AKİT MENÜ

Gündem

Odatv Yazı İşleri Müdürü Can Özçelik: Ak Parti’ye FETÖ vari çirkin operasyonlar yapılıyor

Odatv Yazı İşleri Müdürü Can Özçelik katıldığı canlı yayında AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin'in kardeşi hakkındaki iddialara yönelik, "Aday isimleri ortaya çıktı hemen Özlem Zengin'in kardeşi ile ilgili bir iddia bir operasyon. Hem de FETÖ vari bir operasyon, çirkin" dedi.

This browser does not support the video element.

Yerel seçimlere geri sayım başladı. AK Parti’nin aday tanıtım toplantısı tanıtımı öncesi AK Parti’nin Grup Başkanvekili Özlem Zengin'in kardeşi hakkında ortaya atılan iddialar Ankara'yı karıştırmıştı. İddiaların ortaya atıldı dönem de göz önünde bulundurulduğunda maksatlı yapıldığı anlaşılan haberler kamuoyuna servis edildi. Yurtdışında firari olan FETÖ iltisaklı ve devlet aleyhinde iddialarda bulunan hesaplar bu haberlere destek paylaşımı yaptı.

 

Özlem Zengin cephesi ise AK Parti’nin aday tanıtımı öncesi peş peşe servis edilen operasyonel haberlere dikkat çeken Odatv'yi doğrulayarak "Bakışınız doğru davacı olduk" açıklamasında bulundu.

Odatv Yazı İşleri Müdürü Can Can Özçelik Habertürk'te katıldığı canlı yayında olaya ilişkin açıklamalarda bulundu.

"FETÖ VARİ OPERASYONLAR"

Turgut Altınok'un Ankara'da Mahsur Yavaş'ın karşısında güçlü bir aday olduğunu söyleyen Özçelik aday açıklamalarından hemen önce operasyonlar düzenlendiğini söyledi. Turgut Altınok'un kızının daha önce AK Parti’nin aleyhine attığı tweetlerin tekrar dolaşıma sokulduğu ve Özlem Zengin kardeşi hakkındaki haberleri anlatan Özçelik şunları dile getirdi;

"Aday isimleri ortaya çıktı hemen ardından bu operasyonlar başladı. Özlem Zengin'in kardeşi ile ilgili bir iddia bir operasyon. Hem de FETÖ vari bir operasyon yani çirkin."

Yorumlara Git

Herkes Yunanistan diyor ama Türkler o Arap ülkesine kaçmaya başladı! 250 bin kişi...

Huzurevine füze isabet etti! Ölü ve çok sayıda yaralı var

Mourinho Galatasaray karşısında ilk 11'i belirledi! Herkes Oosterwolde diyor ama ondan yıldız isme özel mesaj

Çay tiryakilerine kötü haber: Ölüme yol açıyor

İki yeni 'iPhone 16' modeli geliyor! Sızan tasarımda olay detay