AKİT MENÜ

Spor

Fenerbahçe’de şaşırtan transfer!

Alexander Djiku'nun Afrika Uluslar Kupası'na gitmesi ve Rodrigo Becao'nun sakatlığı nedeniyle stoper sorunu yaşayan Fenerbahçe'de Luan Peres'le de yolların...

2024-01-26 01:14:30

Süper Lig lideri Fenerbahçe'de bir büyük sürpriz gelişme daha yaşanırken efsane isim geri geliyor. İşte Fenerbahçe taraftarını heyecanlandıran gelişmenin detayları…
Alexander Djiku'nun Afrika Uluslar Kupası'na gitmesi ve Rodrigo Becao'nun sakatlığı nedeniyle stoper sorunu yaşayan Fenerbahçe'de Luan Peres'le de yolların ayrılması bekleniyor.
Bu ayrılığın ardından Fenerbahçe yönetimi hemen harekete geçti ve eski yıldızını geri getirmek için kolları sıvadı.

Fenerbahçe yönetiminin eski yıldızı Simon Kjaer için harekete geçtiği ve olumlu gelişmeler yaşandığı gündeme geldi.

Atletico Madrid'in stoperi Stefan Savic ile görüşen Fenerbahçe, yıldız futbolcunun yıllık 4 milyon euro maaş talebi üzerine Milan'da oynayan eski futbolcusu Simon Kjaer'i gündemine aldı.
Sarı-lacivertli yönetimin Mart ayında 35 yaşına girecek futbolcuyu kısa süreliğine takıma katma düşüncesinde olduğu kaydedildi.

Kjaer için resmi teklif yapması bekleniyor. Bu arada Simon Kjaer'inde eski takımı Fenerbahçe’ye geri dönmeye sıcak baktığı kaydedilirken olası bir durumda resmi açıklamanın önümüzdeki günlerde geleceği tahmin ediliyor.

Yorumlara Git

İsrail’in vaadettiği serveti elinin tersiyle itti: Kanlı para istemem!

Bazı fakülte ve enstitülere kapatma kararı Resmi Gazete'de

Hukuk tarihinde bir ilk! Resmen başladı: Kirayı o belirleyecek…

Bayraktar TB2 o ülkeye yardımına koştu!

Yaralı taşıyan ambulansa yol vermeyen kamyon sürücüsüne şaka gibi ceza! Çileden çıkmamak elde değil