AKİT MENÜ

Sosyal Medya

CHP'liler bu sözleri iyi dinleyin! Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Alman devlet kanalında övgüler dizildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 14 Mayıs seçimlerinde muhalefete bir kez daha üstünlük sağlamasının ardından Alman devlet kanalında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgüler dizildi.

2023-05-21 00:08:50

This browser does not support the video element.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yıllardır süregelen rakipleri karşısındaki başarısına Almanlar da kayıtsız kalamadı. Alman devlet televizyon kanalı ZDF'de 14 Mayıs'ta topyekün birleşen muhalefete karşı bir kez daha üstünlük sağlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın etkinliği gündeme getirildi.

Pogramda gazeteci ve siyasi analist Carolina Drüten, Rusya, Amerika, Avrupa'ya karşı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dış politikada yürüttüğü "stratejik bağımsızlık" anlayışına dikkat çekti.

"Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçmeni güçlü olmasını seviyor." diyen Drüten, "Erdoğan için 'güçlü lider, dünya lideri' diyorlar. Türkiye'yi zor zamanlarda, fırtınalı dönemlerde düzlüğe çıkarıp, tüm zorluklardan en az hasarla devam etti." ifadelerini kullandı.

 "İşte bu stratejik bağımsızlıktır"

Karşısındaki gazetecinin "Amerika'ya, Avrupa'ya, Çin'e ve Rusya'ya taraf değiller. Biz kendimize tarafız diyorlar" sözlerine karşılık ise Drüten, "İşte bu stratejik bağımsızlıktır" dedi.

Yorumlara Git

Dünyanın ilk ekmeği THY’nin New York seferinde

Türkiye'ye verilmeyen F-35 ve Eurofighter'lar o ülkeye gönderilecek

Starlink uyduları dronları tespit etti! Hayalet uçakları da tespit edebilecek mi?

Hamas'tan HÜDAPAR'a dikkat çeken mektup

Pötibör bisküvinin doğum gününe kutlama!