AKİT MENÜ

Gündem

Müslümanları gören İngiliz adeta kudurdu! İğrenç sözlerle başörtülü kadınlara saldırdı

İngiltere, Romford'da, yolda yürüyen başörtülü kadınlar, kendilerine yaklaşan aşağılık saldırganın çirkin sözlerine maruz kaldı.

This browser does not support the video element.

İngiltere'de başörtülü kadınlar, bir İngiliz vatandaşının sözlü saldırısına uğradı. Romford'da kayıtlara geçen görüntülerde, yolda yürüyen başörtülüler, kendilerine yaklaşan saldırganın çirkin sözlerine maruz kaldı. Ağza alınmayacak ifadelerle sözlü tacizde bulunan İngiliz, başörtülülerden ülkeyi terk etmelerini istedi.

"Taciz mi? Sizi sevmiyoruz. Ülkeden defolun" şeklinde ifadeler kullanan saldırgan, çevredekilerin uyarılarına rağmen sözlerini şu şekilde sürdürdü:

Biz Hristiyan bir ülkeyiz, Müslüman ülke değiliz. Sizi sevmiyoruz. İngiltere'den defolun. Siz ülkemizin kanserisiniz.

İngiliz basını, söz konusu kişiyi ve saldırıyı "ırkçı eşkıya", "mide bulandırıcı an" ifadeleriyle aktardı.

Destek yağdı

İzleyenlerin tepkisini çeken görüntülerle ilgili şikayetlerin dile getirildiği yorumlar yapıldı. İngiliz polisinden, "hasta ırkçı" olarak tanımlanan kişiyi bulması istenirken şöyle denildi:

"Bu korkak, bir grup kadını tehdit ediyor. Aşağılık, korkunç, ırkçı ve İslamofobik hakaretlere maruz bırakıyor. Onların yanındayız. Kesinlikle korkunç. O kadınların buna maruz kalmasına çok üzüldüm. Halktan kimse ise yardımlarına koşmadı."

Yaşananların "iğrenç" ve "kesinlikle kabul edilemez" olduğu vurgulandı. Saldırganın tespit edilerek hapse atılması gerektiğini söyleyenler de oldu.

Yorumlara Git

120 bin TL'lik o ürün için geceden kuyruğa girdiler!

İsrail, Müslüman âlemini eze eze yendi. Bunun lamı cimi yok! İster ne mutlu Türk ol ister ne mutlu Arap böyle giderse halimiz harap

Cihat Yaycı, Türkiye'yi uçuracak petrol ve doğalgazın yerini söyledi: Müthiş potansiyel var müthiş

MOSSAD ajanları fabrikada işçi oldu! Alçak saldırının perde arkası

Adıyaman'daki deprem konutlarında Türk bayrağını yere attılar: Evlerini geri alın, yazıklar olsun