlerde resmen tanıtılması bekleniyor. İlk aşamada Uzak Doğu’da satışa çıkacak modeller pazarın yapısı düşünüldüğünde agresif fiyatlardan tüketicilere sunulacak.

Galaxy C5’in fiyatı 246 dolar, Galaxy C7’nin fiyatı ise 276 dolar olacak.

Yorumlara Git

5 yıl erken emekli olacaklar! O meslekte çalışanlar gün sayıyor

Türkiye'nin hamlesi ABD'yi karıştırdı: Senatörler ikiye bölündü!

Mourinho yolcu! Ali Koç'tan son dakika İsmail Kartal bombası

Polisi öldüren caninin adliyeye götürüldüğü anlar

15 yıllık şeytani plan deşifre oldu! İsrail, cihazlarımızı patlatmak için uykumuzda bile çalışmış