AKİT MENÜ

Gündem

Dr. Zahir Elbek'ten İslam coğrafyasına Gazze çağrısı: Bu katliama alışmayalım!

Filistinli gazeteci yazar Dr. Zahir Elbek, İsrail'in yardım almak isteyen sivillere yönelik saldırılarına sert tepki gösterdi.

2024-03-01 00:11:39

"Bugün 7 Ekim'in üzerinden 145 gün geçti. Biz Filistinliler her geçen gün bu katliamın yeni boyutlarını yaşıyoruz." diyen Dr. Elbek, "Ölümlerden ölüm seçmek zorunda kalıyoruz. Gazze de açlık yavaş yavaş öldürüyor bizi. Bugün Gazze de açlıktan 6 çocuk şehit oldu." ifadelerini kullandı.

Gazzeli masumlara yönelik ilginin giderek azaldığını vurgulayan Dr. Elbek, "Bizi üzen başka bir acı ise toplumda duyarlılık gittikçe azalıyor." dedi.

Dr. Zahir Elbek şöyle sözlerinin devamında, İslam alemine 'Bu katliama alışmayalım" çağrısında bulundu.

"Daha bugün Gazze’de insanlar gıda dağıtılacak haberi üzerine toplanmaları sonucunda işgal rejimi bombalayarak 112 kişinin şehit olmasına 500 den fazla kişinin de yaralanmasına sebep oldu. 112 anne, baba ve çocuk.. 7 Ekimden bugüne ise şehit sayımız 30 bini yaralı sayımız 70 bini geçti.

Biz Filistin-Gazzelilerin sizden ricası bu katliama alışmayalım, gündemde tutmaya devam edelim. En azından bunu yapabilelim. Şuana kadar verdiğiniz destekten dolayı Allah her birinizden razı olsun."

Yorumlara Git

1+0 evlerde gayrimeşru ilişkiler yaşanıyor! Bu evler yasaklansın

120 bin TL'lik o ürün için geceden kuyruğa girdiler!

İsrail, Müslüman âlemini eze eze yendi. Bunun lamı cimi yok! İster ne mutlu Türk ol ister ne mutlu Arap böyle giderse halimiz harap

Cihat Yaycı, Türkiye'yi uçuracak petrol ve doğalgazın yerini söyledi: Müthiş potansiyel var müthiş

MOSSAD ajanları fabrikada işçi oldu! Alçak saldırının perde arkası