AKİT MENÜ

Gündem

Gazeteci Turgay Güler Merdan Yanardağ'ın yalanlarını suratına çarparak Bay Kemal'in kaybetme planını açıkladı "İnsanda biraz utanma olur"

Kendi kanalında konuşan gazeteci Turgay Güler Tele1 TV'nin Kurucu Genel Yayın Yönetmenliğini sürdüren Merdan Yanardağ'ın yalanlarını ekrana getirerek, söylediği her sözü PKK/HDP milletvekillerinin ağızı ile Yanardağ'ın yalanlarını bir bir suratına çarptı. "İnsanda biraz utanma olur, sıkılma olur" diyen Güler, Kemal Kılıçdaroğlu'nun kaybetme planını açıkladı.

2023-04-02 20:22:59

This browser does not support the video element.

Kendi kanalında bir konuşma yapan gazeteci Turgay Güler

"Gözümüzün içine baka baka HDP PKK arasında bir ilişki yok. Hiçbir ilişki kanıtlanmamıştır diye neden diyorlar bunu? İşte yeni nesil, açıyor kanalı bu beyimiz orada oturmuş ne ilgisi var HDP'nin PKK ile diye öyle konuşuyor.

Sonra AKP iftira atıyor, yandaşlar iftira atıyor HDP'nin ne ilgisi olabilir ki PKK ile diyerek bu evreye geçtiler. İnkar ve yalan evresine geçtiler.
Seçime kadar sürekli yalan söyleyecekler ve tehdit edecekler. Sürekli yalan, sürekli tehdit, sürekli yalan, sürekli tehdit. Böylece kırk beş günü geçirecekler. Kırk beş gün sonra seçimi kaybettiklerinde de sokaklara dökülecekler. Planları bu. Olmaz bu olmaz! dedi.

Yorumlara Git

20 Eylül 2024: Günün Âyet ve Hadisi

Bu köpeklere hala dur diyen yok! Saldırı anı kamerada

20 Eylül 1238: Mahmûd B. Ahmed Nâsîrî'nin vefatı (Alim)

İsrail’den skandal talimat! Savaş kuzeyde resmen başladı

Amerikalılar Trump’ın mitinginde dehşeti yaşadı! Gizli Servis bilerek müdahale etmemiş