AKİT MENÜ

Gündem

Gazzeli çocuğun haykırışı boğazları düğüm düğüm etti! 'Ölüp dinlenmek istiyorum artık'

Han Yunus'ta defalarca kez ailesiyle birlikte yerlerinden edilen Gazzeli çocuğun haykırışları izleyenlerin yüreklerini dağladı. Gözyaşları içinde acı çektiğini haykıran Gazzeli çocuk, "Ölüp dinlenmek istiyorum artık." dedi.

2024-08-04 14:35:25

This browser does not support the video element.

Terör devleti İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ndeki katliamları şiddetini artırarak devam ediyor.

Uluslararası kamuoyunu, işgal edilen topraklarını kurtarmak için mücadele verdiği için 'terörist' ilan ettiği Hamas'la savaştığı yalanını atarak kandıran ve çocuk, yaşlı, kadın dinlemeden siviller üzerinde soykırım yapan katil İsrail ordusu, tüm dünyanın gözü önünde insanlık suçu işliyor.

Son olarak Tahran'da suikast sonucu şehit edilen Hamas lideri İsmail Haniye'nin ardından terör devletine karşı meydanlara çıkanlar, İsrail'in soykırım suçuna tepki gösterirken; Gazze'den gelen görüntüler izleyenlerin içini kanatmaya devam ediyor.

Han Yunus'ta annesiyle birlikte defalarca kez yerinden edilen Gazzeli küçük çocuğun sözleri izleyenlerin yüreğini dağladı, boğazlar düğüm düğüm oldu.

10 yaşlarında olduğu tahmin edilen çocuk, "Siyonistlerin bizi rahat bırakmasını istiyoruz. Başka bir şey istemiyoruz. Her şeyden yorulduk." ifadelerini kullanarak çocukluğunu yaşamak istediğini söyledi. Gözyaşları içinde çok yorulduğunu anlatan Gazzeli çocuk, "Her gün ölmeyi diliyorum. Ölüp dinlenmek istiyorum artık. Bıktık, acı çekiyoruz." sözleriyle boğazları düğümledi.

Çocuğun dilinden dökülen sözler izleyenleri derinden etkiledi.

Yorumlara Git

İdam sorusu Devlet Bahçeli'yi çileden çıkarttı: Böyle sapık ve yanlış sorularla...

Rusya'dan beklenmedik hamle! Rus basınından flaş iddia: Türk bankaları Rusya’dan çekiliyor!

Mansur Yavaş’tan muhalefete bomba çıkış! CHP’den ayrılacak mı?

Yavuz Ağıralioğlu’nun ekibinden şaşırtan ziyaret! Patrik Barthelomeos'a başvuran sözde 'milliyetçi' parti kadrosu

Bayraktar TB2 SİHA'lara karşı ABD'den İHA almışlardı! İHA denize düştü, siparişleri iptal edebilirler