AKİT MENÜ

Gündem

İsmail Saymaz Bunları Yazmaz! 1 milyon 600 bin liralık faturaları da yaz Saymaz

Sancaktepe Belediye Başkanı CHP'li Alper Yeğin, beraberinde İsmail Saymaz ile birlikte tarihi bir ahlaksızlığa imza atmış ortaya attıkları Jakuzi yalanı duşakabin ve lavabo çıkmıştı. 11.500 liralık duşa kabini manşetlere taşıyan Saymaz, elbette ki CHP’Lİ başkanın 1 milyon 600 bin liralık mobilyaları yazmaz.

2024-04-17 11:02:14

This browser does not support the video element.

Sancaktepe Belediyesi'ndeki başkanlık katı Sözcü TV ekranında görüntülendi. Ortaya atılan Jakuzi yalanı, her başkanın odasında bulunan "duşakabin ve lavabo" çıktığını tüm Türkiye gördü. 11.500 liralık duşa kabini Jakuzi yalanıyla manşetlerine taşıyan İsmail Saymaz CHP’li Battal İlgezdi’nin aldığı 1 milyon 600 bin liralık mobilyaları görmezden geldi.

Ahlaksız fonlu medya ve CHP’li belediye ekibi, susup özür dilemek yerine, banyoyu gösterip “jakuziyle bunun olması arasında hiçbir fark yok” diyerek tarihi bir ahlaksızlık daha yapmış Sözcü TV'deki yayında KJ'ye "olay yeri" yazılması da ayrıca dikkat çekmişti.

 

CHP'li Ataşehir Belediye başkanı Battal İlgezdi 2013 yılında o günün parasıyla faturada görüldüğü gibi 1 milyon 600 bin liraya bu mobilyaları satın almış Sözcü gazetesi ve İsmail Saymaz ise o zamanlar üç maymunu oynamıştı. Ancak Sancaktepe belediyesindeki 11.500 liralık duşakabin ve lavaboyu Jakuzi yalanı ile manşetlerine taşımıştı.

Yorumlara Git

Amerikalılar Trump’ın mitinginde dehşeti yaşadı! Gizli Servis bilerek müdahale etmemiş

İsrail’in vaadettiği serveti elinin tersiyle itti: Kanlı para istemem!

Bazı fakülte ve enstitülere kapatma kararı Resmi Gazete'de

Hukuk tarihinde bir ilk! Resmen başladı: Kirayı o belirleyecek…

Bayraktar TB2 o ülkeye yardımına koştu!