AKİT MENÜ

Dünya

Almanya harekete geçti: Gazze'den onlarca Alman vatandaşını tahliye etti

Almanya'nın Dışişleri Bakanlığı'nın açıklaması: bugün Gazze'den tahliye edilen 30'dan fazla Alman vatandaşının aralarında çocuklu ailelerin de bulunduğunu duyurdu. Almanya'dan flaş bir adım geldi.

2023-11-03 22:44:51

Almanya Dışişleri Bakanlığı, bugün Gazze'den tahliye edilen 30'dan fazla Alman vatandaşının aralarında çocuklu ailelerin de bulunduğunu duyurdu. Kahire'deki Alman Büyükelçiliği, tahliye edilen Almanlarla ilgilenirken, daha fazla Alman vatandaşının tahliye edilmesi için çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Almanya aralarında çocuklu ailelerin de bulunduğu 30'dan fazla Alman vatandaşın bugün Gazze'den tahliye edildiğini duyurdu. Almanya Dışişleri Bakanlığı, haberi X hesabından duyurdu.Söz konusu paylaşımda, "Refah Sınır Kapısı'ndan iyi haber.

Aralarında çocuklu ailelerin de bulunduğu 30'dan fazla Alman vatandaşı bugün Gazze'den ayrılabildi." ifadesine yer verildi. Kahire'deki Alman Büyükelçiliğinin Gazze'den ayrılan Almanlarla ilgilendiği bilgisi paylaşılırken bölgeden daha fazla Alman vatandaşın tahliye edilmesi için çalışmaların sürdüğü kaydedildi.

 

Yorumlara Git

1+0 evlerde gayrimeşru ilişkiler yaşanıyor! Bu evler yasaklansın

120 bin TL'lik o ürün için geceden kuyruğa girdiler!

İsrail, Müslüman âlemini eze eze yendi. Bunun lamı cimi yok! İster ne mutlu Türk ol ister ne mutlu Arap böyle giderse halimiz harap

Cihat Yaycı, Türkiye'yi uçuracak petrol ve doğalgazın yerini söyledi: Müthiş potansiyel var müthiş

MOSSAD ajanları fabrikada işçi oldu! Alçak saldırının perde arkası