AKİT MENÜ

Gündem

Davutoğlu, Karamollaoğlu, Babacan ve Erbakan neredesiniz? Yeni müfredata saldırı var onlardan ses yok

Yaradılış temelli müfredatın onaylanması eğitimde ateist ve evrimci anlayışın devamından yana olan seküler yobazları küplere bindirdi. CHP ve terör örgütü PKK’nın siyasi kolu DEM’in güdümündeki sendikalar ve karanlık odalar Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’i hedef aldı. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Yeni Akit Gazetesi Yazarı Ali İhsan Karahasanoğlu sağcı geçinen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'a çağrı yaptı.

This browser does not support the video element.

Yaradılış temelli müfredatın onaylanması eğitimde ateist ve evrimci anlayışın devamından yana olan seküler yobazları küplere bindirdi.

CHP ve terör örgütü PKK’nın siyasi kolu DEM’in güdümündeki sendikalar ve karanlık odalar, 28 Şubatçıların söylemlerine sarılarak müfredatı yerden yere vurmaya başladı.

Milli müfredatı içine sindiremeyen Eğitim-Sen, hükümete müfredatın geri çekilmemesi halinde “Çocuklarımızı okula göndermeyeceğiz” kampanyası başlatacakları tehdidinde bulundu.

Laikçi yobazlar Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’i hedef aldı. Skandal karşısında sağcı geçinen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan kafalarını kuma gömdü.

Konuyla ilgili Akit TV’nin gündem belirleyen programı Manşetlerin Dili’nde değerlendirmelerde bulunan Yeni Akit Gazetesi Yazarı Ali İhsan Karahasanoğlu önemli ifadeler kullandı.

Karahasanoğlu, Davutoğlu, Karamollaoğlu, Babacan ve Erbakan'a 'neredeniz' diyerek çağrı yaptı.

 

Yorumlara Git

Hukuk tarihinde bir ilk! Resmen başladı: Kirayı o belirleyecek…

Bayraktar TB2 o ülkeye yardımına koştu!

Yaralı taşıyan ambulansa yol vermeyen kamyon sürücüsüne şaka gibi ceza! Çileden çıkmamak elde değil

Dünyanın ilk ekmeği THY’nin New York seferinde

Türkiye'ye verilmeyen F-35 ve Eurofighter'lar o ülkeye gönderilecek