AKİT MENÜ

Gündem

Hasan Hüseyin Ceylan’dan YRP’ye çağrı “Allah’ın vebali üzerinizdedir” Kulaklarını Milli görüşe tıkadı

Hasan Hüseyin Ceylan Yeniden Refah tabanına seslendi: Murat Kurum'a oy verin Refah Partisi'nin 12 yıl MKYK Üyeliği ve Tanıtma Başkanlığını yürüten eski Milletvekili Hasan Hüseyin Ceylan, yerel seçimlerdeki tavrı nedeniyle Yeniden Refah Partisi'ne eleştirilerde bulundu. Yeniden Refah tabanına da seslenen Ceylan, Murat Kurum'a oy verin çağrısında bulundu.

2024-03-30 14:47:48

This browser does not support the video element.

Refah Partisi eski Milletvekili Hasan Hüseyin Ceylan, İstanbul'da Cumhur İttifakı'ndan ayrı aday çıkaran Yeniden Refah Partisi'ne tepki gösterdi.

Ceylan, "Ne değişti de İstanbul gibi bir yerde AK Parti'nin yüzde yüz kazanacak noktaya geldiği yerde adeta kazanmasın diyerek, kazandırmayalım diyerek, engelleyelim AK Parti'ye kaybettirelim diyerek bir serüvenin içerisine giriliyor." dedi.

 

"KURUM'A VERİN"

YRP tabanına seslenen Ceylan, "Kalbimden ve gönlümden bütün Milli Görüşçülere sesleniyorum diyorum ki eğer İstanbul'da Murat Kurum'a vermezseniz Allah'ın vebali üzerinizdedir. Ekrem İmamoğlu gibi bizim değerlerimize düşman olan kutsallarımıza düşman olan DEM'lenmiş bir kafa ile DEM ile birlikte Türkiye'nin bölünmesini parçalanmasını ve ikinci bir İsrail koridoru gibi bir koridorun kurulmasını arzulayan insanlara yol vermiş olursunuz." ifadelerini kullandı.

Refah Partisi'nin kuruluş koordinasyon çalışmalarını yürüten Ceylan, Necmettin Erbakan'ın çizgisinden kaydığını vurguladığı Yeniden Refah Partisi'ne seslendi "Murat Kurum'u destekleyin" çağrısında bulundu. 

“ZULÜM 1453'TE BAŞLADI" ZİHNİYETİ

Ceylan, "Yok illa İstanbul'da aday çıkaracağım diyorsan yüzde 2.8'lik oyunla birlerle ikilerle kaybedilip kazanılacağı belli olan İstanbul'u İmamoğlu gibi şu zihniyete teslim etmiş olursunuz 'Zulüm 1453'te başladı' zihniyeti ile beraber olursunuz." şeklinde konuştu.

"AKYÜZ'ÜN DİSİPLİNE GÖNDERİLMESİNİ KINIYORUM"

Ankara ve İzmir'de de aynı durumun yaşandığına işaret eden Ceylan, Murat Kurum'u desteklediğini ifade eden söylemleri nedeniyle Yeniden Refah Partisi Disiplin Kurulu'na sevk edilen Abdurrahman Akyüz'e de sahip çıktı.

 

Yorumlara Git

120 bin TL'lik o ürün için geceden kuyruğa girdiler!

İsrail, Müslüman âlemini eze eze yendi. Bunun lamı cimi yok! İster ne mutlu Türk ol ister ne mutlu Arap böyle giderse halimiz harap

Cihat Yaycı, Türkiye'yi uçuracak petrol ve doğalgazın yerini söyledi: Müthiş potansiyel var müthiş

MOSSAD ajanları fabrikada işçi oldu! Alçak saldırının perde arkası

Adıyaman'daki deprem konutlarında Türk bayrağını yere attılar: Evlerini geri alın, yazıklar olsun