AKİT MENÜ

Gündem

Aklınca 28 Şubat darbesini küçümsedi! CHP'den Deniz Gezmiş ikiyüzlülüğü

Aklınca 28 Şubat darbesini küçümseyen CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, idam edilmesi yönünde oy kullandıkları şehir eşkıyası Deniz Gezmiş'i andı ve "Yolu yolumuzdur, ışıklar içinde uyusun" dedi.

This browser does not support the video element.

 yeniakit.com.tr 

10 aylık Bedirhan bebekten 15 yaşındaki Eren Bülbül'e 16 yaşındaki Yasin Börü'den 7 aylık öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'a kadar vatan evlatlarını şehit eden eli kanlı terör örgütü PKK'nın siyasi kolu HDP/DEM Parti'nin güdümüne giren CHP'de Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

 

Aklınca Türk siyasi tarihe kara leke olarak geçen 28 Şubat postmodern darbesini sıradan bir olaymış gibi geçiştiren Günaydın, "28 Şubat gündemi var ona değineceğiz ama çok daha önemli bir konu var onunla başlamak isterim." dedi.

Gökhan Günaydın, sözlerinin devamında ise idam edilmesi yönünde oy kullanarak ölümüne zemin hazırladıkları şehir eşkıyası Deniz Gezmiş'i andı.

Günaydın "Bugün Deniz Gezmiş'in 74'üncü doğum yıl dönümü. Sevgiyle, saygıyla anıyoruz. Yolu yolumuzdur, ışıklar içinde uyusun" ifadelerini kullandı.

Mide bulandıran ikiyüzlülük

CHP, Deniz Gezmiş ve beraberindekilerin idam edilmesi yönünde oy kullanarak, adeta suç makinesine dönen şehir eşkıyalarının ölümüne zemin hazırlamıştı.

Şimdi solculardan oy almak için söz konusu kişileri savunan CHP'nin ikiyüzlülüğü yine mide bulandırdı!..

İlişkili haber:

28 Şubat ve Erbakan hoca

 

Yorumlara Git

İsrail’den skandal talimat! Savaş kuzeyde resmen başladı

Amerikalılar Trump’ın mitinginde dehşeti yaşadı! Gizli Servis bilerek müdahale etmemiş

İsrail’in vaadettiği serveti elinin tersiyle itti: Kanlı para istemem!

Bazı fakülte ve enstitülere kapatma kararı Resmi Gazete'de

Hukuk tarihinde bir ilk! Resmen başladı: Kirayı o belirleyecek…