AKİT MENÜ

Gündem

İsmail Saymaz ve Halk TV buradan da canlı yayın yapacak mı? Jakuzi iftirasını bırak CHP’nin Büyükçekmece sarayına bak

Sancaktepe Belediyesi’nde aç kurtlar gibi HALK TV ile birlikte canlı yayında sözde ‘jakuzi’ arayan İsmail Saymaz, Büyükçekmece Belediye Sarayı için 3 maymunu oynuyor. Sahte jakuzi fotoğrafı ile saray yavrusu denilen Sancaktepe Belediyesi'nin aksine gerçek saray yavrusunun ise CHP'li Büyükçekmece Belediyesi olduğu ifşa oldu

2024-04-17 11:55:42

This browser does not support the video element.

Sancaktepe Belediyesi'nde HALK TV ile yapılan canlı yayında, İsmail Saymaz'ın sözde "jakuzi" araması, gündem olmuştu. İsmail Saymaz'ın ise 3 maymunu oynadığı Büyükçekmece Belediye Sarayı için de eleştiriler gündeme geldi. Jakuzi iddiasıyla ilgili sahte bir fotoğraf ortaya çıkarken, gerçek saray yavrusunun ise şatafat ve lüksten taviz verilmeyen CHP'li Büyükçekmece Belediyesi olduğu ifşa edildi.

Sancaktepe Belediye Başkanı CHP'li Alper Yeğin beraberinde İsmail Saymaz ile birlikte tarihi bir ahlaksızlığa imza atmıştı. Şimdi ise aynı performansı Büyükçekmece Belediye Sarayı için göstermesi beklenen İsmail Saymaz’ın buradan canlı yayın yapıp yapmayacağı merak konusu oldu. 

Büyükçekmece Belediyesi için bol keseden harcayanları haber yapamayan Sözcü Gazetesi, Sancaktepe Belediyesi'ndeki iftirayı manşetine taşıdı.

Ne olmuştu?

İsmail Saymaz’ın salyalarını akıtarak yayınladığı jakuzi denilen yerde mütevazi duşakabin çıktı ve belediyeye saray yavrusu denilmişti.

Gerçek saray yavrusunun ise CHP'li Büyükçekmece Belediyesi olduğu ifşa oldu

İşte Büyükçekmece Belediyesi’nin makam odası; 

Yorumlara Git

Amerikalılar Trump’ın mitinginde dehşeti yaşadı! Gizli Servis bilerek müdahale etmemiş

İsrail’in vaadettiği serveti elinin tersiyle itti: Kanlı para istemem!

Bazı fakülte ve enstitülere kapatma kararı Resmi Gazete'de

Hukuk tarihinde bir ilk! Resmen başladı: Kirayı o belirleyecek…

Bayraktar TB2 o ülkeye yardımına koştu!