AKİT MENÜ

Siyaset

Kılıçdaroğlu'na TBMM Grup Toplantısında şok! 'Neden kaybettiniz' diye bağırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seçimleri bir kez daha kaybetmesinin ardından kendi mahallesi tarafından linç edilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısında konuşma yaptığı sırada salondan bir kişi "Neden kaybettiniz?" diye bağırdı. Partilinin sorusunu görmezden gelen CHP lideri konuşmasına kaldığı yerden devam etti.

2023-06-13 22:01:45

This browser does not support the video element.

28 Mayıs Pazar günü gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinden mağlubiyetle ayrılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu seçimlerin ardından çıktığı partisinin ilk grup toplantısında beklemediği bir tepkiyle karşılaştı.

Seçimdeki başarısızlık nedeniyle kendi mahallesinin istifa çağrıları yaptığı Kılıçdaroğlu, konuşmasının başlarında ise büyük şok yaşadı. Kürsüye çıkan Kılıçdaroğlu, "Slogansız bir şekilde güzel bir sohbet edelim" sözleriyle sessizlik talep etti.

Kılıçdaroğlu 'Neden kaybettiniz?' sorusuna gerildi

O esnada salondan yükselen "Neden kaybettiniz?" sorusuyla neye uğradığını şaşıran CHP Genel Başkanı, soruyu karşılıksız bırakırken, yüzünün bir anlık da olsa gerildiği anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

Yorumlara Git

İBB'den skandal dava! Hükümet indirim yapmıştı ama...

Galatasaray'da Mourinho krizi çıkabilir! Gözler Okan Buruk’ta: Böylesi olmamıştı gerçekten…

Emekliler aman dikkat! Maaşınız kesilebilir

Milli takıma çok şey kazandırmış zaten! Şimdi de Süper Lig devine mi gelecek? Akıl tutulması bu olsa gerek…

‘İsrail 2 yıl içinde…’ Umarız dediğin olur siyonist yalakası Trump