AKİT MENÜ

Sosyal Medya

Özgür Özel konuşurken Ekrem İmamoğlu koltuğa el koydu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in '47 yıl sonra büyük bir başarı elde ettik' dediği esnada Ekrem İmamoğlu’nun elini koltuğa koyması dikkat çekti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel konuşma yaparken, Ekrem İmamoğlu'nun durup dururken Özel'in koltuğuna el koyması sosyal medyada dikkat çekti.

This browser does not support the video element.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve CHP'li İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu arasında yaşanan bu durum sosyal medyada dikkat çekti. 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in '47 yıl sonra büyük bir başarı elde ettik' dediği esnada Ekrem İmamoğlu’nun elini koltuğa koyması dikkat çekti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel konuşma yaparken, Ekrem İmamoğlu'nun durup dururken Özel'in koltuğuna el koyması sosyal medyanın gündemine düştü.

Özel, kendi koltuğunda açıklamalarını yaparken, İmamoğlu'nun aniden sandalyesinden Özel'in koltuğuna elini koyması, "koltuğa el koydu, koltukta gözü var" şeklinde yorumlara neden oldu.

İmamoğlu'nun bu hareketi merak konusu oldu ve çeşitli spekülasyonlara yol açtı. Sosyal medyada bu durum geniş yankı uyandırdı ve farklı yorumlarla tartışıldı.

Yorumlara Git

Meteoroloji sarı alarm verdi! Sağanak, hortum, dolu geliyor…

Dünyanın en güvenli ve en tehlikeli ülkeleri! Türkiye'nin yeri dikkat çekti

Lübnan'da patlatılan telsizlerde 'Japonya' detayı

Belli oldu: Türkiye için büyük tehlike artık orada: A Milli Futbol Takımı’nın FIFA sıralaması belli oldu

Türkiye'de ilk defa o ilimizde üretiliyor! Tamamen yerli ve milli imalat: Avrupa'da 3 firmadan biriyiz