AKİT MENÜ

Ekonomi

Fas, kıyafet düğmeleri satın almak için Türkiye’nin kapısını araladı: dikkat çeken 10 numara hamle önemli rol oynayacak!

Türkiye'yi ayağa kaldıracak olay bir hamle geldi: 'Türkiye Yüzyılı'nın aynı zamanda "Ticaret Diplomasisi Yüzyılı" olması adına büyük hamleler: Hazır kadın giyim sektöründe faaliyet gösteren Faslı bir firma, Türkiye’deki üreticilerden düğme ithal edecek. Türkiye'ye iletti: Türkiye'nin kapısını çaldılar

2024-01-18 23:45:53

Türkiye Yüzyılı'nın aynı zamanda "Ticaret Diplomasisi Yüzyılı" olması adına çalışmalarını sürdüren Ticaret Bakanlığı, dünyanın en uzak köşesindeki ülkelerle dahi ticari ilişkileri geliştirmek için adımlar atıyor. Ayrıca " Avrupa ve Afrika Ülkeleri ile Ticari ve Ekonomik İlişkilerin Geliştirilmesi Stratejisi" ile de kıta ülkeleriyle var olan bağlar, ticari ve ekonomik yönden de geliştirilmeye devam ediyor.

Bugün ise Afrika ülkeleri arasında, Türkiye’deki ihracatçılar için büyüme potansiyeli yüksek bir pazar niteliği taşıyan Fas, Türkiye’deki üreticilere bir iş fırsatı ile geldi. Bu kapsamda dünya ticaretinin buluşma noktası Türkiye’ye ithalat talebinde bulunan Faslı firma, Türk üreticilerden kıyafet düğmeleri satın almak istiyor. (dunya)

 

Yorumlara Git

İsrail’den skandal talimat! Savaş kuzeyde resmen başladı

Amerikalılar Trump’ın mitinginde dehşeti yaşadı! Gizli Servis bilerek müdahale etmemiş

İsrail’in vaadettiği serveti elinin tersiyle itti: Kanlı para istemem!

Bazı fakülte ve enstitülere kapatma kararı Resmi Gazete'de

Hukuk tarihinde bir ilk! Resmen başladı: Kirayı o belirleyecek…