AKİT MENÜ

Medya

Seçim yaklaştı Can Ataklı yine sahneye çıktı! Milleti Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı kışkırttı

DEM ile CHP'nin Esenyurt adayı Ahmet Özer'in bölücülük ifadelerini desteklediği sözlerle henüz gündemden düşmeyen CHP yandaşı Can Ataklı bu kez de halkı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı kışkırtmaya çalıştı. Seçimler öncesi yalan ve iftira ile milletten muhalefete oy isteyen Ataklı, "Göreceksiniz İstanbul'u kazanırsa Tayyip Erdoğan 1 Nisan'dan itibaren Türkiye'de kabus başlar." dedi.

2024-02-27 23:45:14

This browser does not support the video element.

Şehit ailesine küfür suçuyla daha önce mahkeme önünde hesap veren, PKK'nın siyasi uzantısı DEM ile CHP'nin Esenyurt adayı Ahmet Özer'in 'Kürtlerin devlet kurma hakkı vardır' sözlerinin 'bölücü' olmadığını savunan Can Ataklı, her seçim öncesi yaptığı gibi 31 Mart yerel seçimler öncesi de yalan ve iftira ile halka korku pompalamaya başladı.

Can Ataklı seçim öncesi yine sahnede!

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce, özgürlüklerin kısıtlanacağı, şeriatın geleceği iftiralarını atan CHP yandaşı Can Ataklı bu kez de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul'u kazanması durumunda Türkiye'nin kabus yaşayacağını ileri sürdü.

Ataklı, şu ifadeleri kullandı:

“Göreceksiniz İstanbul'u kazanırsa Tayyip Erdoğan, 1 Nisan'dan itibaren Türkiye'de kabus başlar; kaybederse kabus yerine kaos olur ama her şey yerli yerine oturur.”

 

Yorumlara Git

Adıyaman'daki deprem konutlarında Türk bayrağını yere attılar: Evlerini geri alın, yazıklar olsun

Türkiye yeni güne dev operasyonla uyandı! Tam 23 ilde yapıldı

Siber güvenlik için Türkiye harekete geçti! Konu Ekim ayında mecliste

Türkiye'ye gündeme oturacak savunma sanayi teklifi

Robot Sophia CHP’ye pahalıya patladı