AKİT MENÜ

Gündem

Halk TV ekranlarında yıllar önce ramazan ayında yapılan büyük ayıbı itiraf ettiler

CHP'nin kanalı Halk TV'de Barış Pehlivan, '2002-2003 yılında huysuz Virjin bu ülkede ramazan programı sünüyordu arkadaşlar düşünebiliyor musunuz?' diyerek rezilliği istemeden de olsa gözler önüne serdi.

2024-03-14 13:17:18

This browser does not support the video element.

Türkiye'de yıllar önce yaşanan tüm rezillikleri Barış Pehlivan, CHP'nin kanalı Halk TV'de istemeden de olsa ortaya döktü.

Pehlivan, 'Yıllar önce huysuz Virjin bu ülkede ramazan programı sunuyordu arkadaşlar, düşünebiliyor musunuz?' dediği sırada Şule Aydın, Timur Soykan ve Murat Ağırel kısa bir süre şaşkınlık yaşadı. Pehlivan, yıllar önce yapılan soytarılıkları övdü.

HUYSUZ VİRJİN KİMDİR

Gerçek ismi Seyfi Dursun olan ve kadın kıyafeti ile programlar yapan Huysuz Virjin, kamuoyunda eşcinsel kimliği ile tanınıyordu. Eşcinsel bir kişinin ramazan programını sunmasındaki rezaleti utanmadan anlatan Halk Tv'nin yorumcusu Barış Pehlivan birde üstelik o günleri özlediklerini söyledi. 

Nerede SP'li Bülent Kaya?

Pehlivan, uçların olması gerektiğini belirterek erkek olduğu halde kadınımsı hareketleri ile bilinen , Zeki Müren ve Bülent Ersoy'a da övgüler yağdırdı. Kadınımsı hareketleri ile toplumun ahlakını bozan bu tiplerin çeşitlilik adı altında toplumun ufkunu açtığını iddia eden Pehlivan, Halk TV ekranlarında eşcinsellik propagandası yapmaya kalkıştı.

Halktv'nin artık daimi konukları arasında yer alan Saadet Partili Bülent Kaya'nın katılmadığı programda kadınımsı kıyafetleri ile tanınan Bülent Ersoy'a yönelik övgüler 'Bülent Kaya gitti Bülent Ersoy övgüsü geldi' yorumlarına sebep oldu.

 

Yorumlara Git

20 Eylül 2024: Günün Âyet ve Hadisi

Bu köpeklere hala dur diyen yok! Saldırı anı kamerada

20 Eylül 1238: Mahmûd B. Ahmed Nâsîrî'nin vefatı (Alim)

İsrail’den skandal talimat! Savaş kuzeyde resmen başladı

Amerikalılar Trump’ın mitinginde dehşeti yaşadı! Gizli Servis bilerek müdahale etmemiş