AKİT MENÜ

Siyaset

Şimdi yalancı Deniz Zeyrek açıklasın! Ne karşılığında o yalanı ortaya attın?

Filistin'de her gün çocuk katliamı yapan İsrail'e destek ve koruma veren Amerikan sermayeli Fox TV’de Orta sayfa programında konuşan Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, 54 insanımızın öldürülmesi olaylarından dolayı mahkum olduğu için cezaevinde olan eski HDP Eş Genel Başkanı terör sevici Selahattin Demirtaş'a selam göndermesini eleştirenleri hedef aldı.

2023-11-14 02:42:33

This browser does not support the video element.

ABD sermayeli tv'de konuşmalar yapan, İsviçre sermayeli şirketin sahibi olduğu gazetede yazı yazan Deniz Zeyrek, AK Parti ile HEDEP arasında ittifak görüşmesi yapıldığını öne sürdü.

"Bakmayın Demirtaş'a selam verdi diye eleştiriyorlar. Doğrudan bir arka kapı diplomasisi başlamış vaziyette." diyen Zeyrek, "Çok sözleri dinlenen iki HEDEP yöneticisi, aynı arabaya bindiler ve iktidardan önemli bir isimle görüşmeye gittiler. Kürt meselesi, Kürt seçmenle diyalog vs. açısından sözü geçen biriydi. AK Parti'nin belirlediği bir mekâna gittiler. Meclis'ten bindiler arabaya, gözümle gördüm." iddiasını ortaya attı.

HEDEP'ten yalanlama!

HEDEP Sözcüsü Ayşegül Doğan, Zeyrek'in iddiasını yalanladı.

Gazete Duvar'a konuşan HEDEP'li Doğan, "Gazeteci Deniz Zeyrek’in AK Parti ile arka kapı diplomasisi yürüttüğünüz yönünde güncel bir iddiası var. Değerlendirmeniz ne olur?" sorusuna, "Bu iddialar doğru değil. Her seçim öncesi olduğu gibi partimizin iktidarla arka kapı diplomasisi yürüttüğü iddia ediliyor." diye cevap verdi.

HEDEP Sözcüsü açıklamasının devamında, "İttifak olacaksa demokrat, kapsayıcı, Kürt’ü tanıyan anlayışla olacak" ifadelerini kullanarak adeta Özgür Özel'i işaret etti. CHP'nin tavşan aday olarak genel başkanlık koltuğuna oturan Özgür Özel ise, açıkca HEDEP ile ittifak yapabileceklerini açıklamıştı.

Yorumlara Git

Robot Sophia CHP’ye pahalıya patladı

20 Eylül 2024: Günün Âyet ve Hadisi

Bu köpeklere hala dur diyen yok! Saldırı anı kamerada

20 Eylül 1238: Mahmûd B. Ahmed Nâsîrî'nin vefatı (Alim)

İsrail’den skandal talimat! Savaş kuzeyde resmen başladı